Vi giver dig 20 års erfaring om lingeri, lige ned i indbakken.

HELT GRATIS

Ved tilmelding til vores nyhedsbrev får du 15% på dit næste køb, dog ikke på gavekort og i forvejen nedsatte varer.
Tilmeld dig i dag
Levering 1-3 hverdage. Gratis indpakning. Fri fragt over 500kr. Julegaver byttes frem til 1. Februar 2022.
< 1 >

Dim

Dim strømper er af god fransk kvalitet. Dim kalder deres strømper for Make Up til dit ben, og hvem kunne ikke ønske sig det. Strømpen giver glød, toner, understreger og former benet. Hos Sofie lingeri, fører vi footies fra Dim. Det er den lille usynlige strømpe, du tager på i dine sko. Den skal ikke kunne ses, det skal se ud, som om du har bare tæer i skoene. Uden strømper i en sko, ødelægger du tit sko kvaliteten, ved at du sveder og derved kan skoen blive større i størrelsen. Desuden er det svært at gå i et par lukkede sko, uden at det gnaver og gør ondt i fødderne. Så det er en helt uundværlig lille strømpe, specielt om sommeren. Dim Footies fås i sort eller i hudfarve. Den udmærker sig ved, at den kan købes i to størrelser, 35-38,39-42, så får du det helt perfekte til din fod. Læs mere om Dim nederst på siden.


Hos Sofie Lingeri fører vi også 2-pack ankelstrømpe fra Dim. Enten med eller uden tå forstærkning. En utrolig fin strømpe kvalitet, der er så fint som spindelvæv. Det er virkelig Make Up til benet. De fås naturlig vis i de helt klassiske farver, til en super god pris.

Bruger du den helt neutrale farve, Gazelle, fra Dim. Så tror jeg, at du kan blive helt i tvivl, om du overhovedet har fået en strømpe på. Helt tynd, fin og usynlig. Dim knæstrømper har en fantastisk afslutning ved knæet. Der er overhovedet ingen generende kant, der kan sætte mærker i huden. Den tyndeste overgang, som ikke kan ses igennem dine bukser. En afslutning, som alligevel holder fast på benet, og holder knæstrømpen sikkert på plads.

Knæstrømpen uden tå forstærkning er et must under dine sandaler, når du ønsker at bruge en strømpe. Dine sandaler sidder bedre, og strømpen er elegant og er ultra tynde, men alligevel slidstærke. Når du køber Dim strømper, har franskmændene sørget for den fantastiske glans i strømpen, den fuldender dit tøj look.