Vi giver dig 20 års erfaring om lingeri, lige ned i indbakken.

HELT GRATIS

Ved tilmelding til vores nyhedsbrev får du 15% på dit næste køb, dog ikke på gavekort og i forvejen nedsatte varer.
Tilmeld dig i dag
Levering 1-3 hverdage. Gratis indpakning. Fri fragt over 500kr.
< 1 2 3 >

Empreinte

Empreinte lingeri er produceret i Frankrig siden 1946, navnet kommer fra en fransk sang, " je ne peux effacer Lémpreinte du passé". Skal det oversættes, er betydningen: "Noget som du ikke kan glemme igen, noget som har sat sit spor hos dig". Og det kan man vist rolig sige at Empeinte lingeri gør, et yderst delikat fransk mærke, som gør indtryk og er svært at glemme igen. Empreinte lingeri er til kvinden der ønsker et look med de smukkeste og mest eksklusive blonder. Et yderst feminint design i blonderne og ikke mindst en lethed i deres materialevalg.
Læs mere om Empreinte nederst på siden.

Empreinte BH'er og lingeri

Empreinte lingeri er perfekt til kvinder med en større barm, der ønsker et elegant og sofistikeret udtryk.

Der er de foret modeller, der har en lethed og blødhed i kvaliteten, men som stadigvæk støtter og giver komfort til den større barm. De smukke stropper der selvfølgelig er dekoreret med blonder, i de mest moderigtige farver så de virkelig pryder kroppen på en elegant måde.

De franske elegante blonde bh'er, der alle har couture-stilen over sig, er ganske enkelt en fryd for øjet og for sjælen. Der er en upåklagelig pasform og komfort, du vil føle dig super tilpas, og dertil sidder det perfekt under dit tøj.

Der er en grund til, at Empreinte lingeri er populært og anerkendt i Frankrig. De hylder kvindeligheden med deres lingeri og design. Lingeriet går fra C til H skål.

Empreinte producerer ligeledes de smukkeste trusser til deres lingeri, i forskellige modeller, String, Tai, Hipster og Maxi. Her er det tydeligt for øjet at se, at her er der ligeledes lagt vægt på det delikate og elegante. De blødeste blonder sat sammen på en måde, hvor pasformen er sikret, samtidig med at trussen ikke kun er et nødvendigt tilbehør til bh'en.

Køber du et sæt lingeri fra Empreinte vil bh og trusse unægtelig hænge sammen, det er smukt og noget som enhver kvinde må eje. Hos Sofie Lingeri synes vi, at når du giver en gave til hende, og det være det ypperste, så er det Empreinte lingeri, hvis kun det bedste er godt nok.