Vi giver dig 20 års erfaring om lingeri, lige ned i indbakken.

HELT GRATIS

Ved tilmelding til vores nyhedsbrev får du 15% på dit næste køb, dog ikke på gavekort og i forvejen nedsatte varer.
Tilmeld dig i dag
Levering 1-3 hverdage. Gratis indpakning. Fri fragt over 500kr.
< 1 >

Andres Sarda

Andrés Sardà er lingeri i eksklusive franske blondekvaliteter, ofte kombineret med silke til den stil- og selvbevidste kvinde. Brandet har sit helt unikke 'cutting-edge' særpræg og de fine kvaliteter giver brandet en helt særlig aura.

Andrés Sardà blev grundlagt i Barcelona i 1962 af manden af samme navn. Med en fascination af blonder skabte han kollektioner med sexet og sofistikeret lingeri, som hurtigt fik international opmærksomhed. Andrés Sardà har gennem tiden fascineret mange kendte kvinder og brandet har været flittigt brugt på den internationale modescene. Andrés Sardà designs bliver båret af de mest kendte celebreties og har stor omtale i de internationale modeblade. Læs mere om Andrés Sardà nederst på siden.

Fejr kvindeligheden med Andrés Sardà BH'er og trusser

I 1996 slutter Nuria, datter af Andrés Sardà, til designteamet. Efter et tæt samarbejde med sin far bliver Nuria Creative Director. I dag fortsætter hun med at forfølge sin fars drøm om at øge kvinders ånd over hele verden.

Søndag den 15. september 2019 dør Andrés Sardàs grundlægger i Barcelona i en alder af 90 år. Han fejrer en form for kvindelighed, der er fri og triumferende, og efterlader en arv uden sidestykke, som vi vil holde i live for evigt.
I sin rolle som kunstnerisk direktør forbliver Nuria Sardà tro mod sin fars ånd og skaber de mest udsøgte stykker undertøj og badetøj til glæde for brandets fans.
Sardà-familiens historie i tekstilindustrien begyndte i slutningen af 1800 -tallet, da virksomheden fremstillede blondermantillas af god kvalitet. I 1960'erne bar Jackie Kennedy en Sardà-mantilla på et besøg i Vatikanet. Fotograferet på forsiden af Life Magazine, gav Jackie Sardà sin første internationale eksponering.