Vi giver dig 20 års erfaring om lingeri, lige ned i indbakken.

HELT GRATIS

Ved tilmelding til vores nyhedsbrev får du 15% på dit næste køb, dog ikke på gavekort og i forvejen nedsatte varer.
Tilmeld dig i dag
Levering 1-3 hverdage. Gratis indpakning. Fri fragt over 500kr.
< 1 >

Naturana

Naturana lingeri er lig med kvalitet i højklasse. Naturana bh'er og Naturana bodystockings er lavet i materialer af høj kvalitet, og det kan virkelige mærkes, at pasformen løbende er blevet finjusteret og passet til. Med over 100 års erfaring designer og skaber Naturana elegante, behagelige og yderst smukke bh'er, trusser og bodystockings. Her er der hverken gået på kompromis med kvalitet, materiale eller design - og så kan det smukke lingeri fra Naturana endda fås til en overkommelig pris. Læs mere om Naturana lingeri nederst på siden.

Naturana - BH uden bøjle


En Naturana bh er perfekt, hvis man er på udkig efter en bh, der er uden bøjler og vattering. Naturana laver blandt andet minimizer-bh'er, som er gode til større barme. En minimizer bh vil endda kunne få din barm til at se lidt mindre ud, samtidig med den har en smuk form. Naturana går op i høj komfort og gode materialer, og det kan tydeligt ses i deres mange flotte bh'er. Naturana lingeri er lavet i lækre materialer, nedtonede farver og perfekte design.

Her får du lingeri, der er lavet i flot og glat materiale, som gør det til det perfekte lingeri at have på under tøj, som sidder tæt. Få en smuk barm med en Naturana bh, som er oplagt til dagligt brug. Den er lavet i glat materiale og har ingen synlige kanter - du kan altså tage lige, hvad du vil, på over din nye, skønne Naturana bh, som oser af komfort og kvalitet.

Naturana bodystocking og lingeri


Blandt vores Naturana lingeri finder du også lækre Naturana bodystockings. De er lavet i det blødeste materiale, og de giver en fantastisk form. Selv uden en bøjle i den behagelige bodystocking får man en smuk barm. Naturana bodystockings er skønne at have på under stramme trøjer og kjoler. Du får en ekseptionel komfort, uden der er nogen, der kan se det. Bodystockings fra Naturana har nemlig ikke nogen synlige kanter. Føl dig yderst tilpas i din nye bodystocking fra Naturana.

Lingeri fra tyske Naturana emmer af komfort og kvalitet, og det har det gjort i mere end 100 år. De følger med tidens trends, når det kommer til lingeri, samtidig med der er fokus på det klassiske i deres design. Naturana er komfortable og gennemtænkte produkter af behagelig kvalitet. Naturana lingeri udvalget byder på både bh'er, trusser og bodystockings. Gå på opdagelse her på siden, og find lige præcis dét Naturana lingeri, der vil passe til dig, din stil og dine lingeripræferencer.