Vi giver dig 20 års erfaring om lingeri, lige ned i indbakken.

HELT GRATIS

Ved tilmelding til vores nyhedsbrev får du 15% på dit næste køb, dog ikke på gavekort og i forvejen nedsatte varer.
Tilmeld dig i dag
Levering 1-3 hverdage. Gratis indpakning. Fri fragt over 500kr.
< 1 2 3 4 5 6 7 >

Wolford

Wolford strømpebukser og leggins er noget, vi er mange, der kender til. Vi kender kvaliteten og de lækre materialer. Strømpebukser, leggins og strømper fra Wolford er kun en brøkdel af hele deres sortiment. Du finder Wolford leggins, strømper, nylonstrømper og strømpebukser i forskellige design, styles og farver her hos Sofie Lingeri. Du kan læse mere om Wolford nederst på siden.

Wolford strømpebukser og nylonstrømper


Hos Sofie Lingeri har vi et lækkert udvalg af skønne Wolford strømpebukser. Her finder du strømpebukser i flere forskellige farver, materialer og styles. Du finder blandt andet shape strømpebukser og support strømpebukser fra Wolford i vores udvalg i butikkerne og online på webshoppen.

Det østrigske firma blev grundlagt helt tilbage i 1950. De har derfor haft mange årtier til at samle erfaring og finpudse deres design. Wolford står for kreativitet og innovation - hvilket tydeligt kan ses i alle deres strømpebukser.

Strømpebukser fra Wolford er aldeles fleksible. Wolford har ingen generende kanter eller syninger ved foden, alt sammen bløde næsten usynlige overgange i materialet, der gør det helt umuligt at vælge andet end en Wolford strømpe. Du finder strømpebukser fra Wolford i størrelserne fra XS til XXL.

Wolford leggins


Den luksus, der kendetegner Wolford, går igen i alle deres forskellige styles. Tag for eksempel et kig på de lækre leggins fra Wolford, hvor det igen er tydeligt, at der ikke er gået på kompromis med hverken materialer, kvalitet eller komfort.

Hos Sofie Lingeri finder du blandt andet leggins fra Wolford, som er en kort leggins, der går ned og dækker under knæet. De smarte leggins er perfekte til de lunere dage, hvor der ikke helt er vejr til bare ben, men der er stadig for varmt til nylon strømpebukser.

Leggins med lange ben fra Wolford finder du også hos Sofie Lingeri. Her har vi lækre styles, hvor der er kælet for detaljen, og komforten er i top. Wolford leggins komplimenterer outfittet smukt, og den høje kvalitet sikrer dig et par leggins, du kan bruge igen og igen.


Wolford strømper


Strømper fra Wolford kommer i flere forskellige former og farver. Hos Sofie Lingeri finder du både smukke knæstrømper og elegante selvsiddende strømper fra Wolford i butikkerne og her på webshoppen.

Knæstrømper fra Wolford er lavet i de lækreste højkvalitetsmaterialer. Prøv for eksempel de lækre knæstrømper fra Wolford, som er lavet i tykkere materiale, så de er perfekte til, når vejret er lidt køligt. Du finder også skønne knæstrømper i uld fra Wolford.

Knæstrømper i 20 denier finder du også masser af hos Sofie Lingeri. De fås i forskellige farver, og du finder dem både her på vores webshop og i vores butikker, hvor vi også står klar til at hjælpe dig med god og kyndig vejledning.
Se også vores udvalg af selvsiddende strømper fra Wolford. De er designet smukt med elegante detaljer, samtidig med der ikke er gået på kompromis med komforten i nylonstrømperne.