Vi giver dig 20 års erfaring om lingeri, lige ned i indbakken.

HELT GRATIS

Ved tilmelding til vores nyhedsbrev får du 15% på dit næste køb, dog ikke på gavekort og i forvejen nedsatte varer.
Tilmeld dig i dag
Levering 1-3 hverdage. Gratis indpakning. Fri fragt over 500kr.
< 1 2 >

Magic

Fashion tape, silikoneindlæg og comfort strap - det er bare et uddrag af, hvad Magic Bodyfashion laver. De har lavet løsningen til dig, der lige har købt den smukkeste top eller kjole, men synet af bh-stropper gør, at outfittet ikke helt står så skarpt, som du havde forestillet dig. Med både fashion tape og deres lift solution finder du svaret - her kan du få en smuk barm, som stadig føles støttet, bare uden der er nogle bh-stropper, der ødelægger det smukke outfit. Find vores udvalg fra Magic Bodyfashion hos Sofie Lingeri lige her.

Magic Bodyfashion


Magic Bodyfashion er ikke kun usynlige løsninger til at få en flot barm uden bh-stropper, der kun kommer i vejen. De laver også andre ting, der er med til at kunne forlænge livet på kvinders bh'er og skåne lårene på de lune sommerdage.


Med en bra extender fra Magic Bodyfashion kan du gør omkredsen på din bh større. Har du en yndlings-bh, som du bare ikke kan nænne at smide ud, men måske passer den ikke så godt længere i omkredsen, så brug en bra extender til at give din yndlings-bh nyt liv.

Vi kender det alle sammen - der er varmt undendørs, den fine sommerkjole er kommet på - men lårene gnider mod hinanden. Med 'Be sweet to your legs' fra Magic Bodyfashion, kan du skåne dine lår samtidig med, der kan titte en lille fin detalje frem under din flotte kjole.


Silikoneindlæg fra Magic


Magic Bodyfashion natural silikoneindlæg hjælper dig til at få en flot og fyldig barm. Et silikoneindlæg kan have flere funktioner. Hvis du blot ønsker en fyldigere barm med et naturligt look, så kan et silikoneindlæg være løsningen.


Eller hvis du for eksempel har en barm, hvor størrelsen på brysterne ikke er helt ens, eller hvis du kun har et bryst - så kan silikoneindlæg hjælpe dig med at få en flot og ensartet barm, som både ser naturlig ud og føles dejlig behagelig.

Undertøj skal gerne være så behageligt og komfortabelt som overhovedet muligt, men desværre oplever vi nogle gange, at stropperne på bh'en bare strammer og gnaver. Her kan en comfortstrap fra Magic Bodyfashion hjælpe dig. Comfortstrappen er lavet i silikone, som gør den yderst behagelig og god mod huden.


Få en smuk barm med lift solution og fashiontape fra Magic


Har du en kjole eller top, hvor der bare overhovedet ikke er plads til synet af en bh? Måske er den med meget tynde stropper eller stropløs, ekstra nedringet eller med en flot bar ryg. Så skal der tænkes alternativer, når barmen skal støttes, samtidig med outfittet står helt skarpt.


Lift solution fra Magic Bodywear er hudvenlige silikonestykker, som placeres øverst på brystet og løfter det - således kan du få en flot, løftet barm. Der medfølger også hudfarvede stykker, som kan sættes på brystvorten. Du får komforten fra en bh, mens du undgår besværet med at skulle dække en bh til.

Fashiontape fra Magic Bodywear kan også hjælpe dig, hvis du står i en situation, hvor tøjet ikke helt gider sidde, som det skal. Gør, så kjolen sidder præcis, som den skal over barmen, eller sikr dig at den stropløse top ikke glider ned. Fashiontape er både skånsomt mod hud og tøj.