Vi giver dig 20 års erfaring om lingeri, lige ned i indbakken.

HELT GRATIS

Ved tilmelding til vores nyhedsbrev får du 15% på dit næste køb, dog ikke på gavekort og i forvejen nedsatte varer.
Tilmeld dig i dag
Levering 1-3 hverdage. Gratis indpakning. Fri fragt over 500kr.

Køb dine julegaver hos Sofie Lingeri

Du kan roligt bestille dine julegaver allerede nu, vores byttefrist gælder nemlig helt frem til 31 Januar 2024.
Vi pakker dine fine julegave gratis ind, så du er klar til juleaften uanset, om du vælger at købe online eller besøge en af vores butikker. Du får den helt rigtige vejledning, enten på vores kundeservice telefon 51620822, eller i vores fysiske butikker i Thisted eller Nykøbing Mors.

Du kan også sende en mail på support@sofielingeri.dk, hvor vi er klar til at hjælpe dig, så du får det helt rigtige, enten til dig selv, eller til julegaven.
Har du et ønske til en varer der ikke er på vores web side, så kontakt os gerne, vi kan måske hjælpe dig alligvel

Vælger du at bestille dine julegaver online, sørger vi for du har dem klar d. 24. december, så længe du bestiller inden d. 20. december.

Du kan altid bytte dine online køb i de fysiske butikker, husk din faktura, så hjælper vi dig med de helt rigtige størrelser og modeller.


Butikker i Thisted og Nykøbing Mors

Du kan købe lækkert lingeri, nattøj, undertøj, kåber og strømper både på Vestergade 12 i Thisted 97930822, Algade 21 i Nykøbing Mors 97720822.

I hver butik har vi uddannet personale, der står klar til at byde dig velkommen. Vores mål er at give dig den bedste service og vejledning og produkter af den bedste kvalitet, så du får den perfekte pakke med hjem under juletræet.

Ønsker du i stedet at handle online, er julegaven kun et klik væk.