Vi giver dig 20 års erfaring om lingeri, lige ned i indbakken.

HELT GRATIS

Ved tilmelding til vores nyhedsbrev får du 15% på dit næste køb, dog ikke på gavekort og i forvejen nedsatte varer.
Tilmeld dig i dag
Levering 1-3 hverdage. Gratis indpakning. Fri fragt over 500kr.
< 1 >

Aubade Bodystocking

Higer du efter at mærke den parisiske elegance på egen krop? Så prøv den forførende og elegante kollektion fra franske Aubade. Her finder du smukke farver med unikke og elegante detaljer i et bredt udvalg af trusser. Hvad end du er til maxi, hipster, string, tai og tanga, så har vi alt du skal bruge for at realisere din pariserdrøm.


Aubade er et eksklusivt lingerimærke, der omfavner et smukt, elegant og umiskendeligt fransk udtryk. Find lige præcis det undertøjssæt fra Aubade, der passer til dig lige her.Fransk lingeri fra Aubade

Aubade laver sensuelt lingeri og samtidig eksklusivt, smukt, elegant og umiskendeligt fransk. Grundlagt i 1958 var Aubade det første undertøjsmærke, der begyndte at lave lingeri i matchende farver. Endelig passede BH og trusse til hinanden. På den måde formåede Aubade at etablere sig som et mærke med en fremtrædende position, når vi taler om eksklusivt lingeri til kvinder.


Kendt for finesse og elegance

Når du kigger på det forførende sortiment fra Aubade, er det tydeligt, at der er en teknisk finesse og dygtighed, som er helt i top i deres elegante og smukke design. Fra Aubade vil du støde ind i lingeri med unikke mønstre og blonder til alle kvinder. De holder sig dog ikke kun til lingeri. Du finder også nattøj fra Aubade – kimonoer, natkjoler, natbukser og meget mere. Alt sammen i de lækreste kvalitetsmaterialer, der er yderst behagelige at have på kroppen.


Aubade lancerer hyppigt nye kollektioner, der afspejler tidens trends, de skiftende årstider og det nyeste design. Mærket er altid innovativt i sin tilgang, når Aubade designer lingeri til kvinder, som gerne vil have lækkert, elegant og sensuelt lingeri i sin undertøjssamling.


Et af de franske mærker, der er kendt for kvalitet og banebrydende design

Alle Aubades produkter er moderigtige, og nogle vil endda kalde dem for modeinnovationer. De mange års erfaring har klædt Aubade på til at kunne designe lingeri til kvinder, som passer til dem – uanset hvad kvindernes præferencer er.


Aubade designer BH'er og trusser i mange forskellige styles. Du finder blandt andet BH'er uden fyld, balconette-BH'er, trekant-BH'er med eller uden bøjle, T-shirt-BH'er og push up-BH'er fra Aubade. Sortimentet er stort, så der er noget, der passer til enhver, der er på jagt efter forførende fransk lingeri.


Lad dig forføre af de franske blonder

Aubades store udvalg af trusser er også mangfoldigt. Du kan vælge mellem alt lige fra string og hipster til maxi og tanga. Med eller uden blonder. Med eller uden bøjle i BH'en. På den måde kan du nemt finde dig selv i Aubades udvalg og få realiseret dine egne behov. Aubade har tænkt over balancen mellem design og komfort, som er noget af det, der har gjort, at det franske designhus skiller sig ud blandt de førende mærker. Find det par, som matcher din personlige stil – måske du også bliver fristet til at finde den matchende BH.Intet slår silkeblødt nattøj fra Aubade

Aubade er ikke kun skønt lingeri – det er også flot og utrolig behageligt nattøj. Vores kollektion fra Aubade er også klar til at gribe kvinder på vej i seng med ikke bare særdeles forførende, men også behagelige kimonoer, silkenatkjoler, natbukser og smukke sæt med top shorts. Alt nattøj fra Aubade er designet i de smukkeste farver. Komforten er i top, både i materialevalg og i design og udformning af de individuelle stilarter. Du kan altid finde en størrelse, der passer dig.


Plads til komfort og romantik i flere farver

Aubade udbyder med eksklusivt lingeri, der vil gøre din pariser-romance til virkelighed. Med elegant lingeri og silkeblødt nattøj ønsker vi at give dig plads til en oplevelse, hvori romantik og komfort kan leve i balance. Du kan derfor finde lingeri i lige nøjagtig din størrelse eller lige til lejligheden – uanset om det er en date eller en årsdag. Så find BH og trusser i din størrelse og til den kommende lejlighed her i vores sortiment.


Når man hører “franske blonder" eller “fransk lingeri", forestiller de fleste kvinder sig lingeri i den klassiske noir-farve. Men det er ikke alle kvinder, der drømmer om sorte hipster trusser og BH med fyld, og det ved Aubade udmærket godt. Derfor vil du kunne finde trusser og BH i din favoritfarve. Mix og match trusse og BH, så du kan opfylde din forførende drøm.Bodystocking i topkvalitet

Fra Aubade finder du trusser og BH med blonder af elegant design, men et af de mest undervurderede stykker undertøj er faktisk den klassiske bodystocking. Engang blev bodystocking kun brugt af fine, velhavende damer, men i nyere tid holder mange kvinder sig væk fra bodystockings. Med en bodystocking fra Aubade kan du slippe din indre fine dame fri omfavnet af et elegant og raffineret design, der har charmeret alverdens kvinder og ikke mindst deres partnere.


Alle kvinder har deres egen størrelse. Derfor kommer Aubade bodystocking altid i topkvalitet med flere designs, så du har rig mulighed for at finde din størrelse.Sensuelt lingeri, der er elegant og behageligt

Skal du bare slappe af derhjemme eller skal nattesøvnen forskønnes med en aldeles behagelig natkjole eller et smukt natsæt? Så er Aubade et rigtig godt bud. Nattøj fra Aubade er både smukt og føles behageligt mod huden, så det kan måske være svært at komme ud af det om morgenen, fordi det netop er så dejligt at have på.


Hos Sofie Lingeri har vi et stort sortiment af lingeri fra Aubade. Her finder du alt lige fra forskellige modeller af BH'er og trusser til skønt nattøj. Tag en tur forbi en af vores butikker og gå på opdagelse i vores udvalg. Du kan også se hele udvalget på vores webshop, hvor du nemt finder de eftertragtede produkter i den rigtige størrelse.