Vi giver dig 20 års erfaring om lingeri, lige ned i indbakken.

HELT GRATIS

Ved tilmelding til vores nyhedsbrev får du 15% på dit næste køb, dog ikke på gavekort og i forvejen nedsatte varer.
Tilmeld dig i dag
Levering 1-3 hverdage. Gratis indpakning. Fri fragt over 500kr. Julegaver byttes frem til 1. Februar 2022.
< 1 2 3 4 >

Festival

Festivalstrømper startede i Gladsaxe under navnet "Svend Daubjerg". Firmaet importerede strikvarer fra Østen og producerede ligeledes strømpebukser og strømper til strømpeholdere. Strømperne blev solgt under navnet Festival. I år 2000 blev Festival strømper solgt til Brian Nørmølle Underlin, som i dag sælger strømpe til Skandinavien, samt til Island, Færøerne og Grønland. Strømpebukserne fra Festival fås fra str. 36 til str. 56, og i skostørrelser 35-38 og 39-42. Hos Sofie Lingeri fører vi Festivals populære" Bamboo sock", onesize model. En ankelstrømpe eller en footies med silikone i hælen, så den bliver på din fod og ikke krøller. En helt uovertruffen blødhed i strikken og en fantastisk mix af bambus og bomuld. Der sikre bomulds egenskaber som åndbar, en naturfiber som er behageligt at have på huden. Sammensat med bambus, der er kendt for de antibakterielle egenskaber, der gør, at strømperne er velegnet til sensitiv hud og allergikere. Læs mere om Festival nederst på siden.


Festival strømper og leggings

Bambus og bomuld sat sammen, sørger for at regulerer føddernes temperatur, så strømperne føles køligere når det er varmt og omvendt.

Festivals" bamboo sock", føles silkeblødt, det er en strømpe som du bare må eje, og som kan fås i utallige flotte farver, der også fornyes efter de forskellige sæsoner, i de helt rigtige modefarver. En prisrigtig strømpe, der indfri dine forventninger om en strømpe, du slet ikke kan mærke du har på i dine sko.
Sofie Lingeri fører også Festivals buksestrømper i modellen, Ergora, og i knæstrømpe. Denne model er til den modne kvinde, der er ikke så meget nylon i denne kvalitet, som derfor giver strømperne et mere mat og ikke skinnende udtryk. Nogle ville kalde denne strømpekvalitet for en dagligdags strømpe.
Rummelig i faconen og knæstrømperne har den bløde kant ved knæet, som gør, at der ikke er kanter i huden efter brug og skåner derved sarte og hævede ben. Ekstra forstærkning i tåen, så den er holdbar og behagelig i brug. Og selvfølgelig i de helt rigtige farver, så det kan passe til dit tøj.
Hos Sofie Lingeri fører vi også Festivals leggings i mikrofiber i de skønneste farver og ikke mindst den fantastiske Alpaka wool ankelstrømper, som er et must når det bliver koldt. Festival har et bredt sortiment og du bliver ikke skuffet, lækker strømper til de helt rigtige priser.