Vi giver dig 20 års erfaring om lingeri, lige ned i indbakken.

HELT GRATIS

Ved tilmelding til vores nyhedsbrev får du 15% på dit næste køb, dog ikke på gavekort og i forvejen nedsatte varer.
Tilmeld dig i dag
Levering 1-3 hverdage. Gratis indpakning. Fri fragt over 500kr.
< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 >

Undertøj

Kvalitets undertøj i alle størrelser


Sofie Lingeri har et stort sortiment af skønt undertøj i høj kvalitet til kvinder i alle størrelser. I vores undertøj-kategori finder du alt lige fra bh'er og toppe til undertrøjer og trusser. Find en masse undertøj, som du kan købe som sæt eller hver for sig. Undertøjet, vi forhandler, er lavet i kvalitetsmaterialer - du finder blandt andet undertøj i bomuld, uld og bambus.< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 >

BH'er, trusser, toppe og meget mere i høj kvalitet

Hos Sofie Lingeri finder du en hel verden af lækkert undertøj. Når det er et stykke stof, vi skal have på allerinderst og på vores bare hud, så må det gerne være rigtig lækkert og skønt, når det rører huden. Gå på opdagelse i vores brede udvalg af skønt undertøj, hvor du finder alt fra BH'er, underkjoler og trusser til shapewear, indershorts og toppe.
Alt det undertøj, vi har på webshoppen og i vores butikker, er undertøj i høj kvalitet. Her finder du blandt andet skønt, blødt undertøj - leggins, toppe, trøjer og trusser, som er produceret i en blanding af uld, bambus og silke - så bliver det ikke blødere!

I butikkerne og på vores webshop er der undertøj fra forskellige brands, som alle har mindst én ting til fælles - kvalitet! Undertøj fra populære brands som Mey, Chantelle, Sloggi, Wiki sikrer dig skøn komfort og god holdbarhed.
Eksklusivt undertøj behøves ikke være dyrt. Du finder skønt undertøj til forskellige priser hos os. Find alt lige fra skønne leggins, undertrøjer og trøjer til flotte skørter, underkjoler og shapewear hos Sofie Lingeri både i butikkerne og på webshoppen.

Underkjoler, indershorts og shapewear fra lækre brands

Vi er nok mange, der har prøvet at stå i en situation, hvor en underkjole bare var et must. Enten er kjolen for gennemsigtig, eller så falder den ikke så flot over din normale undertrøje, eller så er det bare mest behageligt med en underkjole. En underkjole i høj kvalitet kan gøre underværker under din smukke yndlingskjole.
Hos Sofie Lingeri finder du underkjoler af høj kvalitet fra lækre brands som fx. Mey og Wiki. Underkjolerne er lavet i materialer som silke, bomuld eller viskose, som sikrer dig en behagelig følelse på din hud.

Under sommerkjolen kan det tit også være dejligt at have et par indershorts på. Indershorts til kjoler kommer i forskellige materialer og styles. Vi har skønne og behagelige indershorts fra kvalitetsbrands som fx. Decoy og Missya i butikkerne og på webshoppen.
Shapewear findes i både toppe, trusser med eller uden korte ben og i nederdele. Shapewear giver en fantastisk form og er utroligt behageligt at have på. Hos os finder du også skønne skørter - fint alternativ til underkjolen eller indershortsene.