Vi giver dig 20 års erfaring om lingeri, lige ned i indbakken.

HELT GRATIS

Ved tilmelding til vores nyhedsbrev får du 15% på dit næste køb, dog ikke på gavekort og i forvejen nedsatte varer.
Tilmeld dig i dag
Levering 1-3 hverdage. Gratis indpakning. Fri fragt over 500kr.
< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 >

Missya

Danske Missya er kendt for at lave lækkert og smukt lingeri, nattøj, bikinier og meget mere til priser, som er ganske fornuftige. Missya kommer hver sæson med nye, moderigtige og smukke farver og styles. Med lingeri fra Missya er du sikker på, at du har noget smukt og eksklusivt at tage på, samtidig med du vil føle dig godt tilpas.Lingeri, bh'er, trusser og badetøj fra Missya

Lingeri fra Missya er moderigtigt, stilfuldt og med en rigtig god pasform. De har de sødeste mønstre, flotte detaljer og sørger hele tiden for, at imødekomme de nyeste trends med flotte design og lækre materialer i høj kvalitet.
Missya laver smukt lingeri - der er lidt til enhver, hvad enten du er til farverigt undertøj eller er mere til det neutrale, så har Missya tænkt på det. Du finder smukke bh'er med unikke blondedetaljer og høj komfort fra Missya i alle Sofie Lingeri butikkerne, og du kan også få det fulde overblik over vores mange lækre ting fra Missya her i webshoppen.

Undertøj kan være svært at finde det helt rigtige af. Derfor har Missya sørget for, at hvis du er til tai trusser, så kan du finde dem, der passer til den bh, du har forelsket dig i. Hvis du er mere til hipster trusser eller string trusser, så kan du også finde nogle, der passer til overdelen.
De smukke detaljer og elegante blonder er noget der kendetegner meget af Missyas lingeri. Du finder dog også lækre og komfortable bh'er og trusser, som her mere afdæmpede detaljer. Missya har en bred vifte af styles, og du er sikker på kvalitet og komfort med Missya.


Nattøj, homewear og hjemmedragter fra Missya

Lige meget om du helst vil sove i en natskjorte, natkjole, natbukser og nattrøje eller i en lækker pyjamas - så kan du finde et bredt udvalg fra Missya hos Sofie Lingeri - både i vores butikker og på vores webshop.
Missya nattøj kommer i forskellige former, men det hele har dét tilfælles, at komforten er i top og nattøjet er smukt designet. Du finder nattøj og pyjamasser i både bomuld og polyester med de flotteste mønstre på.

Hvis du er typen, der godt kan lide at hoppe i noget komfortabelt lige så snart, du kommer hjem fra arbejde? Missya har designet et bredt udvalg af super lækkert homewear, hvor du helt sikkert vil kunne finde en hjemmedragt, der vil være perfekt til dig. Her finder du alt lige fra bukser og trøjer til veste og kjoler i de lækreste, fluffy materialer, som man bare får lyst til at slænge sig i. Komforten er i top i Missyas hjemmedragter. Du finder både lidt finere loungewear, skønt homewear og hjemmedragten, du bare kan slænge dig i sofaen i.