Vi giver dig 20 års erfaring om lingeri, lige ned i indbakken.

HELT GRATIS

Ved tilmelding til vores nyhedsbrev får du 15% på dit næste køb, dog ikke på gavekort og i forvejen nedsatte varer.
Tilmeld dig i dag
Levering 1-3 hverdage. Gratis indpakning. Fri fragt over 500kr.
< 1 2 3 4 >

Marie Jo

Marie Jo er smukt lingeri af den fineste kvalitet. Marie Jo har mange bh-modeller, såvel foret som ikke foret samt lingeri der strækker sig fra A skål til F skål. Der er ikke gået på kompromis med den super gode pasform og støtte, som ved hjælp af de fineste stoffer og materialer, er med til at smigre figuren på den bedste måde. Marie Jo er smukt lingeri af den fineste kvalitet. Marie Jo har mange bh-modeller, såvel foret som ikke foret samt lingeri der strækker sig fra A skål til F skål. Der er ikke gået på kompromis med den super gode pasform og støtte, som ved hjælp af de fineste stoffer og materialer, er med til at smigre figuren på den bedste måde. Læs mere om Marie Jo nederst på siden.Marie Jo undertøj, BH'er og trusser

De fleste Marie Jo kunder kender Avereo modellen, som har været produceret i over 25 år, og som er kendt for hjerteform modellen i skålen. Den er stadigvæk blandt de mest brugte i de fleste bh modeller.

Marie Jo er til kvinden der elsker luksus og det nyeste design look, samtidig med at der er de klassiske modeller som hele tiden får et nyt pift, så vi kan beholde den model vi elsker og som passer perfekt til vores barm. Samtidig kommer der hele tiden moderigtige nyheder fra Marie Jo i de forskellige sæsoners farver og de sidste nye design.

Marie Jo er forkælelse og en gave til kvinden som har alt. Vi plejer at sige; gaven til hende men også lidt til ham. Det er sagt med et glimt i øjet, for hvem kan ikke lide at give en gave, som man er sikker på der rammer plet hver gang. For forkælelse rammer altid plet og er altid dejligt at få.
Marie Jo producerer forskellige modeller inden for lingeri modeller og selvfølgelig tilsvarende trusser, ligeledes i mange modeller som String, Tai, hipster, midi og maxi.
Hos Sofie Lingeri sælger vi selvfølgelig også Marie Jo Badetøj
Hos Sofie Lingeri har Marie Jo en "søster" som hedder Marie Jo LÁventure.
Marie Jo LÁventure er kendt for at være mere sporty og enkelt i designet. Pasformen og komforten i bh'er er den samme og der er heller ikke her gået kompromis med kvaliteten eller designet.