Vi giver dig 20 års erfaring om lingeri, lige ned i indbakken.

HELT GRATIS

Ved tilmelding til vores nyhedsbrev får du 15% på dit næste køb, dog ikke på gavekort og i forvejen nedsatte varer.
Tilmeld dig i dag
Levering 1-3 hverdage. Gratis indpakning. Fri fragt over 500kr.

Badetøj


Badetøj til kvinder fra kvalitetsbrands


Her på siden finder du alt vores lækre badetøj. Du finder badetøj til kvinder, som er designet af flere populære brands. Her finder du moderne badetøj til damer - der er både smarte badedragter og flotte bikinier i alverdens smukke og elegante farver og design.

Badetøj til kvinder


Hos Sofie Lingeri finder du et væld af forskelligt og lækkert badetøj til kvinder. I vores udvalg finder du også badetøj til kvinder med former, hvor komforten er helt i top ligesom i alt det andet badetøj, du finder på bøjlerne i butikkerne og her på vores webshop. Badetøj til kvinder kan være mange forskellige ting. Selvfølgelig er der bikinier og badedragter - men der er også flere forskellige udgaver af de to velkendte former for badetøj. Du kan blandt andet finde smukt badetøj med push-up, badetøj med eller uden fyld, og til din nye bikinitop kan du finde et væld af forskellige trusser - der er alt lige fra tai og hipster til maxi og shorts.

Er du på udkig efter noget svømmetøj? Her på siden finder du skønne badedragter, som er perfekte, til når du skal svømme nogle baner i svømmehallen eller i poolen på ferien. Du finder badedragter, som giver dejlig støtte alle de rigtige steder fra populære designer brands.


Badetøj til damer fra populære brands


Bliv klar til sommer og sol med lækkert badetøj til damer. Her på siden finder du skønt og elegant badetøj fra flere forskellige lækre designer brands. Tag for eksempel et kig på badetøj fra Abecita, Calvin Klein, Tommy Hilfiger og Missya. Her er der lækkert badetøj, som følger med tidens trends med design, farver og den evige komfort.
Du finder også badetøj fra mærker som Wiki, hvor du også finder diverse tilbehør til en lækker dag ved stranden eller poolen. Fra brands som Wiki finder du for eksempel lækre strandkjoler, strandnederdele og tankinitoppe.

Har du et favoritbrand eller en favoritmodel, når det kommer til badetøj til kvinder? Brug filtreringen i toppen af siden til at finde frem til lige præcis det badetøj, du er på jagt efter. Så går der ikke længe før du er klar til ferien til sydens sol eller til turen til en af de mange skønne danske strande.
Er du i tvivl om, hvilket badetøj du har lyst til at bære, når badesæsonen går i gang? Kig forbi en af vores butikker, hvor vi står klar til at hjælpe dig med vores kyndige ekspertise, så du kan komme hjem med det helt rigtige badetøj til sommerens dejlig solstråler og dyp i vandet.