Vi giver dig 20 års erfaring om lingeri, lige ned i indbakken.

HELT GRATIS

Ved tilmelding til vores nyhedsbrev får du 15% på dit næste køb, dog ikke på gavekort og i forvejen nedsatte varer.
Tilmeld dig i dag
Levering 1-3 hverdage. Gratis indpakning. Fri fragt over 500kr.

Triumph

Triumph lingeri har eksisteret siden 1886 og startede i Heubach i Sydtyskland. Firmaet har mange års erfaring og er et anerkendt brand i hele verden. Det er et mærke man som kunde ikke kan komme uden om. Triumph forstår vigtigheden af at skabe lingeri, der får kvinder til at se og føle sig fantastiske, mens det samtidig giver dem al den nødvendige støtte og komfort, som de har brug for. Triumph har et bredt sortiment til enhver kvindekrop, og er til kvinder i alle aldre. Læs mere om Triumph nederst på siden.

Triumph

Lingeriet starter i A skål og føres op til H skål. Modellerne er utallige, mange klassikere som er gennemarbejdede og som hele tiden får et pift så det passer med tidens mode. Samtidige er der fokus på de sidste nye modefarver både indenfor det klassiske lingeri, samt i de utallige nye modeserier, så kvinderne hele tiden er klædt på i de nyeste trends.

Triumph er et design og en kvalitet til en pris, hvor vi som kunder får noget for vores penge. Det er lingeri med lang holdbarhed og altid med de nyeste kvaliteter. Foret bh'er, ikke foret bh'er, med og uden bøjle bh'er, toppe, selvsiddende bh'er, trusser i mange modeller, sports bh'er, bodyer, nattøj, hjemmedragter, kåber, skørter, shapewear, Triumph har det meste og følger trop med de nyeste modefarver og trends indenfor det hele.

Lige fra Triumph Essential minimizer som minimerer barmen og har det helt klassiske udtryk, til den gode gamle kending Amourette modellen, som de fleste kvinder har haft i en af de utallige farver eller blonder, der er komfortabel og som har en pasform som støtter barmen.

Doreen plus Cotten, modellen uden bøjle, som vel er kendetegnet for Triumph, er en elegant og populær hverdags bh, som den modne kvinde synes er enestående i komforten og har fordelen med at der er bomuld i stoffet.

Triumph lingeri er hverdagens vigtigste ting, lige fra forførende lingeri, funktionelle sports bh'er, afslappet ung trendy stil til behageligt undertøj. I Triumphs omfattende sortiment er der noget til enhver kvinde.