Vi giver dig 20 års erfaring om lingeri, lige ned i indbakken.

HELT GRATIS

Ved tilmelding til vores nyhedsbrev får du 15% på dit næste køb, dog ikke på gavekort og i forvejen nedsatte varer.
Tilmeld dig i dag
Levering 1-3 hverdage. Gratis indpakning. Fri fragt over 500kr.
< 1 >

Abecita Trusser

Abecita startede i begyndelsen af 1950 og er et svensk brand og et af Nordeuropas førende indenfor dameundertøj. Vær dig selv med Abecita. Sofie Lingeri fører Abecitas bh'er uden bøjle, i mange farver og modeller. Hvid, sort, rød og caffe latte farver. Abecita fås fra A til F skål. Kendetegnet er de superbløde kvaliteter, som føles behageligt og hvor komforten er i højsædet. Modellerne kan være helt enkle med lette stropper til de mere funktionsdygtige der kan støtte en større barm. Læs mere om Abecita nederst på siden.


Abecita BH'er og sportsbh'er

Abecita er med til at alle kan føle sig attraktive, samtidig med at bh'en sidder tilpas og afslappet. Praktisk undertøj der ikke gnider under dit tøj, men i stedet giver dig mulighed for at gøre, hvad du vil, når du vil. En Abecita bh der ikke er mærkbar, men bevidst understøtter og former din buste på alle de rigtige måder.

Swegemark bh'en som vi fører i Sofie lingeri er en af de mest populære modeller fra Abecita, den enkle bløde pasform, kombineret med stropper der er ekstra forstærket, og derfor er yderst skånsom mod de furer der kan komme i skulderne efter mange års brug af bh. Swegemark bh'en virker som en minimizer og da bh'en er glat på barmen, er der ikke kanter eller syninger der kan ses igennem et stykke tøj. Swegemark bh'en fås i både sort og naturfarve, så den kan bruges til lyst og mørkt tøj. En fantastisk bh, der er svær at komme fra, når man først har prøvet modellen.

Badetøj, badedragte og bikinier fra Abecita

Abecita producerer også badetøj og Sofie lingeri fører deres badedragt, som har en pasform, som de fleste kvinder bare må eje, enten når vi er klar til ferie eller bare skal en tur i svømmehallen. Kvaliteten er holdbar og modellerne er klassiske, så de kan bruges sæson efter sæson. Da Abecita tit har deres badetøj i skålstørrelser, sikre det at pasformen og støtten forbliver intakt.

Abecita har sports bh'er, der ligeledes føles bløde og lækre. Men tag ikke fejl, de er utrolig holdbar og støttende, til netop den sport du dyrker.
Der er foret og ikke foret modeller uden bøjle, der går til G skål. En super sporty model og som alle kan bruge til alle slags aktiviteter.