Vi giver dig 20 års erfaring om lingeri, lige ned i indbakken.

HELT GRATIS

Ved tilmelding til vores nyhedsbrev får du 15% på dit næste køb, dog ikke på gavekort og i forvejen nedsatte varer.
Tilmeld dig i dag
Levering 1-3 hverdage. Gratis indpakning. Fri fragt over 500kr.
< 1 >

Charm

CHARM er et gammelt dansk handelsfirma, der startede i 1976. Det hele startede med indkøb af Islandske strik og sweaters i 100 % ren islandsk uld. Det blev hurtigt til en voksende succes, hvor der hele tiden blev udvidet i varesortimentet. CHARM mener, at uld er naturens eget mesterværk, som er skabt fra naturens side til både at kunne bruges vinter og sommer. Uld er noget af det lækreste, mest varmegivende produkt, uld temperer mere end det varmer. Uld kan suge og optage væske op til 40% af sin egen vægt, uden at det føles vådt eller ændre egenskaber. Læs mere om CHARM nederst på siden.


CHARM strømper holder på varmen

Ulden i CHARM strømper er antistatiske og tiltrækker i mindre grad tørt smuds og lugt end andre Textile stoffer. Ulden i dag er af væsentlig bedre kvalitet end tidligere og mange myter er gjort til skamme.

Hos Sofie Lingeri fører vi Ragsokker fra CHARM, der indeholder 80% uld, i str. 35/38, 39/42 og 43/46 i alle lækre strikket designs. Enten om du foretrækker den grå, blå strik med et mønster i neutrale farver eller med flerfarvet strik som er glad og frisk i stilen. Der er et lille Norsk flag syet på CHARM strømperne, der giver en perfekt afslutning.
Uldsokker fra CHARM er med 60% uld med snefnug strikket i garnet, ligeledes i mange størrelser og farver.
De utrolige lækre CHARM strømper, er brugbare hele året. Men I den kolde tid, er det nærmest en nødvendighed hjemme i sofaen, eller når det bare skal være hyggelige og komfortabelt. Dine fødder vil elske dem.
CHARM strømper er også perfekte til et par gummistøvler, eller støvler, når du skal ud og gå en lang tur i skoven. De er slidstærke og vasker du dem i lunkent vand, med skånsom sæbe. Ja, så har dine strømper en lang levetid, plus at du bevarer uldens bløde egenskaber.
CHARM strømper er et virkeligt godt produkt til prisen og er en stor gaveartikel hos Sofie Lingeri, hvem ønsker sig ikke lækre, varme, uldne strømper.