Vi giver dig 20 års erfaring om lingeri, lige ned i indbakken.

HELT GRATIS

Ved tilmelding til vores nyhedsbrev får du 15% på dit næste køb, dog ikke på gavekort og i forvejen nedsatte varer.
Tilmeld dig i dag
Levering 1-3 hverdage. Gratis indpakning. Fri fragt over 500kr. Julegaver byttes frem til 1. Februar 2022.
< 1 >

Amoena

Siden 1975 i Tyskland, har Amoena arbejdet for at yde den bedste støtte til kvinder over hele verden. Amoenas vision ifølge dem selv, "At være verdensførende i at støtte kvinders selvsikkerhed ift. at leve et aktivt liv efter en brystkræftdiagnose. (Eller kvinder, der på en anden måde er udfordret mht. brystform)." Føl dig smuk i Amoenas lingeri, der er feminint med de eksklusive blonder eller det helt enkelte sporty look. En komfort der er sikret, gennem Amoenas passion og respekt til de kvinder, der efter brystkræft, igen skal føle sig tilpas og sikre når de bruger en bh. Hvor enten det er en protese der har brug for en lomme, eller en protese der er selvsiddende på kroppen. Læs mere om Amoena nederst på siden.


Amoena - BH'er med lomme til protese

I Sofie Lingeri fører vi mange at Amoena bh'er, som alle er udstyret med en lomme i bh-skålen, så brystprotesen sidder perfekt. Det der også kendetegner Amoenas bh'er er det brede sidestykke, der sikre at der er god støtte i ryggen, i siden og er med til at brystprotesen føles mest mulig natur at bære.

Alle Amoenas bh'er kan også sagtens bruges som alm. bh, konstruktionen af bh'erne, de brede stropper, den brede sidestykke og ikke mindst de bløde og lækre kvaliteter i materialerne gør, at mange kvinder foretrækker en Amoena bh.

Gode støttende BH'er uden bøjle

Hos Sofie Lingeri er modellen Isadora en af vores favoritter, fås fra A-G skål, i sort, hvid, hud- og modefarver i de forskellige sæsoner. En bh uden bøjle, der er en god støtte til en fyldig figur. Faconsyet i tre dele giver en super støtte. Dekorativt brodereret motiv på stropperne tilføjer elegance, de er bredere ved skuldrene, behagelige og justerbare.

Amoena er meget anerkendt for deres udvikling af brystproteser i silikone. Produkter, der kan hjælpe enhver kvinde til at føle den perfekte symmetri og en kvindelig facon, som ser helt naturlig ud og som føles helt rigtigt.