Vi giver dig 20 års erfaring om lingeri, lige ned i indbakken.

HELT GRATIS

Ved tilmelding til vores nyhedsbrev får du 15% på dit næste køb, dog ikke på gavekort og i forvejen nedsatte varer.
Tilmeld dig i dag
Levering 1-3 hverdage. Gratis indpakning. Fri fragt over 500kr.

Simone Pérèle

Det franske luksusundertøjsmærke Simone Pérèle har været i spidsen for stil og innovation i 70 år og designet elegant, sexet og behageligt undertøj til nutidens moderne kvinde.
Simone har hengivent opbygget sit undertøjsimperium med essensen og hjertet af fransk styling siden 1948. Efter at være blevet en ekspert korsetproducent, havde Simone en drøm om at skabe og designe undertøj for at få enhver kvinde til at føle sig feminin, men samtidig med fokus på den naturlige form og følelsen af komfort.
Læs mere om
Simone Pérèle nederst på siden.

Simone Pérèle

Simone Pérèle, der nu er et anerkendt brand over hele verden, kendt for at skabe eksotisk undertøj til kvinder, der ikke kun vil se smukke ud, men også føler sig trygge. Simone har specialiseret sig i at sikre, at hvert stykke undertøj er valgt og skabt af stoffer af højeste kvalitet og indeholder smukt broderi, bånd og blonder, og ikke at forglemme den dybe passion og ekspertise, der flyder inden for hendes vision for at skabe et fantastisk udvalg af designs.

Simone deler den entusiasme, så en kvinde ikke behøver at vælge mellem stil, sensationel følelse og sin egen personlige komfort. Det er så tydeligt at se hendes passion for skønhed, sensualitet og kunst skinne lige igennem i hver eneste design.