Vi giver dig 20 års erfaring om lingeri, lige ned i indbakken.

HELT GRATIS

Ved tilmelding til vores nyhedsbrev får du 15% på dit næste køb, dog ikke på gavekort og i forvejen nedsatte varer.
Tilmeld dig i dag
Levering 1-3 hverdage. Gratis indpakning. Fri fragt over 500kr.

Missya

Missya er et dansk produceret lingerimærke, produktionen startede i 2003. Hvis du vil være smart og forkæles, uden at det koster en formue samtidig med du har det nyeste moderigtige lingeri i dine skuffer, til en fornuftig pris, så er Missya det helt rigtige til dig.

Missya har de sødeste mønstre, flotte detaljer, der hele tiden dækker dine ønsker i forhold til pasformen, designet og materialet.
Der er mange forskellige pasformer og modeller. Lingeriet fra Missya fås fra A til G skål, plus omkredsen i mange Missya bh'er starter i omkreds 65.
Læs mere om Missya nederst på siden.Missya

Farverne fra Missya er fra det klassiske ivory og sort til det meget farverige og mønstrede lingeri. Der er altid trusser til lingeriet i enten String, Tai, Hipster eller Maxi.

Missya producerer lingeri, badetøj, nattøj, hjemmedragter, og ikke mindst seamless trusser og toppe.

Hos Sofie Lingeri er vores favorit, Dorrit, en lingeriserie som altid kan fås i basisfarverne sort og ivory. En let blondet serie, som alligevel er så diskret, at den må man bare eje. Til hver sæson kan den fornyes til garderoben med de skønneste modefarver. Tilhørende trusser i en blød kvalitet med en pasform som gør, at de sidder perfekt under tøjet.

Nicole bra toppen fra Missya, er ligeledes en kendt model. En blonde top uden bøjle, men som virker som en bh på barmen. De brede blonde stropper sidder blødt og behageligt på skulderne og bag på ryggen går toppen lidt op i ryggen og dekorerer med smukke blonder. En fryd for øjet under en lidt gennemsigtig top, eller lige den smukke top, der redder den perfekte kjole der ellers ville være blevet for udringet foran eller bag på ryggen.

Missya seamless trusse, er den mest solgt trusse hos Sofie Lingeri. En fantastisk kvalitet, der sidder perfekt, ingen kanter, ingen syninger der kan genere. Modeller i String, Tai og Shorts, til en uforskammet god pris. Hverdags trusse som du bare bliver nødt til at prøve, og herefter bliver det umuligt at komme fra dem igen. Der kommer hele tiden nye dejlige farver, der passer med de seneste modetrends.

I Missya Seamless serien kan der ligeledes fås toppe, med bred eller smal strop. Undertrøjer med smal eller bred strop og cykelshorts. En helt uovertruffen, blød og prisrigtig kvalitet, som er et must.