Vi giver dig 20 års erfaring om lingeri, lige ned i indbakken.

HELT GRATIS

Ved tilmelding til vores nyhedsbrev får du 15% på dit næste køb, dog ikke på gavekort og i forvejen nedsatte varer.
Tilmeld dig i dag
Levering 1-3 hverdage. Gratis indpakning. Fri fragt over 500kr.
< 1 >

Hosbond Lingeri – udforsk vores eget nye lingerimærke

Hosbond – VORES EGET nye seamless lingerimærke – fås kun i vores egne butikker og i webshoppen her. Du kan selvfølgelig finde alle vores aktuelle Hosbond-produkter i butikken i Thisted og Nykøbing Mors, vores faglærte personale står klar til at hjælpe.Hvorfor har vi skabt vores eget Hosbond-lingeri?

Sofie Lingeri har valgt at producere et helt nyt og spændende lingerimærke, Hosbond.

Hvorfor har vi nu det? Jo, efter 24 år i branchen har vi et rigtigt godt kendskab til, hvad de fleste kvinder synes, det er rart at have på, helt inderst inde. Komfort, behagelighed og i en kvalitet og pris som alle kan være med til.


Det basisundertøj, som du altid lige tager på hver dag, fordi det er skønt at have på, enkelt i udtrykket og som bare passer til alt slags tøj. Du skal ikke bekymre dig om generende kanter eller andet, du har en super komfort i undertøjet hele dagen.

Forkæl dig selv og din krop, det bliver svært at bruge andet når du først kommer i gang.


Vi producerer som noget nyt to Hosbond Seamless-serier.

Den ene kvalitet, MAJA, består af 82 % bambusviskose, 13% polyamid og 5 % elastan.

Hvem synes ikke, at bambus er lækkert at have på kroppen? Blødt og åndbart og antibakterielt. Denne kvalitet kommer i både sort og mørkeblå.


Gode naturlige egenskaber

Den er lavet i et stykke og har derfor ingen sidesøm. De bløde bambusfibre er temperaturregulerende og åndbare, som gør materialet perfekt for din krop. Bambus-metervaren er desuden FSC-godkendt. Det betyder, at den

bambus vi bruger, kommer fra en industriskov som er skabt til produktion og ikke bambus som kommer fra en skov med dyreliv.


Lækkert Hosbond-undertøj med mikrofiber

Den anden serie, SOFIE, består af 93 % polyamid og 7 % elastan. Tilpas fast i kvaliteten og alligevel blød og rar at have på, denne serie kommer hjem i sort. Serier som du bare må have i skuffen som dit favoritbasisundertøj. Det er rart at have på hele dagen, der er

ingen kanter eller noget der strammer.


Alle mikrofiber-styles er produceret uden labels. Det vil sige at der ikke er nogen mærker man skal klippe af, eller som kan genere, når man har det på. Gå på opdagelse i vores univers af lækkert Hosbond-lingeri og -undertøj og glæd dig til at mærke forskellen.