Vi giver dig 20 års erfaring om lingeri, lige ned i indbakken.

HELT GRATIS

Ved tilmelding til vores nyhedsbrev får du 15% på dit næste køb, dog ikke på gavekort og i forvejen nedsatte varer.
Tilmeld dig i dag
Levering 1-3 hverdage. Gratis indpakning. Fri fragt over 500kr.

Nanso

Nanso er et finsk nattøjsmærke. Firmaet blev grundlagt i 1921, og er gennem årtier vokset sig til et af de største tøjmærker og firmaer i Finland.
Nanso lever i en stærk kontakt med tiden, og deres mærker og produkter er kendt for deres lækre kvalitet, blødhed, unikke design og imponerende mønstre.
Hyggelige, komfortable design, der vil få enhver til at føle sig godt tilpas.

Om det er på en solrig sommerdag eller på en lang kold vinteraften, så vil du elske fornemmelsen af Nanso kvaliteter. Skandinavisk klarhed i mønstre, farver og en pålidelig kvalitet, er Nanso-varemærke. Smuk, tidløs stil og holdbare materialer, du kan have dit Nanso nattøj i mange år, og vil nyde, at bruge det hver gang.
Læs mere om Nanso nederst på siden.


Nanso

Hos Sofie lingeri har vi solgt Nanso Nattøj i mere end 20 år, og vi er stadigvæk begejstret for det håndværk, som vi mener det er. Det er ikke kun et stykke nattøj, stilen og kvaliteten i det finske produkt der gør det så unikt, det er en varer, som de fleste kvinder i årevis bare må købe igen og igen.
Om det er nattøjet i bomulden eller i bomuld-modal kvaliteten, så kan du regne med, at det holder faconen i meget lang tid. Nanso laver deres produkter i naturmaterialer, modal er cellulosefibre fra bøgetræer. Modal stoffer er super god til at optage fugt, holde på farverne, og så krymper det ikke. Samtidig med, at Nanso har formået, at farverne i alle deres stof kvaliteter ligeledes er holdbare, og ikke bare lige falmer efter kort tids brug.
Hos Sofie Lingeri kan du få de skønneste små korte natkjoler, natskjorte med korte eller lange ærmer, pyjamas med lange eller korte ærmer, vælg lige det du bedst kan lide. Størrelserne går fra XS-XXXXL, og der er en stor rummelighed i produkterne. Utrolige lækkert og åndbart at sove i. Du kan også sagtens bruge Nanso nattøj som en slags Home Wear, og hvem elsker ikke det, efter en lang dag. Prøv det og du kan ikke bruge andet derefter, nogle fantastiske produkter.