Vi giver dig 20 års erfaring om lingeri, lige ned i indbakken.

HELT GRATIS

Ved tilmelding til vores nyhedsbrev får du 15% på dit næste køb, dog ikke på gavekort og i forvejen nedsatte varer.
Tilmeld dig i dag
Levering 1-3 hverdage. Gratis indpakning. Fri fragt over 500kr.
< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 >

Missya

Lingeri, badetøj, nattøj, bh og trusser fra Missya

Danske Missya er kendt for at lave lækkert og smukt lingeri, nattøj, bikinier og meget mere til priser, som er ganske fornuftige. Missya kommer hver sæson med nye, moderigtige og smukke farver og styles. Med lingeri fra Missya er du sikker på, at du har noget smukt og eksklusivt at tage på, samtidig med du vil føle dig godt tilpas. I vores webshop finder du et stort udvalg af lækkert lingeri fra kendte brands som Calvin Klein, Femilet, PrimaDonna og Triumph. Har du brug for råd og vejledning, kan du kontakte vores kundeservice.

Lingeri, bh'er og trusser fra Missya


Lingeri fra Missya er moderigtigt, stilfuldt og med en rigtig god pasform. De har de sødeste mønstre, flotte detaljer og sørger hele tiden for at imødekomme de nyeste trends med flotte design og lækre materialer i høj kvalitet.Missya laver smukt lingeri - der er lidt til enhver, hvad enten du er til farverigt undertøj eller er mere til det neutrale, så har Missya tænkt på det. Du finder smukke bh'er med unikke blondedetaljer og høj komfort i alle Sofie Lingeri butikkerne, og du kan også få det fulde overblik over vores mange lækre ting fra Missya her i webshoppen.

Undertøj kan være svært at finde det helt rigtige af. Derfor har Missya sørget for, at hvis du er til tai trusser, så kan du finde dem, der passer til den bh, du har forelsket dig i. Hvis du er mere til hipster trusser eller string trusser, så kan du også finde nogle, der passer til overdelen. De smukke detaljer og elegante blonder er noget, der kendetegner meget af Missyas lingeri. Du finder dog også lækre og komfortable bh'er og trusser, som her mere afdæmpede detaljer. Missya har en bred vifte af styles, og du er sikker på kvalitet og komfort med Missya. Uanset hvilken smag du har inden for lingeri, så vil du finde det blandt undertøjet herfra. Mix og match farver og mønstre på kryds og tværs, og sæt præg på din egen stil.

Detaljerigt badetøj fra Missya


Der findes et hav af forskelligt badetøj fra moderigtige brands. Vælger du en badedragt fra Missya, kan du være helt sikker på, komforten, kvaliteten og designet er i særklasse. Missya er kendt for den gode kvalitet, sjove mønstre, smarte detaljer, der har til formål at forkæle de danske kvinder, uden det skal koste en formue. Du får altså moderigtigt badetøj til gode priser.

Forestil dig du ligger på en smuk bountystrand i det fineste badetøj, og bølgerne skvulper op mod stranden. Du skal lige en tur i strandbaren og skynder dig at hoppe i din lækre strandkjole. Med det smukke badetøj fra Missya kan det blive en realitet. Her på siden finder du nemlig alt lige fra den smukke badedragt med enestående detaljer til en lækker strandkjole, der kan sikre komfort og velvære, når du skal til og fra stranden. Gå på opdagelse i shoppen og se det brede udvalg af badetøj fra Missya.

Bikinitrussen og overdelen fra Missya er designet sådan, du kan mixe og matche de forskellige modeller, farver og mønstre. Kun fantasien sætter en grænse for, hvor meget og hvor lidt du kan sammensætte de forskellige designs. Fandt du ikke lige det, du søgte, kan du altid gå på opdagelse i vores univers smækfyldt med komfortabelt badetøj.

Nattøj, homewear og hjemmedragter fra Missya


Lige meget om du helst vil sove i en natskjorte, natkjole, natbukser og nattrøje eller i en lækker pyjamas, så kan du finde et bredt udvalg fra Missya hos Sofie Lingeri - både i vores butikker og på vores webshop. Vi forhandler nemlig et stort udvalg af pyjamassæt, kåber, homewear og natkjoler. Gå på opdagelse i webshoppen, og find det design du bare ikke kan leve uden. At vælge komfortabelt nattøj kan have stor betydning for din nattesøvn. Har du spørgsmål til vores design, er du meget velkommen til at kontakte os. Missya nattøj kommer i forskellige former, men det hele har dét tilfælles, at komforten er i top, og nattøjet er smukt designet. Du finder nattøj og pyjamasser i både bomuld og polyester med de flotteste mønstre på. Så hop i det blødeste nattøj og sikr dig, at du får din nattesøvn.

Hvis du er typen, der godt kan lide at hoppe i noget komfortabelt lige så snart, du kommer hjem fra arbejde, så er du landet det rette sted. Missya har designet et bredt udvalg af super lækkert homewear, hvor du helt sikkert vil kunne finde en hjemmedragt, der vil være perfekt til dig. Her finder du alt lige fra bukser og trøjer til veste og kjoler i de lækreste, fluffy materialer, som man bare får lyst til at slænge sig i. Komforten er i top i Missyas hjemmedragter. Du finder både lidt finere loungewear, skønt homewear og hjemmedragten, du bare kan slænge dig i sofaen i. Så skal det være blødt og lækkert, så hop i et homewearsæt fra dette brand. Du vil ikke fortryde det.

Besøg os i butikken


Vil du gerne se og mærke vores varer fysisk, er du altid meget velkommen til at komme forbi en af vores butikker. Her står et professionelt personale klar med råd og vejledning. Måske er du usikker på hvilken bh størrelse du bruger, om du skal vælge en badedragt eller bikini eller noget helt tredje. Uanset hvilken problemstilling du står overfor, hjælper vi dig meget gerne. Har du ikke mulighed for fysisk fremmøde, kan du altid kontakte os på telefon eller sende en mail, du finder vores kontaktinformationer her.