Vi giver dig 20 års erfaring om lingeri, lige ned i indbakken.

HELT GRATIS

Ved tilmelding til vores nyhedsbrev får du 15% på dit næste køb, dog ikke på gavekort og i forvejen nedsatte varer.
Tilmeld dig i dag
Levering 1-3 hverdage. Gratis indpakning. Fri fragt over 500kr.

Hjælp til ham


Inden du skal udvælge dig et nyt sæt lingeri til hende, er det bedste tip at tjekke hvilken størrelse hun bruger. Det kan du gøre ved at kigge i skabet, eller hvis hun har noget til at ligge fremme. Hvis hun har mange forskellige, så tjek dem hun oftest bruger.

Aflæs størrelsen
Kender du ikke hendes bh-størrelse kan du tjekke størrelsen på mærket i hendes bh'er, størrelsen vil bestå af et bogstav imellem A-J og et tal i fem-tabellen fra 65 og op efter. Er der flere rækker med tal, skal du tjekke tallet udfor EU.
Trusse størrelsen kan enten være opgivet i tal fra to-tabellen fra 36 og op efter. Er dette ikke tilfældet, kan det være opgivet som XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL som du kender det fra tøjstørrelser. Her skal du også tage størrelse udfor EU.

Find det som falder i hendes smag
Når du skal udvælge dig nyt lingeri til hende, gælder det om at finde de modeller, som hun er glad for. Husk at tage stilling til, om hun er glad for farverigt lingeri, eller om hun oftest bruger noget der er mere neutralt i farverne.

Tjek derfor følgende
Har hun en push-up bh, en almindelig foret BH, en spacer foret BH, ingen foring i bh'en, en bøjle under skålen eller ingen bøjle under skålen. Hvis du ikke kender forskellen på disse modeller, så fortvivl ej, der er nedenfor en forklaring på de forskellige modeller.
Ved hendes trusser skal du kigge på formen. Når du holder trusserne op foran dig, skal du se efter, hvor bredt stykket foran på trussen er. Dækker stoffet bag på trussen hendes baller, er der et lille stykke ben i eller kun et smalt stykke stof bagpå.

Hvad er forskellen

Bh'er
Push-up – Bh'en er foret og i bunden af skålen er der ekstra fyld, som vil give hendes barm et ekstra løft.
En almindelig foret BH – Her er skålen i bh'en fast, dvs. at den holder formen hvis du ligger den på et bord.
En spacer-foret BH – Hvis du har en finger på hver side af skålen og du klemmer sammen, vil det føles som at trykke på skumgummi. Skålen er fast, men mere tilbøjelig til at give sig.
Ingen fyld i bh'en – Har bh'en kun et tyndt lag stof, som falder sammen hvis du ligger den ned på et bord.

Trusser
String / g-streng – Kendetegnet for en g-streng er, at hendes baller vil være helt frie, og der vil blot være et smalt stykke stof bagpå.
Tai – En tai-trusse har et smalt stykke stof foran, og bagpå vil de dække hendes baller.
Hipster - En hipster-trusse er bredere end en tai foran, og vil kun dække halvdelen af hendes baller.
Shorts – En shorts-trusse er bred foran, og vil bagpå dække ned over hendes baller, og kan sammenlignes med et par shorts med meget korte ben.
Maxi – En maxi-trusse er meget bred foran, og vil ofte dække op til hendes navle, bagpå vil de dække hendes baller.

Med disse tips er der en god chance for, at du udvælger noget, som hun vil blive glad for.

Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, vi står klar til at hjælpe og vejlede dig.