Vi giver dig 20 års erfaring om lingeri, lige ned i indbakken.

HELT GRATIS

Ved tilmelding til vores nyhedsbrev får du 15% på dit næste køb, dog ikke på gavekort og i forvejen nedsatte varer.
Tilmeld dig i dag
Levering 1-3 hverdage. Gratis indpakning. Fri fragt over 500kr.
< 1 >

Abecita

Abecita-lingeri

Gå på opdagelse i vores store udvalg af lingeri fra Abecita, der kombinerer stil og funktionalitet for de kvinder, der sætter stor pris på kvalitet.Abecita-lingeri – når det både skal være pænt og praktisk

Abecita-lingeri er til dig, der ønsker en BH, der løfter og former, men samtidig ikke er synlig under tøjet. Særligt deres største hit, Swegemark-BH’en udmærker sig ved at være designet sådan, at den bibeholder den bløde pasform, mens dens ekstra brede stropper gør, at du undgår den tydelige aftegning af BH-stroppen på skuldrene. BH’en fungerer som en minimizer og er glat på barmen, så du ikke skal bekymre dig om at syninger, eller at kanter vil kunne ses igennem dit tøj. BH’en fås i både lyse og mørke farver og passer derfor nemt ind i enhver garderobe med undertøj for alle typer kvinder.


Abecitas BH’er kan få alle til at føle sig attraktive, da kvaliteten er mærkbar, samtidig med at BH’en er så behagelig, at du helt kan glemme at du har BH på. Ud over BH’erne fra Abecita finder du også andre items fra det anerkendte varemærke end bare undertøj i vores online sortiment. Det gælder for eksempel bikinitrusser, badedragter og meget mere i alle mulige forskellige størrelser.


Abecita-badetøj og sports-BH'er til stilbevidste kvinder

Abecita har også en badetøjskollektion. Den er ligesom deres undertøj, i høj kvalitet. Særligt deres badedragt har en skøn pasform, som du bør forkæle dig selv med. Den sidder som den skal og du vil føle dig veltilpas i den, hvad enten du bare skal en hurtig tur i svømmehallen, eller skal tilbringe dagen på stranden. Abecita har deres badetøj i skålstørrelser, hvilket er med til at sikre dig den helt rette størrelse, når du vælger badetøj. Kvaliteten er i top og modellerne tidløse, så du får en badedragt du med glæde kan bruge mange år.


Abecitas sports-BH’er udmærker sig, ligesom resten af kollektionen, med sin gode pasform og store komfort. Den sidder som den skal, uden at stramme eller på anden måde hæmme din fysiske udfoldelse, samtidig med at den holder alt på plads. Modellerne findes med og uden for, uden bøjle og størrelsen går op til en G-skål. En skøn og sporty model, så du sikkert kan dyrke lige den sport, du har lyst til.


Gå på opdagelse i vores udvalg og find den model fra Abecita. der passer perfekt til dig. Her finder du lækkert undertøj i små og store størrelser i materiale, der føles skønt mod din hud.