Vi giver dig 20 års erfaring om lingeri, lige ned i indbakken.

HELT GRATIS

Ved tilmelding til vores nyhedsbrev får du 15% på dit næste køb, dog ikke på gavekort og i forvejen nedsatte varer.
Tilmeld dig i dag
Levering 1-3 hverdage. Gratis indpakning. Fri fragt over 500kr.
< 1 2 3 4 5 6 7 >

FemiletFemilet – dansk design i skønne styles

Femilet-nattøj og Femilet-undertøj er noget af det, Femilet er allermest kendt for. Femilet designer alt lige fra lækkert undertøj og nattøj til komfortable undertrøjer og smukt badetøj. Hos Sofie Lingeri finder du et bredt udvalg af nattøj til kvinder, det stilfulde Femilet-lingeri, undertøj fra Femilet og meget, meget mere i de skønneste materialer og høj kvalitet. Se hele udvalget her på siden.Femilet undertøj i høj kvalitet

Femilet favner bredt med skålstørrelser fra A til H samt et bredt udvalg af BH-modeller, der giver enhver kvinde muligheden for at finde det helt rigtige til hende. Visionen bag enhver Femilet-BH og ethvert stykke Femilet-undertøj er at skabe velvære ved, at de gennemarbejdede pasformer og kvaliteter giver kvinderne den genkendelige følelse, når de køber en BH, der stammer fra det skønne danske mærke.


Find mange skønne styles i alle deres kollektioner

Femilet har mange BH-modeller i mange forskellige styles, og vi har selvfølgelig også deres skønne trusser i mange modeller. String, tai, hipster, midi og maxi og mange flere. Hos Sofie Lingeri fører vi ligeledes Femilet badetøj, bikini, g-streng, badedragter og tilbehør.


Lidt historie blandt det anerkendte danske brand Femilet, der har mere end 100 år på bagen

Femilet er et dansk lingerimærke, som blev etableret i året 1923. Et dansk mærke, der kender de skandinaviske kvinders former, og som derfor igen og igen skaber den perfekte pasform. De vil gerne give kvinderne en god oplevelse. En oplevelse hvor pasform, komfort, funktion og skønhed forenes og forfines. En oplevelse af velvære og af at være dig.


Oplev de flotte og ultrabløde styles fra Femilet

Designet på Femilets styles kan være fra det helt enkle og sporty til det mere feminine med de fineste detaljer. Hvad enten det er lingeri, nattøj, kåber, uld, bomuld, undertrøjer, badetøj, strømper, så har Femilet det meste i deres sortiment. Her får du en kvalitet, pasform og holdbarhed, som er i top, til fornuftige priser.


Femilet Mary: En klassiker med perfekt pasform og feminine detaljer

Femilets mest kendte lingerimodel, Mary, fås for eksempel i flere smukke modefarver hvert år. Femilet Mary rammer en bred kundegruppe og er en sikker model, som er komfortabel og smuk i de elegante blonder. Femilet Mary er en model man bare må have i sin lingeriskuffe.


Her kan du finde undertøj fra Femilet i uld i en ganske særlig kvalitet

Uldprodukterne fra Femilet er bløde og feminin i udformningen. Der gør, at det også kan bruges som tøj i hverdagen. Uldprodukterne fås i mange skønne moderigtige farver, og det er et dagligdagsprodukt, der hele tiden forskønnes, så vi kvinder føler en fornyelse. Samtidig med den fine uldkvalitet er der sørget for, at produktet er nemt at håndtere, og derfor kan vaskes i vaskemaskinen.