Vi giver dig 20 års erfaring om lingeri, lige ned i indbakken.

HELT GRATIS

Ved tilmelding til vores nyhedsbrev får du 15% på dit næste køb, dog ikke på gavekort og i forvejen nedsatte varer.
Tilmeld dig i dag
Levering 1-3 hverdage. Gratis indpakning. Fri fragt over 500kr. Julegaver byttes frem til 1. Februar 2022.
< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 >

Calvin Klein

Calvin Klein åbnede sit eget firma i New York tilbage i år 1968. Calvin Klein gjorde underbukser til andet end noget, man bare havde på under sine bukser. I starten var mærket mest til mænd, men man må sige, at kvinderne er kommet rigtig godt med siden. Designet er enkelt, stilrent og der er arbejdet med de mindste detaljer. Hos Sofie Lingeri fører vi den populære" Modern cotton" serie. Toppe med eller uden for, bh'er i den blødeste bomuld, fra A-E skål. Og ikke mindst de super kendt trusser fra Calvin Klein i mange modeller. En serie som er kendt for den brede elastik i kanten af produkterne, hvor der er det flotteste Calvin Klein logo. Fås fra XS til XL, i grå, hvid og sort. Dette er bare en af de meget kendte serier, og som de unge bare må eje, og som er et sikkert hit, hvis du skal give en gave. Læs mere om Calvin Klein nederst på siden.


Siden starten af 1982 har Calvin Klein konsekvent tilbudt avanceret design, innovative stoffer og enestående pasform og kvalitet. Hvem har ikke set deres ikoniske reklamekampagner, med de flotteste modeller iført den nyeste mode.
Calvin Klein producerer et hav af produkter, hos Sofie Lingeri fører vi også nattøj, strømper, kåber, lingeri og badetøj.
Calvin Klein nattøj er super frækt med de flotteste logoer, i de blødeste og komfortableste kvaliteter. Det kan bruges til afslapningstøj eller til ren hygge i sofaen. Den klassiske stil gør, at der er en stor målgruppe på Calvin Kleins home Wear, super klassisk med alligevel så fornyet.
Sofie Lingeri er vilde med Calvin Kleins Push-up bh'er, de har en pasform der gør, at barmen sidder perfekt og er gode til de mindre barme. Calvin Klein har dog udvidet deres skålstørrelser og er begyndt at gå helt op til E skål i deres bh'er.
Trusserne fra Calvin Klein er nok de mest kendte, vi har et meget stort udvalg i String, Tai og Hipster, i alle prisklasser. Calvin Kleins trusser kan sættes til alt og vi mener alt.