Vi giver dig 20 års erfaring om lingeri, lige ned i indbakken.

HELT GRATIS

Ved tilmelding til vores nyhedsbrev får du 15% på dit næste køb, dog ikke på gavekort og i forvejen nedsatte varer.
Tilmeld dig i dag
Levering 1-3 hverdage. Gratis indpakning. Fri fragt over 500kr. Julegaver byttes frem til 1. Februar 2022.
< 1 2 3 4 5 6 7 8 >

Decoy

Decoy strømper er et dansk mærke, som havde hovedsæde i Kolding. Decoy blev opkøbt af JBS i 2016, der ville videreudvikle mærket. Decoy er et mærke som de fleste kvinder kender, for det mangfoldige varesortiment, og der er næsten ikke den strømpe, du ikke kan finde hos Decoy. Kvalitetsvarer til den helt rigtige pris, ligeledes det sidste modeudtryk på deres modestrømper, der får din garderobe til at blive fuldendt. Læs mere om Decoy nederst på siden.


Decoy strømpebukser, strømper og ankelstrømper

Hos Sofie Lingeri har vi et væld af styles, jeg vil fremhæve "Rulle" strømpen, enten i ankel model eller i footies. Strømpen har ingen fast kant, der kan stramme på dit ben, kanten rulle tilpas ned, så den sidder pænt og behageligt. Du undgår mærker og tryk på benet og har dine fødder en tendens til at hæve lidt. Ja, så er "rulle" strømpen fra Decoy lige sagen til dig. Den fås i one size størrelse og i et væld at farver, print, eller i striber.

Hyggestrømper fra Decoy er virkelige bløde og er absolut en nødvendighed, når der skal hygges derhjemme. En ankelstrømpe, der er strikket løst i garnet, så den nærmest føles som en hjemmesko. Ingen kanter der kan genere fødderne og en strømpe, du sagtens kan sove med, når den kolde tid nærmere sig.
Hos Sofie Lingeri, har vi også ankelstrømpen fra Decoy, pakket i 3 stk. eller 5 stk., en prisrigtig dagligdags strømpe, der lige med flere stykker, fylder din strømpeskuffe op. Hvem mangler ikke altid lige et par ekstra strømper, og her får du en rigtig god kvalitet. Enten når du vælger de ensfarvede, eller de nyeste print, med de flotteste farver.
Decoy har alle slags strømper, uld, bomuld, mikrofiber og mange, mange flere. Ankel, footies, knæ, gamacher og strømpebukser. Strømperne fra Decoy fås i både små og store størrelser.
Decoy producerer også lækre hjemmesæt og jumpsuits i de blødeste kvaliteter, du får altid en kvalitet til den helt rigtige pris med en lang holdbarhed.