Vi giver dig 20 års erfaring om lingeri, lige ned i indbakken.

HELT GRATIS

Ved tilmelding til vores nyhedsbrev får du 15% på dit næste køb, dog ikke på gavekort og i forvejen nedsatte varer.
Tilmeld dig i dag
Levering 1-3 hverdage. Gratis indpakning. Fri fragt over 500kr.
< 1 >

JBS i uld til kvinder

Gå på opdagelse i vores omfattende udvalg af uldundertøj i holdbar kvalitet til kvinder fra JBS of Denmark. Her finder du de lækreste basisvarer i høj kvalitet.Hold varmen med JBS

I den kolde vintertid, er det godt med et uldent alternativ, når det gælder om at holde varmen fra inderst til yderst. JBS’ produkter er komfortable, da de er skabt af bl.a. økologisk bomuld og bambusviskose, der sikrer et blødt og behageligt produkt, der ikke kradser. Ud over blødhed, bidrager bambusviskosen også med at være antibakteriel og temperaturregulerende. Undertøjet er således både åndbart og isolerende, så du kan holde varmen og være godt tilpas.


Den økologiske bomuld er med til at forlænge holdbarheden af JBS’ undertøj, så der er virkelig tale om en god investering, når du køber undertøj af dette mærke.


JBS – et design uden forstyrrende elementer

JBS har siden 1939 produceret undertøj til danskerne. Filosofien bag deres designs har altid været, at det skal være behageligt at være iført deres undertøj. Og i dag tæller kollektionen også trusser mv. i nogle af de bedste materialer – herunder bambus, og økologisk uld. Så tag et kig på deres udvalg og se, hvad der passer til dig. Skal underbukserne være korte eller lange? Er der brug for en ekstra uldundertrøje? Du finder det her på siden.


Har du spørgsmål om mærket og hvilke produkter, der passer dig bedst, er vi klar til at hjælpe dig – med over 20 års erfaring i branchen, er det vores glæde at guide vores kunder til det bedste valg for dem, når det handler om slidstærkt undertøj og loungewear, der skal føles godt for huden.