Vi giver dig 20 års erfaring om lingeri, lige ned i indbakken.

HELT GRATIS

Ved tilmelding til vores nyhedsbrev får du 15% på dit næste køb, dog ikke på gavekort og i forvejen nedsatte varer.
Tilmeld dig i dag
Levering 1-3 hverdage. Gratis indpakning. Fri fragt over 500kr.

Femilet

Femilet er et dansk lingeri mærke og startede i året 1923. Et dansk mærke, der kender de skandinaviske kvinders former og som derfor igen og igen skaber den perfekte pasform. De vil gerne give kvinderne en god oplevelse. En oplevelse hvor pasform, komfort, funktion og skønhed forenes og forfines. En oplevelse af velvære og af at være dig. Femilet favner bredt med skålstørrelser fra A til H, samt et bredt udvalg af BH-modeller, der giver enhver kvinde muligheden for at finde det helt rigtige til hende. Visionen bag Femilet er at skabe velvære ved at de gennem arbejdede pasformer og kvaliteter giver kvinderne den genkendelige følelse når de køber en bh netop fra Femilet. Læs mere om Femilet nederst på siden.

Femilet

Designet kan være fra det helt enkelte og sporty til det helt feminine med de fineste detaljer. Hvad enten det er lingeri, nattøj, kåber, uld, bomuld, badetøj, strømper, så har Femilet det meste i deres sortiment. Her får du en kvalitet, pasform og holdbarhed til fornuftige priser.

Femilet mest kendte lingeri model, Mary, som fås i flere smukke modefarver hvert år. Femilet Mary rammer en bred kundegruppe og er en sikker model som er komfortabel og smuk i blonderne. Femilet Mary er en model man bare må have i sin lingeriskuffe.

Uldprodukterne fra Femilet er bløde og feminin i udformningen. Der gør, at det også kan bruges som tøj i hverdagen. Uld produktet fås i mange skønne moderigtige farver og det er et dagligdagsprodukt der hele tiden forskønnes, så vi kvinder føler en fornyelse. Samtidig med den fine uldkvalitet, er der sørget for, at produktet er nemt at håndterer og derfor kan vaskes i vaskemaskinen.

Femilet har mange bh-modeller og vi har selvfølgelig også deres skønne trusser i mange modeller. String, Tai, hipster, midi og maxi og mange flere.

Navnet klinger af danskhed og der designes med respekt for kvindekroppens mangfoldighed og forståelse for, hvordan alder forandrer og fremkalder nye ønsker, behov og følelser.
Hos Sofie Lingeri fører vi ligeledes Femilet badetøj, bikini, badedragter og tilbehør.