Vi giver dig 20 års erfaring om lingeri, lige ned i indbakken.

HELT GRATIS

Ved tilmelding til vores nyhedsbrev får du 15% på dit næste køb, dog ikke på gavekort og i forvejen nedsatte varer.
Tilmeld dig i dag
Levering 1-3 hverdage. Gratis indpakning. Fri fragt over 500kr.
< 1 2 >

Sloggi

Her på siden kan du se alverdens trusser, toppe, tights og meget mere fra Sloggi. I 1907 lancerer Triumph et nyt mærke, Sloggi. Som i dag er et stort koncept for sig selv, og der udvikles hele tiden nye modeller, pasformer og kvaliteter. Designet er diskret med klassiske snit og farver, der let kan kombineres med alt andet lingeri. Sloggi har en uovertruffen tilgang til komfort og pasform. Sig farvel til røde mærker, irriterende kanter og synlige trusser. Super blød, superfin og super tilfredsstillende. Læs mere om Sloggi nederst på siden.Undertøj fra Sloggi

Sloggi er et af de mærker, som har mange år bag sig. Trods de mange år, er de stadig et af de mest populære brands inden for undertøj. Sloggi tilbyder et bredt udvalg af produkter, der er skabt med høj kvalitet og bekvemmelighed i tankerne. Med alt fra klassiske trusser til moderigtige bh'er kan du finde et stilfuldt sæt, der passer til dine behov. Sammen med de nyeste trends er det let at style dit Sloggi-outfit og se godt ud, samtidig med du føler dig komfortabel.

Sloggis kvalitet og komfort


Sloggi står for kvalitet, komfort og stil, og det er et mærke, som mange kvinder har tillid til. Deres produkter er designet til at give kvinder den optimale komfort, mens de stadig føles stilfulde og fashionable. Sloggi har et bredt udvalg af produkter, der er designet til at imødekomme forskellige typer kvinder. Uanset hvad du vælger, kan du være sikker på, at du får et produkt af høj kvalitet, der både ser godt ud og føles behageligt.

Når du skal vælge det helt rigtige Sloggi-produkt til dig, er det vigtigt at vælge det produkt, der passer til dig og dine behov samt din personlige stil. Du kan vælge mellem forskellige typer af undertøj hos Sofie Lingeri, så du kan finde den perfekte kombination af komfort og stil.

Sloggi trusser og toppe


Sloggi tilbyder et bredt udvalg af komfortable, stilfulde og funktionelle styles, der er designet til at opfylde behovene hos forskellige typer af kvinder. Sloggi står for kvalitet, komfort og stil, og det er et mærke, som mange kvinder har tillid til. Her på siden finder du et stort udvalg af kvalitets undertøj, der er designet til at opfylde kvinders forskellige behov. Ved at vælge en trusse, bh, top, indershorts eller leggins fra Sloggi, får du både stilfuldt og praktisk undertøj, der kan få dig til at føle dig som en dronning i Sloggis luksuriøse tøj!

I udvalget her på siden finder du de lækreste trusser fra det velkendte brand. Sloggi er et produkt, der stiller krav til komfort i dagligdagen. Der udvikles hele tiden nye kvaliteter, der skal have den perfekte pasform, og som holder vask efter vask. Sloggi bliver ikke skæv i faconen eller hurtig forvasket i farven. Det er samtidig meget hudvenligt, fordi huden kan komme i kontakt med bomuld.

Sloggi300 er en model med ekstra bred kant ved taljen, som gør, at den bare sidder behageligt på kroppen. Bomuldstoppen med den brede kant under barmen, som er et behageligt supplement, når vi ikke bruger en bh. Bomuldskvaliteten gør det svært ikke bare altid at vælge en Sloggi model. Husk, du skal vælge den model, som du føler dig mest tilpas i. Vi har derfor valgt at forhandle forskellige styles, og derfor finder du alt lige fra mini, maxi, midi, tai til shorts.

Komfortable trusser fra Sloggi


Som sagt findes der et utal af forskellige design, når det kommer til trusser, og mindst lige så mange materialer at designe dem i. Når det kommer til lingeri generelt, foretrækker de fleste kvinder at trække i blødt og komfortabelt undertøj. Det er noget du bærer fra morgen til aften, og derfor er det vigtigt, at det ikke generer dig under dagens gøremål.

Investerer du i undertøj fra Sloggi, er du sikret bløde og behagelige trusser og Bh'er. Sloggi sørger for at give dig den ønskede komfort. I udvalget her på siden finder du de lækreste sloggi trusser, og du vil opleve, at der er noget til enhver smag. Hos Sofie Lingeri har vi valgt at forhandle det behagelige undertøj i neutrale farver, hvilket betyder for dig, at du kan have det på under dit tøj, uden at det kan ses igennem din kjole, nederdel eller andet tøj.

Sloggi bh


Er du træt af ukomfortable bh'er, der sidder og gnaver i din hud hele dagen lang? En bh fra Sloggi er behagelig at have på, og du finder dem i flere modeller, størrelse og farver. Uanset størrelsen på din barm, kan du naturligvis købe din næste bh fra dette brandet. Der er tænkt på alle kvinder, når Sloggi designer deres bh'er.

Til designet af BH'en fra Sloggi kan du være helt sikker på, at der er tænkt nøje over materialevalget. Derfor vil du opleve at lingeriet kan føles helt smørblødt, og måske forelsker du dig så meget i din nye BH, at du aldrig kommer til at købe andet end Sloggi.

Sloggi tights og trøjer


Sloggi laver også modeller i mikrofiber kvaliteter, som ligeledes passer perfekt på kroppen. Tøjet sidder perfekt over denne kvalitet og falder flot ned over kvaliteten. Undertøjet er åndbart, og man vænner sig hurtig til, at Sloggi smyger sig til kroppen og vil ændre den måde, du tænker undertøj på.

Sloggi har skønne og neutrale tights og trøjer, som er lavet i den lækreste kvalitet. Tights og trøjer fra Sloggi sikrer dig, at du kan holde varmen om vinteren, men de er også temperaturregulerende - så de kan sagtens bruges hele året.

Hos Sofie Lingeri finder du også fine indershorts fra Sloggi, hvor komforten er i top. De er gode til at have på under sommerkjolen, eller til de dage hvor du gerne vil være sikker på at kunne holde varmen.

Med undertøj fra Sloggi får du komfort og kvalitet i én samlet pakke. Sloggi har flere forskellige klassiske styles, som alle er super skønne at have på - faktisk så skønne, at det kan være svært at vælge andet næste gang.

Trends og mode med Sloggi


Sloggi er et mærke, der hele tiden opdaterer deres produkter for at give kvinder de nyeste trends inden for mode. Hos Sloggi får du et bredt udvalg af stilrent, bekvemt og praktisk undertøj, der kan hjælpe dig med at føle dig godt tilpas. Gennem deres nyeste kollektioner kan du være sikker på, at du altid har det mest moderigtige undertøj.

Uanset om du er på udkig efter et klassisk, afslappet look eller en mere sofistikeret stil, så har Sloggi den rette style til dig. Se de nyeste trends og vælg det produkt, der passer bedst til din stil og komfort. Gå på opdagelse i udvalget og bliv inspireret til dit næste køb.

Accessories til dit lingeri


Du kan med fordel matche dit lingeri med lækkert og stilfuldt accessory. Tilføj de fineste selvsiddende strømper, strømpebukser, strømpeholdere, hofteholdere, strømpebånd til dit look. Du kan altid tilpasse dit undertøj til et look, og her passer Sloggi perfekt ind i en hverdagen. Faktisk passer undertøj fra mærket ind til enhver lejlighed, så skal du til fødselsdag, bryllup eller en anden festlig begivenhed, så kan du altså sagtens vælge et sæt undertøj fra det velkendte mærke.

Sloggi trusser tilbud


Det kan være en bekostelig affære at investere i lækkert og komfortabelt undertøj. Er du en af dem, der prioriterer at bruge penge på behageligt undertøj, eller er du mere typen, der køber undertøj på tilbud? Uanset hvad, så har vi alle ret til at klæde os i blødt og behageligt lingeri. Derfor vil vi løbende forkæle dig med gode tilbud på sloggi trusser og bh'er.

Vi anbefaler dig derfor at holde øje med siden her. Så du altid får de bedste priser på vores lingeri. Har du spørgsmål angående produkterne fra Sloggi eller et af vores andre brands, så er du altid velkommen til at kontakte os.