Vi giver dig 20 års erfaring om lingeri, lige ned i indbakken.

HELT GRATIS

Ved tilmelding til vores nyhedsbrev får du 15% på dit næste køb, dog ikke på gavekort og i forvejen nedsatte varer.
Tilmeld dig i dag
Levering 1-3 hverdage. Gratis indpakning. Fri fragt over 500kr.
< 1 2 3 4 >

Sloggi

Her på siden kan du se alverdens trusser, toppe, tights og meget mere fra Sloggi. I 1907 lancerer Triumph et nyt mærke, Sloggi. Som i dag er et stort koncept for sig selv, og der udvikles hele tiden nye modeller, pasformer og kvaliteter. Designet er diskret med klassiske snit og farver, der let kan kombineres med alt andet lingeri. Sloggi har en uovertruffen tilgang til komfort og pasform. Sig farvel til røde mærker, irriterende kanter og synlige trusser. Super blød, superfin og super tilfredsstillende. Læs mere om Sloggi nederst på siden.

Trusser og toppe fra Sloggi

Trusser, trusser og trusser fra Sloggi i lange baner. Det lille stykke undertøj, som moderne kvinder tager for givet – har kun været i brug i et århundrede, selvom deres oprindelse strækker sig så langt tilbage som det 1600 århundrede. Der er mange modeller fx mini, maxi, midi, Tai og shorts.

Sloggi er et produkt, der stiller krav til komfort i dagligdagen. Der udvikles hele tiden nye kvaliteter, der skal have den perfekte pasform og som holder faconen vask efter vask. Sloggi bliver ikke skæv i faconen, hurtig forvasket i farven og er samtidig meget hudvenligt, fordi huden kan komme i kontakt med bomuld.

Dertil er der Sloggi 300, som er modellen med den ekstra brede kant ved taljen, som gør at den bare sidder behageligt på kroppen. Bomuldstoppen med den brede kant under barmen, som er et behageligt supplement, når vi ikke bruger en bh. Bomuldskvaliteten der gør det svært ikke bare altid at vælge en Sloggi model.


Sloggi tights og trøjer

Sloggi laver også modeller i mikrofiber kvaliteter, som ligeledes passer perfekt på kroppen. Tøjet sidder perfekt over denne kvalitet og falder flot ned over kvaliteten. Undertøjet er åndbart, og man vænner sig hurtig til, at Sloggi smyger sig til kroppen og vil ændre den måde, du tænker undertøj på.
Sloggi har skønne og neutrale tights og trøjer, som er lavet i den lækreste kvalitet. Tights og trøjer fra Sloggi sikrer dig, at du kan holde varmen om vinteren, men de er også temperaturregulerende - så de kan sagtens bruges hele året.

Hos Sofie Lingeri finder du også fine indershorts fra Sloggi, hvor komforten er i top. De er gode til at have på under sommerkjolen, eller til de dage hvor du gerne vil være sikker på at kunne holde varmen.
Med undertøj fra Sloggi får du komfort og kvalitet i én samlet pakke. Sloggi har flere forskellige klassiske styles, som alle er super skønne at have på - faktisk så skønne, at det kan være svært at vælge andet næste gang.