Vi giver dig 20 års erfaring om lingeri, lige ned i indbakken.

HELT GRATIS

Ved tilmelding til vores nyhedsbrev får du 15% på dit næste køb, dog ikke på gavekort og i forvejen nedsatte varer.
Tilmeld dig i dag
Levering 1-3 hverdage. Gratis indpakning. Fri fragt over 500kr.
< >

Dim


Dim strømper er god fransk kvalitet, som vi kender det. Dim strømper er lette og naturlige. De kalder det faktisk selv for make-up til benene, fordi det kan se så naturligt ud, selvom du har en nylonstrømpe på. Strømpen fra Dim giver benene en lækker glød, samtidig med de toner og former benet flot. Hos Sofie Lingeri finder du et udvalg af Dim strømper både i butikkerne og her på webshoppen. Du er sikret høj kvalitet i strømper fra Dim, som kan fås i de klassiske farver sort og hudfarve. Læs mere om franske Dim strømper nederst her på siden.

< >

Dim strømper


Dim strømper er nylonstrømpen, du ikke vidste, du faktisk stod og manglede. Strømper fra Dim er lig med høj kvalitet, og det er svært at gå tilbage til det gamle mærke, når først man har haft fødderne i et par skønne Dim strømper fra det franske kvalitetsmærke.Strømper fra Dim kommer i flere forskellige udgaver - der er alt lige fra footiees til knæstrømper, som fås både med og uden tåforstærkning.Find strømper fra Dim i to forskellige størrelser. Størrelserne på Dim strømperne er 35-38 og 39-42. Kig forbi en af butikkerne eller gå på opdagelse her på siden, og find lige præcis de Dim strømper, du står og mangler.


Knæstrømper og ankelstrømper fra Dim


Dim knæstrømper har en fantastisk afslutning ved knæet. Der er overhovedet ingen generende kant, der kan sætte mærker i huden. De har den tyndeste overgang, som ikke kan ses igennem dine bukser. De har nemlig en afslutning, som alligevel holder fast på benet og holder knæstrømpen sikkert på plads.Strømper fra Dim er en usynlig strømpe, som med deres høje kvalitet giver dig en følelse af, at du næsten ikke har strømper på. En strømpe fra Dim er med til at sikre dig, at dine sko kan sidde bedre på foden, samtidig med du ser aldeles elegant ud - hvis man altså kan få øje på dine skønne Dim strømper.