Vi giver dig 20 års erfaring om lingeri, lige ned i indbakken.

HELT GRATIS

Ved tilmelding til vores nyhedsbrev får du 15% på dit næste køb, dog ikke på gavekort og i forvejen nedsatte varer.
Tilmeld dig i dag
Levering 1-3 hverdage. Gratis indpakning. Fri fragt over 500kr.
< 1 2 3 4 >

Festival

Hos Sofie Lingeri finder du et bredt sortiment af Festivalstrømper. Festival strømper oser af kvalitet og omhyggeligt design. Festival strømper byder på forskellige slags strømper - du finder alt lige fra ankelstrømper, footies og leggins til knæstrømper og strømpebukser fra Festivalstrømper hos Sofie Lingeri. Se de mange forskellige og lækre strømper fra Festivalstrømper her på siden.
< 1 2 3 4 >

Festival strømper og leggings


Festival strømper er strømper af høj kvalitet - lige meget om du er på udkig efter strømpebukser fra Festival, strømper fra Festival eller leggins fra Festival, så har de det tilfælles, at kvaliteten i produkterne ikke er til at gå på kompromis med.

Strømer fra Festival er produceret i materialer af høj kvalitet. Se for eksempel de lækre strømper i bambus, som er yderst behagelige at have på fødderne. Her får du altså en strømpe, der ikke kun er flot designet, men den er også komfortabel, hvor kvaliteten i produktet kan mærkes.

Bambus og bomuld sat sammen sørger for at regulere føddernes temperatur, så dine fødder altid har en behagelig temperatur. Bambus strømperne er silkebløde på fødderne. Og de kommer endda i moderigtige farver hver sæson.


Bambus og bomuld strømper fra Festival


Festival strømper er blandt andet kendt for deres skønne strømper i bambus. Her får du ikke strømpe, der ikke kun er flot at se på. Den er også aldeles behagelig og silkeblød at have på, samtidig med at den er temperaturregulerende, så dine fødder altid har en behagelig temperatur uden at være for varme eller kolde.

Knæstrømper fra Festival kommer i lækkert bomuldsmateriale samt flot og tidsløst design. Strømperne har et mere mat udtryk, og de kan nemt bruges som en dagligdagsstrømpe. Strømperne er rummelige i faconen og har en blød kant ved knæet, som gør, at der ikke er kanter i huden efter brug og skåner benet, hvis det har tendens til at hæve lidt op. Der er derudover også ekstra forstærkning i tåen, så strømperne kan holde lidt længere.

Leggins fra Festival finder du også hos Sofie Lingeri. De kommer i flere lækre og skønne farver. Festival leggins er lavet i mikrofiber, og de har brede kanter i livet, så de er særdeles behagelige at hoppe i - perfekt til under den flotte sommerkjole.