Vi giver dig 20 års erfaring om lingeri, lige ned i indbakken.

HELT GRATIS

Hver måned trækker vi lod om en 25% rabatkode blandt alle der er tilmeldt vores nyhedsbrev.
Tilmeld dig i dag
Hjemmesiden bruger cookies. Nogle bruges til statistik og andre sættes af tredjeparts tjenester. Ved at klikke videre accepterer du brugen af cookies. Læs mere.
Levering 1-3 hverdage. Gratis indpakning. Fri fragt over 500kr.

Oroblu

Oroblu strømper, et eksklusivt italienske kvalitetsstrømpevare. Oroblu er en italiensk producent, som er kendt, da mærket har var været på markedet i mange år. De er stadigvæk førende, ikke mindst pga. deres meget grundige kvalitetskontrol. Hos Sofie har vi et bredt udvalg af strømper fra Oroblu, strømpebukser, knæstrømper, selvsiddende strømper, leggings og footies i flere kvaliteter og farver. Læs mere om Oroblu nederst på siden.

< >

Oroblu

Hos Sofie lingeri, har vi i mere end 20 år, solgt den populære Oroblu Club 15, en kompromisløs kvalitet, med en super komfort, som du bare er nødt til at have til din strømpe skuffe. Her har Oroblu sørget for et elegant og let udtryk i strømpekvaliteten, så den kan bruges til næsten al slags tøj. Strømpen fås fra S-maxi i mange klassiske farver, til den helt rigtige pris.
Oroblu strømperne udmærker sig ligeledes ved, at de er "rundstrikket", som man siger i fagsproget. Det betyder at de er "strikket" i benenes facon. Det kan du tydeligt mærke, når du bruger Oroblu strømper. Der er en rummelighed og i fleksibilitet, der gør dem så fantastiske at have på. Ikke noget der strammer på din krop og en tå afslutning, der ligeledes er "rundstrikket", så dine fødder vil elske dem. Oroblu vasker alle deres strømper, inden de bliver pakket. En luksus du både kan lugte og føle, det forbedre pasformen og slidstyrken.
Oroblu leggings er også et kendt produkt hos Sofie Lingeri. Lige den slags strømper, der lige kan "forlænge" kjolen eller nederdelen, hvis det bliver for kort. Og lige det stykke stof, der forlænger sommeren, inden vi er nødt til at trække i strømpebukserne, for at holde på varmen og når støvlerne skal i brug.
Oroblu strømper er berømt for deres uovertrufne kvalitet og pasform. Du får det helt perfekte look og fit i deres strømper. Gå bare ombord i Oroblu strømpe univers, du bliver ikke skuffet. Den rigtige strømpe, er lige prikken over ièt, til din tøjgarderobe.