Vi giver dig 20 års erfaring om lingeri, lige ned i indbakken.

HELT GRATIS

Ved tilmelding til vores nyhedsbrev får du 15% på dit næste køb, dog ikke på gavekort og i forvejen nedsatte varer.
Tilmeld dig i dag
Levering 1-3 hverdage. Gratis indpakning. Fri fragt over 500kr.
< 1 >

FRAU

FRAU er indbegrebet af høj kvalitet med inspiration fra det simple, stilrene og nordiske look. Kollektionen indeholder lette og luftige styles i et enkelt og afslappet design, som passer perfekt i de fleste garderober.
Alt er produceret i 100% økologisk bomuldspoplin, som er åndbart, ser lækkert ud og føles meget behageligt på huden. FRAU er perfekt både til job, loungewear, nattøj - kan styles op og ned som man ønsker, uanset er det super lækkert at have på.
Læs mere om
Frau nederst på siden.

Kimoner, skjortejkoler og natbukser fra FRAU

FRAU er et nystartet, dansk brand. Et projekt, der startede som en sjov idé mellem et par veninder Christina Tranberg Mikkelsen og Chanett Vandris. Inden for ganske kort til blev der skabt en lille kollektion med en række populære styles. Kollektionen er inspireret af det simple, stilrene nordiske look. Enkelt og i afslappende farver og tidsløst design. Sortimentet er tænkt at kunne mixes på tværs af kollektionen i både styles og farver.

Alle overdele fra FRAU er i one-size, mens bukserne findes i tre størrelser. Der er en bæredygtig tankegang, der afhjælper på spild i produktionsprocessen.