Vi giver dig 20 års erfaring om lingeri, lige ned i indbakken.

HELT GRATIS

Ved tilmelding til vores nyhedsbrev får du 15% på dit næste køb, dog ikke på gavekort og i forvejen nedsatte varer.
Tilmeld dig i dag
Levering 1-3 hverdage. Gratis indpakning. Fri fragt over 500kr.
< 1 2 3 >

Nanso

Nattøj fra finske Nanso er noget, vi er mange, der kender til. Vi kender kvaliteten, de smukke designs og unikke mønstre. Nattøj fra Nanso har eksisteret i mange år - de startede nemlig deres rejse allerede i 1921, og de er kun blevet større siden.

Når du vælger nattøj fra Nanso, om det så er natkjole fra Nanso eller en lækker pyjamas, kan du være sikker på, at komforten er i top.


Natkjoler fra Nanso


Hos Sofie Lingeri er vi forhandlere af Nanso - og det har vi faktisk været i flere årtier. Vi er stadig lige begejstret for deres smukke design og gode håndværk. Det er unikke stykker tøj, der kommer fra Nanso. Og der er flere kvinder, der trofast køber nattøj og natkjoler fra Nanso.

Det unikke ved Nanso er, at de lever i stærk kontakt med tiden og deres mærker og produkter er kendt for deres lækre kvalitet, blødhed, unikke design og imponerende mønstre. Deres hyggelige og komfortable design, vil få enhver til at føle sig godt tilpas.

Natkjoler fra Nanso er noget af det, de er meget kendte for. Og hos Sofie Lingeri er vi glade for at have det på hylderne. Du finder et bredt udvalg af nattøj fra Nanso i vores butikker og på webshoppen.
Hos os finder du korte natkjoler fra Nanso, natkjoler med eller uden ærmer og natkjoler med de smukkeste mønstre. Alle natkjolerne har det tilfælles, at de er lavet i de skønneste materialer, der er yderst komfortable og er lavet i lækkert åndbart materiale.

Nanso nattøj og Nanso pyjamas


Om det er på en solrig sommerdag eller på en lang kold vinteraften, så vil du elske fornemmelsen af Nansos kvaliteter. Her får du Skandinavisk klarhed i mønstre, farver og en pålidelig kvalitet - alt dette er tilsammen et Nanso-varemærke.

Smukke styles, tidløs stil og holdbare materialer kendetegner nattøjet fra Nanso, hvilket betyder, du kan have dit Nanso nattøj i mange år og vil kunne nyde at have det på hver gang, fordi kvaliteten er så god og materialerne er skønne og bløde.

Om det er nattøjet i bomulden eller i bomuld-modal kvaliteten, så kan du regne med, at det holder faconen i meget lang tid. Nanso laver deres produkter i naturmaterialer, modal er cellulosefibre fra bøgetræer. Modal stoffer er super god til at optage fugt, holde på farverne, og så krymper det ikke.
Samtidig med, at Nanso har formået, at farverne i alle deres stof kvaliteter ligeledes er holdbare, og ikke bare lige falmer efter kort tids brug. Størrelserne på Nanso nattøjet spænder fra XS-XXXXL.