Vi giver dig 20 års erfaring om lingeri, lige ned i indbakken.

HELT GRATIS

Ved tilmelding til vores nyhedsbrev får du 15% på dit næste køb, dog ikke på gavekort og i forvejen nedsatte varer.
Tilmeld dig i dag
Levering 1-3 hverdage. Gratis indpakning. Fri fragt over 500kr.
< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 >

Nattøj

Skønt nattøj i høj kvalitet

Hos Sofie Lingeri kan du finde nattøj i alverdens størrelser og former. Vi har alt lige fra flotte pyjamas, natkjoler og natskjorter til lækre bukser, shorts og bløde kåber i butikkerne og på webshoppen. De brands, vi har nattøj fra, har det tilfælles, at deres nattøj er utroligt komfortabelt og kvaliteten er i top. Du finder flot nattøj fra kendte brands som Nanso, Kimso, Calvin Klein, Femilet og Missya.
< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 >

Dejlige pyjamas, lækre morgenkåber, bløde natbluser og natbukser

En god nattesøvn kan være altafgørende for mange af os. Og et godt skridt på vejen mod en god nattesøvn kan være en skøn og behagelig pyjamas. Hos Sofie Lingeri har vi et bredt udvalg af flotte og behagelige pyjamas fra kvalitetsbrands som HANRO, Triumph og Wiki.
Om det er en lækker badekåbe, morgenkåbe eller bare kåbe, du er på udkig efter, så kan gå på opdagelse i vores store sortiment i butikkerne og på webshoppen. Vi har mange forskellige komfortable kåber til damer fra brands som Missya, JBS og HANRO INTERNATIONAL, der alle har hver deres unikke stil og kendetegn.

Nogle foretrækker en kortærmet bluse til natten, hvor andre gerne vil have en langærmet. Begge dele kan du finde hos Sofie Lingeri både i butikkerne og på webshoppen. Fra brands som Aubade, Femilet og Triumph finder du natbluser i skøn kvalitet.
Se også vores flotte udvalg af skønne natbukser. Du finder blandt andet lækre Calvin Klein natbukser, JBS natbukser og flotte natbukser fra Wiki. Vi har altid flere forskellige slags natbukser at vælge imellem i butikkerne og på webshoppen.

Flotte natkjoler, behagelige shorts og hyggelige hjemmedragter

Natkjoler uden ærmer, med korte ærmer eller med lange ærmer - du finder det hele hos Sofie Lingeri både i vores butikker og på vores webshop. Du finder natkjoler i lækker kvalitet og skønne materialer fra Aubade, Nanso og mange andre.
Natshorts fra kvalitetsbrands som Calvin Klein og JBS finder du også hos os. Vi har behagelige natshorts lavet i skønne materialer, som kan passe til alle og enhver. Vi har natshorts i bomuld, bambus og mange flere lækre materialer.

Hos Sofie Lingeri har vi også et skønt udvalg af bløde hjemmedragter til kvinder lavet i materialer som fx bomuld og bambus. Til den lækre hjemmedragt kunne et par dejlige hyggestrømper sagtens passe. Se vores skønne udvalg af hyggestrømper.
Nogle foretrækker en morgenkåbe eller badekåbe, hvor andre hellere vil have en kimono. Vi har et bredt udvalg af flotte kimonoer i de skønneste materialer fra brands som blandt andre Missya, FRAU og Wiki.