Vi giver dig 20 års erfaring om lingeri, lige ned i indbakken.

HELT GRATIS

Ved tilmelding til vores nyhedsbrev får du 15% på dit næste køb, dog ikke på gavekort og i forvejen nedsatte varer.
Tilmeld dig i dag
Levering 1-3 hverdage. Gratis indpakning. Fri fragt over 500kr.
< 1 2 3 >

Falke

Siden 1895 har familievirksomheden FALKE stået for moderigtigt tøj lavet af materialer af høj kvalitet og øje for detaljen. Med 125 års erfaring udvikler de moderne strømper og tilbehør, kun ved at bruge de fineste tilgængelige materialer og de allernyeste produktionsteknikker. De færdiggør og perfektionerer produkterne i hånden, så de kan leve op til påstanden om, at hvert FALKE-produkt skal være det bedste af sin slags. Læs mere om Schiesser nederst på siden.

FALKE signalerer moderne livsstil og æstetik og med deres lange historie kendetegnes de ved deres konstante stræben efter den højeste kvalitet. Dette handler dog ikke kun om fremstillingen og produktkvaliteten, men alle facetter af FALKE-mærket. Med 125 års erfaring udvikler de nu moderne strømper, tilbehør og sporty yderbeklædning, kun ved at bruge de fineste tilgængelige materialer og de allernyeste produktionsteknikker. Ikke desto mindre bliver hvert stykke tøj kontrolleret af erfarne specialister mindst ti gange. De færdiggør og perfektionerer produkterne i hånden, hvor maskinerne møder deres grænser. Kun heri kan de leve op til påstanden om, at hvert FALKE-produkt skal være det bedste af sin slags.

Godt håndværk er afgørende: FALKE brænder for at producere den højeste kvalitet. Sådan begyndte historien om FALKE-virksomheden for 125 år siden, og sådan har det været indtil i dag. Tiderne har dog ændret sig, og håndværksarbejdet udviklede sig. De høje kvalitetsstandarder er blevet delt op på forskellige specialister. Derudover er det også en afgørende udfordring at fastholde de høje krav, der forventes af håndlavede produkter i den industrielle æra, og at forbedre disse konstant. Målet: At masseproducere perfektion.

Dette kræver eksperthåndværk fra specialister, da de konstant skal teste grænserne for maskiner. Resultatet af alt dette er FALKE-stilen: mærkbar, kosmopolitisk, moderne, tidløs, udfordrende og gribende.