Vi giver dig 20 års erfaring om lingeri, lige ned i indbakken.

HELT GRATIS

Ved tilmelding til vores nyhedsbrev får du 15% på dit næste køb, dog ikke på gavekort og i forvejen nedsatte varer.
Tilmeld dig i dag
Levering 1-3 hverdage. Gratis indpakning. Fri fragt over 500kr.
< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >

Missya giver dig designerlingeri til hverdagen

Det populære danske mærke Missya er kendt for at lave lækkert lingeri, nattøj, bikinier og meget mere med iøjnefaldende detaljer. De kommer hver sæson med nye, moderigtige farver i mange modeller. Med lingeri fra Missya kan du være sikker på at finde noget smukt og eksklusivt at tage på, samtidig med at du vil føle dig godt tilpas. Her kan du se nærmere på vores udvalg af det lækre Missya-undertøj – og har du brug for råd og vejledning i at købe lingeri, der fremhæver dine kvindelige former, kan du altid kontakte vores kundeserviceLingeri, BH'er og trusser fra Missya

Missya laver lingeri, der er moderigtigt, stilfuldt og med en perfekt pasform. Vores store udvalg af Missya-designs byder på smukke blonder og fantasifulde mønstre, flotte detaljer og sørger hele tiden for at imødekomme de nyeste trends med flotte design og lækre materialer i høj kvalitet. Her er der lidt til enhver, hvad end du er til farverigt undertøj eller er mere til det neutrale i for eksempel den perfekte t-shirt-BH, så har Missya tænkt på det. Du finder smukke BH'er med unikke blondedetaljer og høj komfort hos Sofie Lingeri-butikkerne, og du kan også få det fulde overblik over vores mange lækre ting fra Missya her i webshoppen, så du nemt kan købe skønt undertøj, nattøj og badetøj online. Klik dig ind på de enkelte varer for at se alle de vigtige detaljer, som har gjort Missya til et populært valg for mange kvinder.


Missya Bodywear: Undertøj med et elegant og feminint udtryk

Undertøj kan være svært at finde det helt rigtige af. Derfor har Missya sørget for, at hvis du er til en bestemt model af trusser, så kan du finde dem, der passer til den BH, du har forelsket dig i. Om du er til tai, hipster eller string, vil du altid kunne finde nogle, der passer til overdelen. De smukke detaljer og elegante blonder er noget, der kendetegner meget af Missyas lingeri. Du finder dog også lækre og komfortable BH'er og trusser, som har mere afdæmpede detaljer. Missya har en bred vifte af smukke styles, og du er sikker på kvalitet og komfort med Missya. Uanset hvilken smag du har inden for lingeri, så vil du finde det blandt undertøjet herfra. Mix og match farver og mønstre på kryds og tværs, og sæt præg på din egen stil.


Bliv den rene badenymfe med badetøj fra Missya

Der findes et hav af forskelligt badetøj fra moderigtige brands. Vælger du en badedragt fra Missya, kan du være helt sikker på, at komforten, kvaliteten og designet er i særklasse. Missya er kendt for den gode kvalitet, sjove mønstre, smarte detaljer, der har til formål at forkæle de danske kvinder, uden det skal koste en formue. Du får altså moderigtigt badetøj til gode priser.


Forestil dig, at du ligger på en smuk bountystrand i det fineste badetøj, og bølgerne skvulper op mod stranden. Du skal lige en tur i strandbaren og skynder dig at hoppe i din lækre strandkjole. Med det smukke badetøj fra Missya kan det blive en realitet. Her på siden finder du nemlig alt lige fra den smukke badedragt med enestående detaljer til en lækker strandkjole, der kan sikre komfort og velvære, når du skal til og fra stranden. Gå på opdagelse i shoppen og se det brede udvalg af badetøj fra Missya.


Bikinitrussen og overdelen fra Missya er designet sådan, du kan mixe og matche de forskellige unikke modeller, farver og mønstre. Kun fantasien sætter en grænse for, hvor meget og hvor lidt du kan sammensætte de forskellige designs. Fandt du ikke lige det, du søgte, kan du altid gå på opdagelse i vores univers smækfyldt med komfortabelt badetøj med perfekt pasform.


Lingeri, nattøj og badetøj med et feminint udtryk

Lige meget om du helst vil sove i en natskjorte, natkjole, natbukser og nattrøje eller i en lækker pyjamas, så kan du finde et bredt udvalg af spændende styles med god pasform fra Missya hos Sofie Lingeri — både i vores butikker og på vores webshop. Vi forhandler nemlig et stort udvalg af pyjamassæt, kåber, homewear og natkjoler til kvinder i alle aldre. Gå på opdagelse i webshoppen, og find det design du bare ikke kan leve uden.


At vælge et komfortabelt sæt nattøj kan have stor betydning for din nattesøvn. Nattøj fra Missya kommer i forskellige former, men det hele har dét tilfælles, at komforten er i top, og nattøjet har et smukt design. Du finder nattøj og pyjamasser i både bomuld og polyester med de flotteste mønstre på. Så hop i det blødeste nattøj og sikr dig, at du får din nattesøvn samtidig med lidt hverdagsluksus kombineret med stil.


Hvis du er typen, der godt kan lide at hoppe i noget komfortabelt lige så snart, du kommer hjem fra arbejde, så er du landet det rette sted. Missya har designet et bredt udvalg af super lækkert homewear med feminin elegance, hvor du helt sikkert vil kunne finde en hjemmedragt, der vil være perfekt til dig. Her finder du alt lige fra bukser og trøjer til veste og kjoler. Alt sammen i de lækreste materialer, som du bare får lyst til at slænge dig i. Komforten er i top i Missyas hjemmedragter, der allesammen giver dig en eksklusiv følelse. Du finder både lidt finere loungewear, skønt homewear og hjemmedragten fra Missya. Så skal det være blødt og lækkert, så hop i et sæt homewear fra dette brand. Du vil ikke fortryde det.


Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os.

Besøg os i butikken

Vil du gerne se og mærke vores varer fysisk, er du altid meget velkommen til at komme forbi en af vores butikker, hvor du kan se alle vores forskellige styles. Her står et professionelt personale klar med råd og vejledning til at give din undertøjsgarderobe det rigtige løft. Måske er du usikker på, hvilken BH størrelse du bruger, om du skal vælge en badedragt eller bikini eller noget helt tredje tilpasset sæsonens tendenser. Uanset hvilken problemstilling, du står over for, hjælper vi dig meget gerne, når du handler lingeri. Har du ikke mulighed for fysisk fremmøde, kan du altid kontakte os på telefon eller sende en mail.