Vi giver dig 20 års erfaring om lingeri, lige ned i indbakken.

HELT GRATIS

Ved tilmelding til vores nyhedsbrev får du 15% på dit næste køb, dog ikke på gavekort og i forvejen nedsatte varer.
Tilmeld dig i dag
Levering 1-3 hverdage. Gratis indpakning. Fri fragt over 500kr.

Magic

Magic Bodyfashion et internationalt varemærke, som er kendt for alle de accessoires, du næsten kan ønske dig. Har du købt den perfekte kjole, hvor du, da du kom hjem, kunne konstatere, at den var for dyb i ryggen til en bh. Eller den flotteste top, som hviler på dine skuldre, og derfor ville en synlig bh-stop, helt ødelægge udtrykket. Ja, så har Magic Bodyfashion en selvsiddende bh, Backless Beauty, kun to foret bh skåle som sættes sammen i en lukning foran. Med et selvklæbende materiale inden i skålen, der sikre at den bliver, lige der hvor den skal sidde. Er brugbart rigtig mange gange, og sikre, at du får det perfekte look. Hos Sofie Lingeri er det en populær vare fra Magic Bodyfashion. Læs mere om Magic nederst på siden.


Magic

Eller Magic Body Fashion, Luve Bra, som også sidder helt uden stropper, eller lukketøj på ryggen. Fordelen ved denne model er den dybe udskæring foran, de fås i bh skåle fra A-E, i sort eller i hudfarvet. Så kan du komme i byen, med lige det perfekte stykke tøj du lige have udset til den aften.
Body Fashion har også de meget solgte, Comfort Strap, hos Sofie Lingeri. Den blødeste silikone, du lægger på dine skuldre. Åbningen i materialet, holder stroppen på plads og gør at din bh-strop ikke glider ned ad dine skuldre. Desuden er Comfort Strap Fra Magic Bodyfashion med til at afhjælpe, hvis du føler at dine bh-stropper borer sig ned ved skuldrekanten.
Fashion Tape, fra Magic Bodyfashion, er en slags tape, som ligner det du kender. Her er fordelen, at tapen kan klistre på begge sider. Har du en kjole eller en bluse, der er for åbent, når du f.eks. bukker dig ned. Eller kunne du godt tænke dig at have lidt mere kontrol over udskæringen i din kjole. Ja, Så sætter du bare tapen på din krop, og presser stoffet på den anden side. Tapen er skånsomt både mod din hud og tøjet.
Bra Extender fra Magic Bodyfashion kender vi vist alle, den lille stykke geniale forlænger, som kan sættes på din bh, når du synes omkredsen er blevet for lille. Fås til mange slags lukketøj på bh'er og i mange farver.
Med Magic Bodyfashion kan du få styr på dine små bh-detaljer.