Vi giver dig 20 års erfaring om lingeri, lige ned i indbakken.

HELT GRATIS

Ved tilmelding til vores nyhedsbrev får du 15% på dit næste køb, dog ikke på gavekort og i forvejen nedsatte varer.
Tilmeld dig i dag
Levering 1-3 hverdage. Gratis indpakning. Fri fragt over 500kr. Julegaver byttes frem til 1. Februar 2022.
< 1 >

Naturana

Carl Dolker oprettede i 1917, en korsetfabrik i Tyskland, som senere går under navnet Naturana. Et firma, der var kendt for deres perfekte korsetter til kvinder, der blev syet efter mål. I 1922 var firmaet med til at udvikle BH-en, som vi kender den i dag, og har i mere end 100 år, været med i udviklingen af lingeri. Naturana brandet er praktisk kvalitet til daglig brug. Klassisk, moderne og alligevel tidløs. Mange kender den gode pasform og en finish, der understreger og understøtter enhver kvindes naturlige skønhed. For enhver kvinde et passende produkt, af den bedste kvalitet med en god pris-kvalitets forhold. Læs mere om Naturana nederst på siden.


Naturana - BH uden bøjle

Hos Sofie Lingeri fører vi bla. Naturana minimizer bh, uden bøjle. En skøn bh, helt klassiske enkelt i udtrykket. Er super blød i kvaliteten, og uden vattering i skålen. Den er rigtig behageligt, og den får din barm til at synes mindre. Stoffet er glat og har et shiny look, den sidder helt perfekt under dit tøj, ingen synlige kanter. Her får du en Naturana bh til daglig brug, til en rigtig god pris.

Den fås fra B-E skål, i farverne sort, natur og hvid, og selvfølgelig i modefarver, der passer til den rigtige sæson. Der er ligeledes trusser i serien, en maxi model, der er godt støttende og former din figur. Trussen fuldender sættet fra Naturana.
Hos Sofie Lingeri fører vi Naturana skønneste bodyer, enten den helt enkelte model i sort eller natur, med en bh-lukning i ryggen, der sikre den rigtige pasform, og som giver støtte, og den helt rigtige figur under et stykke tøj. Støtte til ryggen og den glatte overflade i stoffet sikre, at dit tøj sidder upåklageligt, uden at du skal tænke på noget som helst.
Naturana har også en mere moden udgave af bodyer, en model som de modne kvinder helt sikkert kan huske. Ekstra forstærket stof i ryggen, der virker fast og støttende. En blonde skål, der er fast, som kan løfte enhver barm, som derfor også giver et mere modent udtryk.
Naturana er komfortable og gennemtænkte produkter af behagelig kvalitet.