Vi giver dig 20 års erfaring om lingeri, lige ned i indbakken.

HELT GRATIS

Ved tilmelding til vores nyhedsbrev får du 15% på dit næste køb, dog ikke på gavekort og i forvejen nedsatte varer.
Tilmeld dig i dag
Levering 1-3 hverdage. Gratis indpakning. Fri fragt over 500kr.

Chantelle

Chantelle har været et lingeri-couture-brand siden 1876 og i mere end 130 år har Chantelle formået at videre føre deres design- og konstruktionshemmeligheder fra generation til generation. Chantelle er symbolet på fransk elegance. Lingeri med en høj kvalitet, designet til at forbedrer en kvindes skønhed og selvbillede. På kontoret i Paris drømmer Chantelle om nye silhuetter, undersøger blonde-kniplinger og forestiller sig farvepaletter til lingeriet, der repræsenterer luksus i fransk stil. Sig bonjour til skønhed, vær som Chantelle. Læs mere om Chantelle nederst på siden.

Chantelle

Lingeriet fra Chantelle er dog meget mere end bare sensuelle blonder og fantastiske materialer. Skål størrelsen rækker sig fra A til en G skål, og der er utallige modeller og faconer, der kan dække enhver kvindes behov for det helt rigtige sæt lingeri til et hvert behov.

Magnifique minimizer bh'en fra Chantelle, som vi fører i Sofie Lingeri, er nok dem mest kendte model fra Chantelle. Komfort og støtte til den større barm, der med det enkelte udtryk, støtter og minimerer barmen, perfekt under en bluse hvor der ikke må ses kanter, syninger eller blonder. Rygstykket i denne model, sikre også at der er en behagelig støtte til ryggen, så bh'en får den perfekte pasform. Diskret og mange kvinders favorit, og tit en genganger i lingeriskuffen, da den hele tiden kommer i de nyeste moderigtige farver.

Chantelles nyeste trusse kollektion, SOFT Stretch, er det geniale koncept, hvor synlige kanter er forbudt. Trusser der er super elastiske og fås i String, Hipster, maxi og som ligeledes kan fås i alle mulig skønne farver, som kan matches til sæsonens nyeste lingeri. Med en lethed i stoffet, som gør at man næste er i tvivl om man har fået noget som helst på kroppen. Perfekt inden under alt tøj, helt usynlig.

Hos Sofie Lingeri fører vi de nyeste modeller indenfor Chantelle, hvad enten det er Soft Stretch, Trusser i ekstra size, BH toppe med bløde indlæg med bred eller tynd strop. Toppe med bred eller tynd strop, der smyger sig helt og behageligt til kroppen. Body og shorts som fuldender konceptet. Et superlækkert, funktionelt, ultimativt og imponerende produkt, som er stærkt vanedannende.