Vi giver dig 20 års erfaring om lingeri, lige ned i indbakken.

HELT GRATIS

Ved tilmelding til vores nyhedsbrev får du 15% på dit næste køb, dog ikke på gavekort og i forvejen nedsatte varer.
Tilmeld dig i dag
Levering 1-3 hverdage. Gratis indpakning. Fri fragt over 500kr.
< 1 >

Amoena

Tyske Amoena har det formål at yde den bedste støtte til kvinder over hele verden. Amoena skaber bh'er til kvinder, der ønsker at leve et aktivt liv efter en brystkræftdiagnose - eller kvinder der på anden måde er udfordret i forhold til brystform. Amoena bh'er med lomme til protese er skabt til kvinder, der ønsker en smuk barm, uanset deres udgangspunkt.

Amoena - BH'er med lomme til protese


Hos Sofie Lingeri fører vi mange at Amoena bh'er, som alle er udstyret med en lomme i bh-skålen, så brystprotesen sidder perfekt. Det der også kendetegner Amoenas bh'er er det brede sidestykke, der sikre at der er god støtte i ryggen, i siden og er med til at brystprotesen føles mest mulig natur at bære.Alle Amoenas bh'er kan også sagtens bruges som en almindelig bh. Konstruktionen og designet af bh'erne, de brede stropper, den brede sidestykke og ikke mindst de bløde og lækre kvaliteter i materialerne gør, at mange kvinder foretrækker en Amoena bh, fordi komforten bare er i top.

Amoena designer også lækre sports-bh'er. Her finder du en sports-bh, hvor komforten er i top og designet er skønt. Med hægtelukning foran er det nemt at få sports-bh'en på og af. Stropperne er brede, forede og justerbare, og skålene er sømløse og bløde.Amoena mener også, at alle burde have muligheden for at kunne finde en god t-shirt bh. Så det har de skabt. Amoena t-shirt bh'er med plads til protese giver kvinder muligheden for at finde en skøn bh, lige meget hvordan deres barm er formet.

Gode støttende BH'er uden bøjle


Amoenas bh'er bliver lavet i størrelser, der kan passe til alle. I nogle af deres dersigns finder du bh'er i størrelser fra A skål op til G skål. Hos Sofie Lingeri finder du bh'er fra Amoena i pæne og naturlige farver som for eksempel sort, hvid og hudfarvet.Bh'er fra Amoena fås også i full-cup. En full-cup bh giver en fantastisk støtte, og de giver følelsen af fuld komfort for barmen. En full-cup bh med plads til protese giver dig muligheden for at få en smuk og komfortabel barm, hvor der ikke er gået på kompromis med noget som helst.

En bh uden bøjle, som stadig giver en skøn støtte, finder du lige her fra Amoena. De faconsyede bh'er er yderst behagelige, samtidig med de er smukt dekoreret med små detaljer og blonder.Amoena er kendt for deres udvikling af brystproteser i silikone. Det er produkter, der kan hjælpe enhver kvinde med at få den perfekte symmetri i deres barm. Således kan de få en barm, der ser helt naturlig ud samtidig med den føles behagelig.