Vi giver dig 20 års erfaring om lingeri, lige ned i indbakken.

HELT GRATIS

Ved tilmelding til vores nyhedsbrev får du 15% på dit næste køb, dog ikke på gavekort og i forvejen nedsatte varer.
Tilmeld dig i dag
Levering 1-3 hverdage. Gratis indpakning. Fri fragt over 500kr.
< 1 2 3 4 5 >

Marie Jo — moderigtige farver året rundt

Alle kvinder sætter pris på en komfortabel BH med et par matchende trusser, men hvis du leder efter feminint lingeri, der kombinerer luksus og diskret design, så er du kommet til det rette sted. Det veletablerede mærke, Marie Jo, er for kvinder, der ønsker kvalitet og farver til alle årets sæsoner. Her kan du gå på jagt i vores kollektion fra Marie Jo og finde dine personlige favoritter i flere flotte farvenuancer — hvad end du leder efter nogle nye blonder eller en BH uden stropper.
< 1 2 3 4 5 >

Marie Jos designfilosofi — diskret, behageligt og luksuriøst

Fra Marie Jo vil du finde alle de moderigtige farver i lette materialer. Uanset om du leder efter blomstrende lingeri eller en ganske almindelig BH, vil du med garanti finde dine nye personlige favoritter. Du ville kunne vælge mellem mange slags lingeri – både forførende push up-BH'er med feminine tern og en almindelig, alsidig avero-BH. Sammen med Marie Jo vil du kunne folde dig ud i kun de bedste materialer designet helt optimalt til den stilbevidste kvinde. Gå på opdagelse og forkæl dig selv med Marie Jo.


Hvorfor vælge lingeri fra Marie Jo?

Marie Jo er et alsidigt lingerimærke, der er klar til at give alle kvinder støtte hele dagen lang. Ikke alene er Marie Jo klar til at forme netop din barm med en yndig balconette-BH, men med Marie Jo vil du kunne finde det helt rigtige sæt undertøj, der booster selvtilliden, når du kigger i spejlet.


I vores sortiment vil du kunne finde en bred variation af modeller, som du kan vælge alt efter behov. Leder du efter en specifik trussemodel — om det er string, hipster, maxi eller tai — Marie Jo har det. Måske leder du efter undertøj med smukke detaljer. Måske leder du efter en BH, hvor stropperne kan justeres, eller en model, hvor stropperne kan tages af. En populær favorit er nemlig den stropløse BH, og den har vi med sikkerhed også liggende. Med et bredt sortiment har vi helt sikkert en model, som du vil med det samme forelske dig i.


Klar til enhver lejlighed siden 1981

Marie Jo ønsker at booste din selvtillid. Mange kvinder tilsidesætter lingeri med den tro, at undertøj blot er undertøj. Men Marie Jos kernefilosofi cirkulerer om den idé, at lingeri ikke behøver at være til specielle begivenheder.


Med Marie Jo kan du føle dig selvsikker og komfortabel lige meget hvor du er. Om du er hjemme, på arbejde eller på date — det vigtigste er, at du kan være dig selv. Find den bedste pasform og vær god ved dig selv på en hvilken som helst dag i ugen.


Bredt sortiment

Det kan også være du leder efter noget mindre diskret til romantisk forkælelse med partneren. Til disse specielle aftener ønsker mange kvinder at prøve noget nyt som eksempelvis en lækker hofteholder. Fra Marie Jo kan du finde yndige hofteholder af elegant design, som går udsøgt med en matchende BH og trusse. Ligesom alt andet lingeri fra Marie Jo, er materialet af høj teknisk kvalitet, og med hofteholdernes neutrale udtryk vil du kunne mixe og matche med andet lingeri af mange farver.


Hos Sofie Lingeri har vi ofte tilbud på bløde blonder og meget andet smukt lingeri — heriblandt Marie Jo. Hvis du vil holde dig opdateret på diverse rabatter på skønne modeller, så kan du abonnere på vores nyhedsbrev eller følg os på Facebook og Instagram. Her vil du løbende kunne følge med i aktuelle rabatter og lancering af nye kollektioner fra Marie Jo.


Vælg bæredygtighed med Marie Jo

Flere og flere kvinder leder efter undertøjsmærker med et større fokus på bæredygtighed. Her er Marie Jo et godt valg. Som en del af Van de Velde lægger Marie Jos kollektioner stor værdi i at producere undertøj med lang holdbarhed. Når du vælger Marie Jo, vælger du ikke kun lækkert lingeri, men du vælger også at støtte et øget fokus på vores elskede planet og bæredygtighed frem for alt. Fra Marie Jo produceres dine BH'er og trusser med fokus på at forene perfekt pasform og lang levetid, så du kan holde hånd over planeten og bevare selvtilliden i rigtig mange år. Gå endelig på opdagelse i en verden af flere skønne modeller, der alle støtter en bæredygtig verden af lingeri.


På Sofie Lingeri ville du kunne finde flere mærker med fokus på bæredygtighed. Heriblandt vil du finde mærkerne Marie Jo og PrimaDonna, der begge bliver produceret af det anerkendte belgiske Van de Velde. Med veletablerede mærker som Marie Jo og Primadona stræber Van de Velde efter at skabe mere bæredygtigt lingeri til kvinder i alle størrelser over hele verden.


Kontakt os, hvis du har brug for hjælp til at finde lingeri i den perfekte pasform

Har du brug for hjælp eller er du nervøs for, at du ikke kan finde den rigtige størrelse? Det er intet problem. Vi er aldrig langt væk — vi står altid klar med råd og vejledning til valget af din næste BH, trusse eller hofteholder fra Marie Jo. Hvis du har spørgsmål, kan du altid kontakte os her på vores hjemmeside, eller du kan finde os på Facebook og Instagram.


Hvis du er interesseret i at holde dig opdateret på aktuelle tilbud på Marie Jo-lingeri, så husk at tilmelde dig til vores nyhedsbrev. Her vil du få alle de aktuelle rabatter på Marie Jo og mange andre mærker. Du er også altid velkommen til at besøge vores fysiske butik, hvor du kan mærke vores produkter på egen krop. Vi går aldrig på kompromis med hverken kvalitet, optimal støtte eller komfort.