Vi giver dig 20 års erfaring om lingeri, lige ned i indbakken.

HELT GRATIS

Ved tilmelding til vores nyhedsbrev får du 15% på dit næste køb, dog ikke på gavekort og i forvejen nedsatte varer.
Tilmeld dig i dag
Levering 1-3 hverdage. Gratis indpakning. Fri fragt over 500kr.

Wolford

Wolford er strømpen alle kvinder bare skal eje. Firmaet er østrigsk og blev grundlagt i 1950. Wolford er et luksuriøst tekstilmærke med speciale i lingeri og strømpebukser til kvinder. Mærket står for kreativitet og innovation og frem for alt produkter af høj kvalitet. Wolford er det mest respekteret navn i strømpernes verden og et mærke vi er stolte af at føre i Sofie Lingeri. Wolford har mange års erfaring i udvikling af strømper og udvikler hele tiden nye metoder og nye kvaliteter, som giver det perfekte resultat. Ingen kanter i taljen der strammer eller er synlige. Strømper der er strikket i facon, så det sidder helt perfekt på kroppen og følger en kvindes facon. Læs mere om Wolford nederst på siden.
Wolford

Wolford har ingen generende kanter eller syninger ved foden, alt sammen bløde næsten usynlige overgange i materialet, der gør det helt umuligt at vælge andet end en Wolford strømpe.

I Sofie Lingeri fører vi et stort sortiment af Wolford produkter, heriblandt Stay up strømper, Strømpebukser uden tå forstærkning, Strømpebukser til sandaler, Modestrømper, Strømpebukser, Knæstrømper, Leggings, Shape Wear strømper, Tynde strømpebukser, Uldstrømpebukser, Mikrofibre strømpebukser og mange, mange flere. Størrelserne går fra xs til xxl, så der er noget til enhver kvinde.

Wolford strikker deres garner i strømperne på en speciel måde, også kaldet "rundstrikket" hos fagfolk. Det sikre at strømpen er fleksibel i pasformen, og det kan tydelig mærkes når vi kvinder tager den på. Der er plads i strømpen og den er ikke strikket som et rør, men følger benets/kroppens facon.

Wolfords strikke teknikker sikre, at deres strømper er meget holdbare i brug og i vask. Forstår du at behandle dine Wolford strømper med omhu, har du dem til lang tids brug. Samtidig med, at du er sikker på, at hver gang du tager dem på, er det den flotteste strømpe du kan få.

End videre har Wolford altid vasket deres strømper, inden de pakker dem i deres eksklusive indpakninger. Det kan duftes og strømperne føles bløde og behagelige.