Vi giver dig 20 års erfaring om lingeri, lige ned i indbakken.

HELT GRATIS

Ved tilmelding til vores nyhedsbrev får du 15% på dit næste køb, dog ikke på gavekort og i forvejen nedsatte varer.
Tilmeld dig i dag
Levering 1-3 hverdage. Gratis indpakning. Fri fragt over 500kr.

Wiki

Wiki badetøj er et dansk firma, som har adresse i Odense. Wiki er meget populært og et solgt badetøjsmærke i mange lande. Badetøj, som vi I Sofie Lingeri elsker at sælge. Wikis pasformer er perfekte og passer til os skandinaviske kvinder, her får du badetøj til overkommelige priser og en kvalitet som er meget holdbart, hvis du passer på dit badetøj i brug.

Hos Wiki kan du bare gå på opdagelse, du kan helt sikkert finde badedragten eller bikinien, eller tilbehøret, der dækker dine ønsker. I wiki-kollektionen er der de helt klassiske farver som fx blå og sort, og som altid er lagerførende, så du hele tiden kan få suppleret op, enten når du mangler en top, trusse eller badedragt.
Lady Avenue er et dansk firma, der holder til i Odense siden 1993. Lady Avenue er kendt i flere lande for det store udvalg i eksklusivt nattøj, enten i silke, bomuld, bambus, satin og mange andre lækre kvaliteter.
Læs mere om Wiki og Lady Avenue nederst på siden.


Wiki

Wiki har også de flotte modefarver i deres print, enten ensfarvede, eller med masser af print, i alle de skønneste farver du næsten kan forestille dig. Fordelen er, at du kan købe delene enkeltvis, så du altid kan få det sæt, der lige passer til dig. Mange af printene er også således, at man kan mikse delene, imellem de forskellige kollektioner.
Hos Sofie lingeri er vi glade for Wiki badedragter, den enkelte model til modellen der har et lille skørt foran, så er du klædt på, enten til ferien eller til svømmehallen. Tankinien fra Wiki, en top med indlæg der går ned til taljen og som du kan sætte den ønskede trusse model til. Køb bikinitoppen dertil og så har du tre dele, der virker både som bikini og badedragt.
Wikis badetrusser fås i utallige modeller, Tai, Midi, Shorts, Hipster, Tai med fold ned kant, Nederdel med trusse, Hipster med snor i siderne, Hipster med bælte, Brazilian Trusse og mange flere. Fra str. 36 -50. Hvad enten du er til en bikinitop som enten kan være selvsiddende, uden bøjle, med bøjle, foret, push up eller andet. Ja, så kan du uden tvivl finde dit nye badetøj i Wiki store kollektioner.

Lady Avenue har altid i de nyeste stilarter, samtidig med at det klassiske design bevares. Altid i de nyeste moderigtige farver, prints, og de helt rigtige basisfarver, hvis du lige er til det. Der arbejdes hele tiden med at udvikle nye kvaliteter i tidens materialer, som sikre at du altid kan forvente, at dit nye Lady Avenue nattøj lever op til dine forventninger. Her får du en holdbarhed, pasform og kvalitet til en meget fornuftig pris.
Du kan finde nattøj i mange forskellige prisklasser, materialer og styles. En gave fra Lady Avenue er altid en sikker vinder, når du ikke vil gå på kompromis med kvaliteten.
Hos Sofie Lingeri fører vi nattøj fra Lady Avenue i bambus, som er blødt og behageligt. Bambus hjælper kroppen med at regulerer temperaturen, er luftigt og åndbar. En af de største fordele ved bambus fibre er de antibakterielle egenskaber, som betyder at tøjet er velegnet til sensitiv hud og allergikere. Desuden minimerer bambus svedgener og kan vaskes på lav temperatur. Lady Avenues bambus materialer er dyrket uden brug af pesticider og er 100% nedbrydeligt.
Har du ikke før har prøvet Lady Avenues bambus nattøj, så vil du ikke blive skuffet. Skal du have det blødeste, mest behageligste, så kom bare i gang med at købe bambusprodukter. Nattøj fås fra størrelse XS til XXXXL.
Hos Sofie Lingeri er vi også stolte af Lady Avenues silke, natkjoler med tynd strop, eller måske med et lille ærme. Enten helt klassisk i modellerne eller med de smukkeste blonder i farver, der matcher årstiden. Chemiser i den håndsorteret silkeråvarer, hvad enten du vil have den glatte silkestruktur eller den strikke silke. Strikket silke er blødt og falder naturlig med kroppens facon og udmærker sig ved, at det ikke krøller så let.
Lady Avenue har så meget at byde på, så der er ingen undskyldning for, at du ikke kan komme i drømmeland, uden at være klædt rigtigt på i nattøj fra Lady Avenue.