Vi giver dig 20 års erfaring om lingeri, lige ned i indbakken.

HELT GRATIS

Ved tilmelding til vores nyhedsbrev får du 15% på dit næste køb, dog ikke på gavekort og i forvejen nedsatte varer.
Tilmeld dig i dag
Levering 1-3 hverdage. Gratis indpakning. Fri fragt over 500kr.
< 1 >

Duzette

Duzette er et dansk firma, stiftet i navnet "Duzaine-Hansen" i januar 1883. En korset forretning på Strøget i København, hvor man lagde vægt på såvel kvalitet som pasform-dyder firmaet stadig ligger vægt på, selvom man ikke længere producerer sine egne varer. Sofie Lingeri fører nok Duzettes mest kendte bh, nemlig deres Bestform 535, er uden bøjle, fås fra B-I skål og er i en lækker blød bomuldskvalitet. En komfortabel bh, der gør, at storbarmede kvinder kan føle sig tilpas og feminine. Ved de brede stropper, undgår du at din bh gnaver i skulderen og i skulderbladet. Læs mere om Duzette nederst på siden.


Bestform BH

Et enkelt design fra Duzette, hvor der er en sød og diskret blonde afslutning i skålen. Syet i det fineste bomuldsmateriale, der alligevel kan holde brystet på plads ved hjælp af skålens design. En meget solgt bh, som rigtig mange kvinder elsker, ikke mindst pga. den åndbare, temperaturregulerende og fugtabsorberende bomuldskvalitet.

Vi er også glade for Duzette, Vanity Fair, bh'en der er foret, uden bøjle. En let polstret multiway bh, som er udstyret med et bredt elastikbånd, som giver den perfekte støtte og komfort. BH'en kan bæres på normal vis eller i halter Neck eller cross over stil, en meget fleksibel bh. Populær, fordi den ikke har bøjlen, men alligevel er en god støtte til barmen, sidder perfekt indenunder dit tøj. Der er ingen synlige kanter, der kan ses gennem blusen eller skjorten. En super T-shirts bh fra Duzette.
Duzette har også styr på alt muligt tænkeligt tilbehør til din bh. Det kan være ekstra silikone indlæg, som fås fra de helt små til de store fyldige udgaver, alt efter hvilken udtryk du ønsker din barm skal have. Indlæggene fra Duzette er meget bøde og lette og kan bruges mange gange. Kan næsen bruges i alle dine forskellige bh-modeller.
Duzette har også skuldre skåner i silikone, i et behageligt materiale, den ligger under din bh-strop og som mindsker trykket på skulderne. Er nemme og rare at bruge, og kan ligeledes næsten bruges til de fleste bh modeller.
Duzette har lige det tilbehør du står og mangler og som gør din bh-oplevelse fuldendt.