Vi giver dig 20 års erfaring om lingeri, lige ned i indbakken.

HELT GRATIS

Ved tilmelding til vores nyhedsbrev får du 15% på dit næste køb, dog ikke på gavekort og i forvejen nedsatte varer.
Tilmeld dig i dag
Levering 1-3 hverdage. Gratis indpakning. Fri fragt over 500kr.
< 1 2 3 4 >

Lingeri


Lingeri i høj kvalitet fra kendte brands


Kvalitet og komfort er i højsædet hos Sofie Lingeri. Og hos os udelukker det ene ikke det andet - du finder alverdens lingeri hos os både i vores butikker og på webshoppen. Vi har luksus lingeri fra flere forskellige højkvalitets brands, der går op i både feminint og smukt udseende samtidig med komforten er i top i deres lingeri.
< 1 2 3 4 >

Lingeri med god støtte


En BH skal give den optimale støtte uanset størrelsen på din barm. Ligegyldigt størrelsen på din barm skal du have muligheden for at få fingrene i lingeri, som er feminint og smukt udformet. Der er mange forskellige former for lingeri, ligesom der er forskellige lejligheder - hverdag, fest eller i privaten for eksempel. Du kan finde lingeri, der er meget enkelt og ligger usynligt under tøjet. Lingeri som dette er perfekt til hverdagen. Ønsker du at finde et mere feminint udtryk, er der rig mulighed for dette. Blonder, smukke design og skønne farver giver et væld af muligheder for lingeri, som er festligt, sexet eller feminint. Hos Sofie Lingeri er der en hel verden af lingeri, som vil passe til lige præcis det udtryk, du leder efter. Forkæl dig selv med smukt lingeri fra kendte brands, som har kvalitet og komfort i højsædet. Flotte farver og smukke design på BH'er og trusser. Hos Sofie Lingeri finder du smukt og eksklusivt lingeri fra højkvalitets brands som fx Marie Jo, Aubade, Simone Pérèle, PrimaDonna, Empriente, Andrés Sadà og mange, mange flere.

Fælles for de brands, vi har i butikkerne og på webshoppen, er, at der ikke er gået på kompromis med noget som helst.Lingeri kan have mange forskellige udtryk. Er du typen, der godt kan lide en masse farve på dit lingeri? Eller måske skal farverne være lidt mere nedtonede? Hos Sofie Lingeri kan du finde lingeri til alle og enhver, som sætter pris på lækkert lingeri og høj kvalitet.Vi har alt lige fra smukt, behageligt og sexet lingeri til praktisk og skønt lingeri i butikkerne og på webshoppen. Hos Sofie Lingeri finder du nemlig også sports BH'er til den aktive kvinde, der gerne vil kunne dyrke sport uforstyrret.Du finder også et skønt udvalg af amme BH'er. Amme BH'erne i vores udvalg kommer fra skønne brands, som har haft både komfort og udseende i tankerne, da de udviklede de lækre amme BH'er.I vores udvalg under Lingeri finder du også forskellige Seamless BH'er, bøjlefri BH'er, BH'er med og uden fyld samt smukke bodystockings og hofteholdere, som findes i flere forskellige farver og styles både i butikkerne og på webshoppen.