Vi giver dig 20 års erfaring om lingeri, lige ned i indbakken.

HELT GRATIS

Ved tilmelding til vores nyhedsbrev får du 15% på dit næste køb, dog ikke på gavekort og i forvejen nedsatte varer.
Tilmeld dig i dag
Levering 1-3 hverdage. Gratis indpakning. Fri fragt over 500kr.
< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 >

Triumph

Triumph er et navn, vi er rigtig mange, der kan nikke genkendende til. Triumph undertøj er af høj kvalitet, de har lavet undertøj og lingeri, der passer til enhver kvindekrop. Bh'er fra Triumph giver fantastisk støtte og komfort. Se hele vores udvalg af lækkert undertøj og flere skønne ting såsom nattøj, sports-bh'er, toppe og skørter fra Triumph lige her på siden.
< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 >

Triumph undertøj i høj kvalitet


Triumph er et design og en kvalitet til en pris, hvor vi som kunder får noget for vores penge. Det er lingeri med lang holdbarhed og altid med de nyeste kvaliteter. Foret bh'er, ikke foret bh'er, med og uden bøjle bh'er, toppe, selvsiddende bh'er, trusser i mange modeller, sports bh'er, bodyer, nattøj, hjemmedragter, kåber, skørter, shapewear - Triumph har det meste og følger trop med de nyeste modefarver og trends indenfor det hele.


Triumph lingeri har eksisteret siden 1886 og startede i Heubach i Sydtyskland. Firmaet har mange års erfaring og er et anerkendt brand i hele verden. Det er et mærke, man som kunde ikke kan komme uden om. Triumph forstår vigtigheden af at skabe lingeri, der får kvinder til at se og føle sig fantastiske, mens det samtidig giver dem al den nødvendige støtte og komfort, de har brug for. Triumph har et bredt sortiment til enhver kvindekrop og er til kvinder i alle aldre.


Triumph bh'er A-skål til H-skål


Lingeriet starter i A-skål og føres op til H-skål. Modellerne er utallige, der er mange klassikere, som er gennemarbejdede, og som hele tiden får et pift, så det passer med tidens mode. Samtidigt er der fokus på de sidste nye modefarver både indenfor det klassiske lingeri og i de utallige nye modeserier, så kvinderne hele tiden er klædt på i de nyeste trends.

Triumph laver lingeri til alle kvinder. De laver alt lige fra Triumph Essential minimizer, som minimerer barmen og har det helt klassiske udtryk, til den gode gamle kending Amourette modellen, som de fleste kvinder har haft i en af de utallige farver eller blonder, der er komfortabel og som har en pasform som støtter barmen.

Du finder også Doreen plus Cotten, modellen uden bøjle, som vel er kendetegnet for Triumph, er en elegant og populær hverdags bh, som den modne kvinde synes er enestående i komforten og har fordelen med, at der er bomuld i stoffet. Triumph lingeri er hverdagens vigtigste ting, lige fra forførende lingeri, funktionelle sports bh'er, afslappet ung trendy stil til behageligt undertøj. I Triumphs omfattende sortiment er der noget til enhver kvinde.