Vi giver dig 20 års erfaring om lingeri, lige ned i indbakken.

HELT GRATIS

Ved tilmelding til vores nyhedsbrev får du 15% på dit næste køb, dog ikke på gavekort og i forvejen nedsatte varer.
Tilmeld dig i dag
Levering 1-3 hverdage. Gratis indpakning. Fri fragt over 500kr.
< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >

Chantelle

Trusser i alle udformninger og bh'er til enhver smag - det er hvad, du finder, når du kigger på Chantelle undertøj. Chantelle laver lingeri af yderst lækker og høj kvalitet, som oser af fransk elegance. Undertøj fra Chantelle er med de fineste finesser, elegante detaljer og spændende, moderne farver. Chantelle er fransk luksus, og lingeri fra Chantelle er ingen undtagelse. Find skønt lingeri fra Chantelle her på siden.

Chantelle undertøj - BH'er og trusser


Hos Sofie Lingeri har vi et bredt udvalg af undertøj fra Chantelle. Du finder alt lige fra bh'er med eller uden fyld, push up bh'er og toppe til trusser i flere forskellige modeller og skønne indershorts.
Chantelle har siden 1876 været et lingeribrand, som har haft fokus på couture, elegance og kvalitet. Med de mange års erfaring bliver der skabt nye silhuetter, fundet smukke blonder og designet lækkert, skønt og ikke mindst yderst behageligt undertøj til kvinder i alle størrelser.

Chantelle undertøj er bh'er og trusser i høj kvalitet i smukke design. Der er tænkt i forskellige modeller og faconer, så enhver kvindes behov kan blive dækket. Du finder blandt andet bh'er med skålstørrelser fra A til G - så er du sikret komfort og støtte, lige meget hvilken størrelse din barm er.

Chantelle lingeri i flere størrelser


Chantelle har alle kvinder, alle former og alle størrelser in mente, når de designer deres lingeri - derfor kan du finde Chantelle lingeri i flere størrelser. Mange bh'er fås op til skålstørrelse G. Du kan finde de flotteste lingerisæt i smukke design fra Chantelle hos Sofie Lingeri.

De smukke bh'er fra Chantelle kommer i flere forskellige størrelser og flere forskellige elegante design. Chantelle har øje for detaljen og designer det smukkeste undertøj, som byder på elegance, komfort, kvalitet og fine detaljer.

Chantelle har også flere trusser, som er one-size. Her finder du flere modeller, hvor elasticitet og sømløse kanter er i fokus. Komforten er i top, og bonussen ved de forskellige one-size trusser er, at de er sømløse, hvilket gør, at de ikke kan ses under tøjet.

Chantelle undertøj hos Sofie Lingeri


Sofie Lingeri har et stort udvalg af Chantelle undertøj. Både i vores butikker i Nordjylland og på vores webshop finder du det skønne lingeri fra Chantelle. Her på webshoppen får du hele overblikket og kan gå på opdagelse i de lækre serier fra Chantelle.


Indershorts fra Chantelle finder du også hos os. Indershortsene er af høj kvalitet og i lækkert soft stretch materiale. Det samme er toppene fra Chantelle, som også er yderst behagelige at have på, samtidig med de sømløse kanter gør, at den er usynlig under tøjet.
Kig forbi en af vores butikker eller gå på opdagelse her på webshoppen og find dit næste lækre sæt lingeri fra Chantelle.