Vi giver dig 20 års erfaring om lingeri, lige ned i indbakken.

HELT GRATIS

Ved tilmelding til vores nyhedsbrev får du 15% på dit næste køb, dog ikke på gavekort og i forvejen nedsatte varer.
Tilmeld dig i dag
Levering 1-3 hverdage. Gratis indpakning. Fri fragt over 500kr.
< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 >

Strømper

Flotte strømper og strømpebukser i høj kvalitet

Uanset stil og påklædning så er strømper en vigtig del af din garderobe. Sofie Lingeri har et bredt sortiment af strømper, der vil passe til enhver lejlighed. Vi har basis ankelstrømper, fine glimmerstrømper, de fineste nylonstrømper til både hverdag og fest samt hyggesokker til afslapning. Vi går højt op i kvalitet og pasform og fører mærker som Wolford, Decoy, JBS, Festival og mange flere.


< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 >

Shape, support og almindelige strømpebukser

Hos Sofie Lingeri har vi alt lige fra tynde leggins til damer, strømpebukser med print og varme strømpebukser til uldstrømper, blondestrømper og hyggesokker. Du finder en hel verden af strømper, sokker samt leggins hos Sofie Lingeri.

I butikkerne og på vores webshop finder du blandt andet Shape strømpebukser. Shape strømpebukser er tæt strikket og er fast i kvaliteten. Strømpen strammer ind, og sætter gang i blodomløbet - perfekt til jer, der står meget op i løbet af en dag.


I en Shape strømpebuks får du en hel del support, og strømpebukserne strammer godt op. Hvis du er mere til noget helt andet, så har vi også et stort sortiment af almindelige strømpebukser, der kan fungere både til fest og hverdag, se det store udvalg her.

Strømpebukser er nærmest fast inventar i vores skab. De kan være helt klassiske, der kan være mønster derpå, og de kan være lavet i forskelligt materiale. Alt efter årstiden bestemmer vi os for om det skal være tykke strømpebukser, eller om en let nylonstrømpe vil være bedre.

Flotte og behagelige ankelstrømper, knæstrømper og bløde hyggestrømper

Hos Sofie Lingeri finder du et stort og varieret udvalg af skønne strømper i alle former. Der er flere forskellige ankelstrømper, knæstrømper og hyggestrømper i mange skønne farver - der er lidt til enhver både i butikkerne og på webshoppen.

Du finder ankelstrømper med mønster, striber eller helt enkle. Ankelstrømper i bambus, bomuld, viscose og andre lækre materialer er at finde hos os. Lav det sidste finish på outfittet med et par smarte ankelstrømper med mønster, glimmer eller en flot enkel farve.


Knæstrømper kommer også i forskellige flotte farver og skønne materialer. Du finder blandt andet lækre uld knæstrømper i butikkerne og på webshoppen. Der er også knæstrømper i nylon, som har en dejlig bred elastikkant og et flot skinnende skær.

Til den kølige vintertid, der egentlig bedst skal nydes på sofaen med en stor kop af ens yndlings varme drik, kan det være skønt med et par dejlige hyggestrømper. Vi har et bredt udvalg af hyggestrømper i bl.a. uld i butikkerne og på webshoppen.