Vi giver dig 20 års erfaring om lingeri, lige ned i indbakken.

HELT GRATIS

Ved tilmelding til vores nyhedsbrev får du 15% på dit næste køb, dog ikke på gavekort og i forvejen nedsatte varer.
Tilmeld dig i dag
Levering 1-3 hverdage. Gratis indpakning. Fri fragt over 500kr.

BYTTE & RETUR

Find svarene på vores mest hyppige spørgsmål! Finder du ikke det du leder efter? Er du mere end velkommen til at skrive til os på support@sofielingeri.dk eller ringe på +45 51 62 08 22. Vi får mange henvendelser, men svarer tilbage hurtigst muligt!Vi vedlægger altid et returlabel i din pakke, som du kan bruge til at sende pakken retur med, inden for 14 dage efter du har modtaget pakken. Vi gør dog opmærksom på at vi fratrækker 49,- i returfragt. Du er dog også velkommen til at sende dine varer til selve adressen; Sofie Lingeri, Algade 21, 7900 Nykøbing Mors, Danmark.

Du må også gerne sende din faktura med dine varer, da vi hurtigere kan finde din ordre og tilbagebetale pengene på dine varer eller hent en returseddel her.

Vi kræver blot, at varerne ikke har været brugt - du har naturligvis lejlighed til at prøve varerne først, men du skal altid sørge for, at varens mærker forbliver på tøjet, præcis som når du prøver tøj i en fysisk butik.Vi har formentligt modtaget din pakke. Du får først besked når vi har behandlet dine returvarer. I nogle tilfælde kan det tage op til 14 dage, men vi stræber for at gøre det hurtigst muligt.

Bruger du den vedlagte returlabel, fratrækker vi ved tilbagebetalingen DKK 49,- fra returbeløbet. Vi tilbagebetaler pengene til din konto senest 10 hverdage efter modtagelsen af returpakken. Tilbagebetalingen sker på sammen betalingskort som du har gennemført købet med.
Hvis du gerne vil bytte en vare til en anden størrelse, så returnerer du varen og går ind på www.sofielingeri.dk og lægger en ny bestilling. Det kan du gøre med det samme. Derved sikrer du dig, at den ønskede størrelse er på lager og ikke bliver udsolgt i mellemtiden.

Vi refunderer købsbeløbet for den returnerede vare så hurtigt, vi kan, efter at vi har modtaget varen, fratrukket 49,- fra returbeløbet, hvis du bruger den vedlagte returlabel.
Vi stræber efter at få pakket dine ordrer helt korrekt, og sørge for at du modtager dem i god stand! Derfor er vi altid 2 til at tjekke alle vores ordrer igennem, samt pakker vi i et område med videoovervågning, så vi er sikker på at alt er gjort korrekt.

Men der kan altid ske menneskelige fejl, så har du modtaget de forkerte varer? Bedes du ringe til os på +45 51 62 08 22, med dit ordrenummer, så følger vi op med det samme!
Vi tager alle reklamationer utroligt seriøst, og det gør alle vores leverandører også. Derfor
skal vi have dine varer fysisk ind på vores webkontor, før de kan godkendes.

Derfor bedes du venligst ringe til os på +45 51 62 08 22. Vi godtager ikke reklamationer over mail med billeder. Leverandørerne kræver at vi har varen fysisk, så vi kan meddele dem om problemet med varen.

Vi står klar ved telefonen i tidsrummet 9.30-16.30 alle hverdage. Hvis vi ikke svarer, skal vi nok sørge for at ringe tilbage.


Se mere om returnering og ombytning i handelsbetingelser.