Vi giver dig 20 års erfaring om lingeri, lige ned i indbakken.

HELT GRATIS

Ved tilmelding til vores nyhedsbrev får du 15% på dit næste køb, dog ikke på gavekort og i forvejen nedsatte varer.
Tilmeld dig i dag
Levering 1-3 hverdage. Gratis indpakning. Fri fragt over 500kr.
< 1 2 >

Taubert Textil

Taubert er et tysk brand med unikke evner inden for design og produktion af homewear, lingeri, basisvarer og tekstilvarer, og brandet har en historie, der daterer tilbage til 1934. Det tyske brand er skabt af Friedrich Taubert, som i en alder af 24 år havde en vision om at indtage modebranchen – derfor er Taubert også kendt for morgenkåber og andre basisvarer, hvor design og kvalitet er kombineret på bedste vis.

Den moderne version af Taubert nyder stor popularitet i store dele af verden, da brandets store og unikke sortiment af homewear, lingeri, basisvarer og tekstilvarer er synonym med lækre og bløde materialer, der summer af fremragende kvalitet – det tyske brand går aldrig på kompromis med artiklernes kvalitet. Derudover er produktudvalget beriget med en fremragende pasform, som løfter artiklerne til nye højder.
< 1 2 >

Taubert hører ikke til de billigste brands på markedet, men ikke desto mindre får du ´value for money´, når du vælger at investere i homewear, lingeri, basisvarer og tekstilvarer fra det tyske brand, da prisniveauet er et perfekt match til artiklernes store kvalitet. Taubert er garant for to årlige kollektioner, der kommer på gaden i løbet af foråret og efteråret, og det betaler sig at holde et vågent øje med det tyske brand.