Vi giver dig 20 års erfaring om lingeri, lige ned i indbakken.

HELT GRATIS

Ved tilmelding til vores nyhedsbrev får du 15% på dit næste køb, dog ikke på gavekort og i forvejen nedsatte varer.
Tilmeld dig i dag
Levering 1-3 hverdage. Gratis indpakning. Fri fragt over 500kr.

Anita

Anita er et tysk firma der startede i 1886, Anita har udviklet de skønneste Amme bh'er og Sports bh'er, med en rigtig god pasform, med omtanke for flexibilitet og som er meget støttende, selv i de store skålstørrelser. En god tilpasset Sports bh er ikke kun et must-have til sportsfolk, Sports bh'er er blevet super populære til hverdagens udstyr. Hos Sofie Lingeri, fører vi Momentum Sportsbh'en fra Anita. Den minimerer, at brysterne hopper under træning, former brysterne pænt og holder det delikate brystvæv understøttet, men ikke begrænset. Anitas Sports bh'er er designet og fremstillet med et snit, der passer perfekt til kroppen og forhindre friktion. Læs mere om Anita nederst på siden.


Anita

Anita Sports bh'er er superkomfortable, en bred buste kan lægge stor belastning på nakke og skuldre, når du træner. Derfor har Momentum modellen bredere og polstrede stropper, med et ekstra beskyttende lag i skålen. En model vi stærkt vil anbefale, den holder faconen, er åndbart, og den føles behageligt under og efter din træning.
Hos Sofie Lingeri har vi selvfølgelig Anitas Amme bh'er. En Amme bh bruges under graviditeten, når barnet ammes og perioden efter. En Anita Amme bh giver barmen støtte til at vokse, uden at der er nogen syninger, der strammer eller virker generende. Samtidig skal bh'en være nem at bruge, når barnet ammes. Anita har Amme bh'er med bøjle, med og uden foring, og selvfølgelig helt uden bøjle. Fås fra B-J skål, i en helt glat kvalitet eller med en blomstret print i stoffet, i hvid eller sort.
Anitas Amme top er lavet af et helt super blødt materiale, helt uden kanter, lukketøj, eller hægter. Lige til at tage på, når det bare skal være superbehageligt. Bruges om natten til at sove i og kan også sagtens bruges i dagligdagen, dog er der mere støtte i en rigtig Amme bh.
Anita har nogle kvaliteter de kan være stolte af, det er brugbare produkter, du kan regne med holder til det formål, du skal bruge det til.