Vi giver dig 20 års erfaring om lingeri, lige ned i indbakken.

HELT GRATIS

Ved tilmelding til vores nyhedsbrev får du 15% på dit næste køb, dog ikke på gavekort og i forvejen nedsatte varer.
Tilmeld dig i dag
Levering 1-3 hverdage. Gratis indpakning. Fri fragt over 500kr.
< 1 2 3 4 5 6 7 >

Aubade

Aubade er indbegrebet af lækkert og eksklusivt lingeri til kvinder. Her finder du adskillige undertøjssæt i de smukkeste farver med unikke og elegante detaljer - du finder også et bredt udvalg af trusser, der er blandt andet både maxi, hipster, string, tai og tanga, så du kan få lige præcis det undertøjssæt fra Aubade, du drømmer om. Aubade er både sensuelt, eksklusivt, smukt og elegant - find lige præcis det undertøjssæt fra Aubade, der passer til dig lige her.

Fransk Lingeri fra Aubade


Aubade er et fransk undertøjsmærke, der blev grundlagt i 1958 . Aubade var det første undertøjsmærke, der begyndte at lave lingeri i matchende farver, så der faktisk var et lingerisæt med bh og trusser, der matchede i farven.

Når du kigger på lingeri fra Aubade, er det tydeligt, at der er en teknisk finesse og dygtighed. Lingeri fra franske Aubade er elegant og har smukke design. De holder sig dog ikke kun til lingeri. Du finder også nattøj fra Aubade - kimono, natkjoler, natbukser og meget mere. Alt sammen i de lækreste kvalitetsmaterialer, der er yderst behagelige at have på kroppen.

Aubade laver hyppigt nye kollektioner, som afspejler tidens trends, de skiftende årstider og lækkert design - der tænkes hele tiden nyt, når Aubade designer lingeri til kvinder, som gerne vil have lækkert, elegant og sensuelt lingeri i sin undertøjssamling.


Aubade BH'er og trusser


Aubades bh'er og trusser er moderigtige, og nogle vil endda kalde dem for modeinnovationer. De mange års erfaring har klædt Aubade på til at kunne designe lingeri til kvinder, som passer til dem - lige meget hvad kvindernes preferencer er.

Aubade designer bh'er og trusser i mange forskellige styles. Du finder blandt andet bh'er uden fyld, balconnet bh'er, trekant bh'er med eller uden bøjle, t-shirt bh'er og push up bh'er fra Aubade. Sortimentet er stort, så der er noget, der vil passe til enhver, der er på jagt efter lækkert lingeri fra Aubade.

Aubades udvalg af trusser er også mangfoldigt. Du kan vælge mellem alt lige fra string og hipster til maxi og tanga trusser. Her er der tænkt over både design og komfort. Find de trusser, som passer bedst til dig - måske du også bliver fristet af den matchende bh.

Nattøj fra Aubade


Aubade er ikke kun skønt lingeri - det er også flot nattøj. Her finder du både lækre kimonoer, elegante silkenatkjoler, behagelige silkenatbukser og smukke sæt med silketop og -shorts.

Alt nattøj fra Aubade er designet i de smukkeste farver og komforten er i top - både i materialevalg men også i design og udformning af de individuelle styles.

Skal du bare slappe af derhjemme eller skal nattesøvnen forskønnes med en aldeles behagelig natkjole eller et smukt natsæt? Så er Aubade et rigtig godt bud! Nattøj fra Aubade er både smukt og behageligt, så det kan måske være svært at komme ud af det om morgenen, fordi det netop er så dejligt at have på.
Hos Sofie Lingeri har vi et stort udvalg af lingeri fra Aubade. Her finder du alt lige fra forskellige modeller af bh'er og trusser til skønt nattøj. Tag et smut forbi en af vores butikker og gå på opdagelse i vores udvalg, eller se hele udvalget lige her på vores webshop.