Vi giver dig 20 års erfaring om lingeri, lige ned i indbakken.

HELT GRATIS

Ved tilmelding til vores nyhedsbrev får du 15% på dit næste køb, dog ikke på gavekort og i forvejen nedsatte varer.
Tilmeld dig i dag
Levering 1-3 hverdage. Gratis indpakning. Fri fragt over 500kr.
< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 >

PrimaDonna

PrimaDonna blev grundlagt i 1865 og har i over 100 år fejret de kvindelige kurver med lingeri af højeste kvalitet. PrimaDonna er et belgisk lingeri mærke og bliver produceret af firmaet Van De Velde. Designerne formår med mange års ekspertise og knowhow, at skabe moderigtigt, overdådigt og raffineret lingeri. PrimaDonna har lingeri der strækker sig fra B skål op til J skål i mange forskellige stilarter, deres kvalitet er af højeste klasse, og alt ved deres Bh'er er gennemarbejdet ned til mindste detalje. Læs mere om PrimaDonna nederst på siden.

PrimmaDonna BH - Fantastisk pasform

PrimaDonna er kendt for den supergode pasform til den store barm, der skal have støtte til både hverdag og fest. Samtidig med at det feminine udtryk i blonderne og farverne bliver fremhævet. Selv stropperne er mange gange påsyet med de mest elegante blonder og små detaljer, som gør bh'en fuldendt. Selvom der er mange stilarter, kan du være sikker på, at der er en upåklagelig pasform og en fremragende komfort.

Madison og Deauville er serier som de fleste PrimaDonna elskere kender og som hele tiden bliver fornyet med de nyeste detaljer og farver. Dertil kommer der hele tiden nye modeserier, som passer til årstiden og den nyeste mode. Om sommeren kommer de lyse, bløde farver som er helt rigtige under enhver kvindes sommertøj, om vinteren de sorte og mørkere farver som er elegante.

Så hvad enten det er med en enkelt farve eller med de smukkeste farver, sat sammen i de flotteste og mest eksklusive blonder, ligeledes helt uden blonder, så er der PrimaDonna bh'er til enhver smag og lejlighed.

Pigerne hos Sofie Lingeri har 20 års erfaring med salg af lingeri fra PrimaDonna, og der er stadigvæk med i superligaen indenfor lingeri.

PrimaDonna producerer ligeledes flere forskellige modeller inden for deres lingeri og dertil selvfølgelig tilsvarende trusser, ligeledes i mange modeller som String, Tai, hipster, midi og maxi.

Sofie Lingeri har ligeledes PrimaDonna badetøj, bikini og badedragter.