Vi giver dig 20 års erfaring om lingeri, lige ned i indbakken.

HELT GRATIS

Ved tilmelding til vores nyhedsbrev får du 15% på dit næste køb, dog ikke på gavekort og i forvejen nedsatte varer.
Tilmeld dig i dag
Levering 1-3 hverdage. Gratis indpakning. Fri fragt over 500kr.
Tilføjelser og ændringer til min ordre?


Vores system er opbygget på den måde, at vi aldrig kan hæve flere penge fra dig, end du allerede har godkendt.


Hvis du ønsker at tilføje en vare til din ordre? Bedes du lægge en ny ordre, og skrive i kommentarfeltet hvilken pakke den skal pakkes med, på den måde skal du ikke betale fragt flere gange.

Hvis der er en vare som skal fjernes eller du er i tvivl omkring din ordre? Kan du kontakte os på telefonen +45 51 62 08 22, eller på mail support@sofielingeri.dk

Er du kommet til at bestille den forkerte størrelse eller farve? Send os en mail på support@sofielingeri.dk hurtigst muligt med ordrenummer, samt den ønskede nye størrelse eller farve.

Vi gør opmærksom på, at vi ikke kan ændre varer til noget som er dyrere. Da vi aldrig kan hæve flere penge fra dig, end du allerede har godkendt.

Hvis du er i tvivl omkring størrelsen, eller har andre spørgsmål er du også velkommen til at ringe til os på +45 51 62 08 22


Har du lavet en fejl ved indtastning af adressen eller skal pakkeshoppen ændres? Send os en mail på support@sofielingeri.dk hurtigst muligt med ordrenummer, samt den ønskede nye adresse eller pakkeshop id.

Vi gør opmærksom på at vi ikke kan ændre leveringstype fra PakkeShop til Privatadresse.

Hvis den indtastede adresse er forkert, bliver den omadresseret af GLS. Du skal derved betale et gebyr på 60,-