Vi giver dig 20 års erfaring om lingeri, lige ned i indbakken.

HELT GRATIS

Ved tilmelding til vores nyhedsbrev får du 15% på dit næste køb, dog ikke på gavekort og i forvejen nedsatte varer.
Tilmeld dig i dag
Levering 1-3 hverdage. Gratis indpakning. Fri fragt over 500kr.
< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >

Bikini Underdele

Badetøj til kvinder fra kvalitetsbrands


Her på siden finder du alt vores lækre badetøj. Du finder badetøj til kvinder, som er designet af flere populære brands. Her finder du moderne badetøj til damer - der er både smarte badedragter og flotte bikinier i alverdens smukke og elegante farver og design. Badetøj til kvinder skal gerne være behageligt men samtidigt smukt, og derfor har vi hos Sofie Lingeri et bredt udvalg, så der er noget til enhver kvinde. Kom forbi vores butikker og se det store udvalg eller gå på opdagelse på vores webshop.

Badetøj til kvinder


Hos Sofie Lingeri finder du et væld af forskelligt og lækkert badetøj til kvinder. I vores udvalg finder du også badetøj til kvinder med former, hvor komforten er helt i top ligesom i alt det andet badetøj, du finder på bøjlerne i butikkerne og her på vores webshop.
Badetøj til kvinder kan være mange forskellige ting. Selvfølgelig er der bikinier og badedragter - men der er også flere forskellige udgaver af de to velkendte former for badetøj. Du kan blandt andet finde smukt badetøj med push-up, med fyld eller uden fyld, og til din nye bikinitop kan du finde et væld af forskellige trusser - der er alt lige fra tai og hipster til maxi og shorts.

En populær tendens er brugen af tankini. En tankini er perfekt til dig som gerne vil dække maven lidt til, men samtidig ønsker en let påklædning under badeturen. Er du på udkig efter noget svømmetøj? Her på siden finder du skønne badedragter, som er perfekte, til når du skal svømme nogle baner i svømmehallen eller i poolen på ferien. Du finder badedragter, som giver dejlig støtte alle de rigtige steder fra populære designer brands.

Badetøj til damer fra populære brands


Bliv klar til sommer og sol med lækkert badetøj til damer. Her på siden finder du skønt og elegant badetøj fra flere forskellige lækre designer brands. Tag for eksempel et kig på badetøj fra:


Her er der lækkert badetøj, som følger med tidens trends med design, farver og den evige komfort. Du finder også badetøj fra mærker som Wiki, hvor du også finder diverse tilbehør til en lækker dag ved stranden eller poolen. Fra brands som Wiki finder du for eksempel lækre strandkjoler, strandnederdele og tankinitoppe.

Har du et favoritbrand eller en favoritmodel, når det kommer til badetøj til kvinder? Brug filtreringen i toppen af siden til at finde frem til lige præcis det badetøj, du er på jagt efter. Så går der ikke længe, før du er klar til ferien i sydens sol eller til en tur til en af de mange skønne danske strande.
Er du i tvivl om, hvilket badetøj du har lyst til at bære, når badesæsonen går i gang? Kig forbi en af vores butikker, hvor vi står klar til at hjælpe dig med vores kyndige ekspertise, så du kan komme hjem med det helt rigtige badetøj til sommerens dejlige solstråler og dyp i vandet.

Findes der badetøj til store piger og kvinder?


Hos Sofie Lingeri synes vi, alle kvinder skal have mulighed for at hoppe i noget behageligt badetøj. Derfor forhandler vi badetøj fra xxs til størrelse 54. Flere af de kendte brands som WIKI og Missya designer badetøj til kvinder med former. For os er det vigtigt, du har muligheden for at iføre dig badetøj, som du føler dig godt tilpas i. Derfor finder du her på siden et varieret udvalg af modeller og designs. Gå på opdagelse her i shoppen og se, hvad der gemmer sig af smukt badetøj.

Badetøj til kvinder med former


Skal du på ferie, og har du endnu ikke fundet dit badetøj? Der findes i dag et stort udvalg af badetøj til kvinder med former. Du finder både smukke badedragter, lækre bikinier og ligeledes flere forskellige designs af bikiniunderdele.

Du finder her på siden de smukkeste bikinier og badedragter til kvinder med kurver. Der findes i dag et stort udvalg af badedragter, og det er bestemt heller ikke nogen undtagelse her på siden. Du finder et stort udvalg af flotte badedragter fra kendte brands. De fås i et væld af fine farver og med forskellige mønstre.

Gå på opdagelse i udvalget og find din favorit. Har du spørgsmål til modeller, størrelser eller andet, så kontakt os på telefon eller besøg os i en af vores butikker. Her står vores hjælpsomme personale klar til at rådgive og vejlede dig.

Hvordan passer jeg på mit badetøj?


Det kan godt virke fjollet, at vi siger, du skal passe godt på dit badetøj. Ønsker du at beholde kvaliteten og farverne på dit badetøj, så er der alligevel et par ting, som du bør tænke lidt ekstra over.

Det første du bør tænke på er klor. Klor er nemlig kras ved dit badetøj, og derfor bør du tænke over, hvor meget du opholder dig i klorvand, når du har dit badetøj på. Du bør også tænke over, hvor meget du opholder dig i solen, når du har dit badetøj på. Solen afbleger badetøjet, hvis det ikke er designet til at kunne modstå sollyset. Det betyder selvfølgelig ikke, at du ikke må opholde dig i solen, men du bør alligevel tænke over, at du ikke opholder dig mere end højst nødvendigt i den. Er du på ferie kan det virke uundgåeligt at opholde sig i solen, så kan du i stedet tænke på ikke at lade dit badetøj hænge til tørre i direkte sollys.