Vi giver dig 20 års erfaring om lingeri, lige ned i indbakken.

HELT GRATIS

Ved tilmelding til vores nyhedsbrev får du 15% på dit næste køb, dog ikke på gavekort og i forvejen nedsatte varer.
Tilmeld dig i dag
Levering 1-3 hverdage. Gratis indpakning. Fri fragt over 500kr.
< 1 2 3 4 5 6 7 >

Femilet - Chantelle Easyfeel


Femilet – dansk design med fokus på kvindekroppen

Femilet er et dansk undertøjsmærke med mere end 100 års erfaring. Siden den spæde start har Femilet haft fokus på at lave undertøj til den ærlige kvindekrop. Målet er at skabe velvære indefra, og derfor skal det være behageligt at iføre sig undertøj fra Femilet. Komfort, kvalitet og de feminine detaljer er i højsædet. Se det store udvalg af lingeri, nattøj, undertøj og badetøj her på siden.


Stærkt velvære med Femilet-lingeri

Velvære skal komme indefra. Vi skal føle os godt tilpas i vores krop, og vi skal være gode til at tale pænt om os selv. Hvis vi har et stærkt og robust indre, kan vi tage verden i vores hænder og forme vores liv, som vi gerne vil.


Tv-vært, Sofie Linde, er en kvinde, der er et godt eksempel på, hvordan man kan komme langt med at stå ved sine egne meninger. Hun er blevet et forbillede for mange kvinder, fordi hun tør tage vigtige emner om ligestilling op. Hun tør stå ved sig selv, og hun vil gerne være med til at portrættere et mere alsidigt billede af kvindekroppen.

Femilet og Sofie Linde har indgået et samarbejde med målet om at vise den ærlige krop frem. Femilet har nemlig en grundlæggende filosofi om at skabe velvære indefra. Som kvinde skal du have en god oplevelse med dit lingeri og undertøj. Så lad os hylde kvindekroppen og vælge lingeri fra Femilet med fokus på pasform, komfort og funktion til lige netop dig.

Dansk design går sammen med Chantelle

Dansk, når det er bedst. Mon ikke vi alle er lidt stolte, når brands er født i Danmark. Derfor er historien bag danske Femilet også særlig interessant. Femilet så nemlig første gang dagens lys i 1923. Der er jo en del år siden, men her stiftede Jens Krøjgaard et undertøjsmærke med fokus på de feminine linjer og den gode komfort, der findes i Femilet-undertøj.

Femilet har nu eksisteret i mere end 100 år og er i dag et populært og anerkendt brand. Ikke kun i Danmark, men også internationalt. I 2010 blev Femilet solgt til Group Chantell, der er et fransk undertøjsfirma. Produkterne er samme kvalitet, som vi kender, men navnet er nu ændret til Femilet et Chantelle. Femilet lingeri hedder nu: Chantelle EasyFeel lingeri. Femilets undertøj, badetøj, nattøj og lifewear er stadig under navnet Femilet.

Selvom lingeriet er under franske vinger, er Femilet stadig et selvstændigt mærke med dansk ledelse og domicil. Designet i alle deres kollektioner er med fine, æstetiske detaljer med blonder og mønster uden at gå på kompromis med pasform og komfort til danske kvinder uanset alder og størrelse.

Fra elegant og æstetisk lingeri til behageligt nattøj

Hver dag giver nye oplevelser. Nogle dage har vi brug for delikat undertøj med elegante blonder og bløde materialer, der kan være med til at give et ekstra skud power. Andre dage har vi brug for ekstra selvforkælelse med lækkert lingeri i høj kvalitet, hvor det kun er os selv, der ved, hvad der gemmer sig bag det ydre tøj. Når man kun selv mærker den indre kvalitet, kan det bidrage til en særlig form for kærlighed og omsorg for sig selv.

Andre dage gemmer vi os væk fra omverdenen og går i hi derhjemme. Måske med en god bog, film i fjernsynet eller besøg fra tætte venner, hvor alt gerne må være helt afslappet. Her er der ikke noget bedre end at iføre sig behageligt og casual nattøj, der ikke kræver noget af kroppen, men at man i stedet kan nyde at være til uden at skulle gøre sig specielt bemærket.


Med Femilet finder du mange skønne styles. Det gør det let af finde lige præcis det undertøj, hyggetøj eller lingeri, der matcher de behov eller ønsker, du måtte have. Der er noget for enhver smag, og du behøver ikke at gå ned på kvaliteten, hvis du bare skal have en dag hjemme. Her kan du også få nattøj i behagelige materialer, der sætter den rette stemning til at komme helt ned i gear og få slappet af i rolige omgivelser.

Femilet-BH’er med god pasform og feminint design

Femilet vil gerne inkludere frem for ekskludere. Og hvordan gør man så det? Jo, det gør man ved at tilbyde BH’er i skålstørrelse fra A til H. Det gør det muligt for dig at finde den rette BH, der passer til dine bryster og giver den støtte og komfort, du har brug for.

Bryster er ikke ens. Bryster ændrer sig gennem livet, og derfor skal du finde lige det, der matcher din krop. Femilets mange års erfaringer med at designe til den alsidige kvindekrop, har gjort dem i stand til at tilbyde et stort udvalg af mange forskellige styles, så du kan få den størrelse, pasform, farve og materiale, som du er på udkig efter. Du kan gå på udkig i det brede udvalg af kollektioner som for eksempel: Mary, Norah og Emma.

Stort udvalg af trusser til alle kvinder

Til hver bh finder du også matchende underdele, så du kan fuldende stilen. Der sætter nemlig prikken over i’et, når man vælger et sæt, hvor designet og komforten er ens. Det giver muligheden for at vælge de trusser, du finder dig tilpas i alt afhængigt af anledningen. Om du skal en tur i byen, på arbejde, ud at rejse eller hvad dagen byder for dig.

Du kan finde trusser til alle tider på året. Designet er klassisk og stilrent med fokus på den perfekte pasform. Her kan du altså finde trusser til alle kvinder uanset kropsform blandt forskellige kategorier: Hipster, maxi, string og tai, og du kan vælge mellem mange farver, størrelser og flotte, feminine linjer.

Moderne uldtøj fra Femilet med lang levetid

Med Femilet finder du uldtøj, der har en god pasform og er behageligt at have på. Med serien Femilet Juliana kan du både vælge toppe, langærmede trøjer og leggings. Tøjet sidder tæt på kroppen og er lavet i 100 % uld.

Uld er det oplagte valg, når det er koldt udenfor, og man har brug for ekstra varme på huden. Men uld er også et godt valg, hvis du er på udkig efter et åndbart materiale, som er meget lækkert at have på.

Flere og flere vælger også uld i dag, fordi det er slidstærkt og har en lang levetid. Det gør uld til et populært valg blandt mange, der godt kan lide at købe tøj, der holder i lang tid og er rart at have tæt på kroppen.