Vi giver dig 20 års erfaring om lingeri, lige ned i indbakken.

HELT GRATIS

Ved tilmelding til vores nyhedsbrev får du 15% på dit næste køb, dog ikke på gavekort og i forvejen nedsatte varer.
Tilmeld dig i dag
Levering 1-3 hverdage. Gratis indpakning. Fri fragt over 500kr.
< 1 >

Henriette Steffensen

HANRO producerer nattøj og loungewear af høj kvalitet til kvinder og mænd og er verdens førende brand i sit segment. Virksomheden blev etableret i 1884 i den schweiziske by Liestal af Albert HANdschin og Carl ROnus og har siden stået for luksus, højeste kvalitet og tidløs design.
Høj kvalitet og udførligt håndværk er hjørnestenene i mærket. Avanceret strikteknologi og eksklusive raffineringsprocesser gør naturlige fibre af høj kvalitet fremstillet af bomuld, silke, merinould og kashmir til luksusmaterialer. HANRO er kvalitet, du kan mærke på din hud.
Læs mere om Hanro nederst på siden.

HANRO Underwear - Undertrøjer, underbukser og nattøj

HANRO produkterne bliver produceret i Europa. Størstedelen af materialerne stammer fra den interne produktion i Vorarlberg, og HANRO køber også yderligere materialer, som blonder, fra lokale østrigske leverandører. Montering finder sted på den interne fabrik i Portugal.
Bæredygtighed har altid været af stor betydning for HANRO. På grund af tekstilproduktionen i Vorarlberg/Østrig giver syfabrikken i Portugal og lageret i Ungarn kort transport med et lille CO2 -aftryk. Alle HANRO-kollektioner er OEKO-TEX® Standard 100-certificerede. Vores tekstilproduktion er STe -certificeret. STeP er det nye OEKO-TEX® certificeringssystem til bæredygtig tekstilproduktion. Desuden er vores produktionssted i Vorarlberg/Østrig certificeret i overensstemmelse med den seneste G.O.T.S. bæredygtighedsstandarder.