Vi giver dig 20 års erfaring om lingeri, lige ned i indbakken.

HELT GRATIS

Ved tilmelding til vores nyhedsbrev får du 15% på dit næste køb, dog ikke på gavekort og i forvejen nedsatte varer.
Tilmeld dig i dag
Levering 1-3 hverdage. Gratis indpakning. Fri fragt over 500kr.
< 1 >

Jensen Danmark

Jensen Danmark, ja navnet fortæller det hele, et dansk firma der blev etableret i 1988, som i mange år har forsynet Skandinavien med de flotteste, behageligste og lækreste home Wear og morgenkåber. Jensen Danmarks kvaliteter findes i de nyeste moderigtige farver og tryk. I mange forskellige materialer som velour, fleece, bomuld og jaquard. Hos Sofie Lingeri, er vi begejstrede for de fremragende materialer og holdbarheden i Jensen Danmarks produkter. Hos jensen Danmark kan du vælge din nye rejsebadekåbe, den nye smarte kåbe i den nye hotte farve, eller den blødeste og vamsede badekåbe til de kolde vintermorgener. Læs mere om bl.a. Jensen hjemmedragter nederst på siden.


Hos Sofie Lingeri fører vi ligeledes hjemmedragter fra Jensen Danmark, i både velour, fleece og jaguard. Et fantastisk sæt, hvor der er fokus på komforten, men alligevel en fornemmelse af at være påklædt. Mange kvinder vælger også at bruge hjemmesættet hver for sig. Lige en let bluse over de bløde bukser, hvis sættet skal være lidt lettere og det er rigeligt varmt med en kortærmet top. Ligeledes kan jakken fra hjemmedragten bruges over et par almindelige bukser eller nederdel, hvor den virker som et stykke tøj, eller som en lækker blød strik.

Om man vælger det ene eller det andet fra Jensen Danmark, ja så er du klædt på til livets afslappede stunder. Hygge, hygge og hygge. Der er ikke noget at sige til, at en morgenkåbe eller hjemmedragt fra Jensen Danmark er det helt store ønske til efteråret og en sikker gave under juletræet.

Jensen Danmarks produkter er et Øko-tex standard 100 produkt, hvilket garanterer at materialerne ikke indeholder giftstoffer eller tungmetaller.

Modellerne i både hjemmedragter og kåber fås fra s til xxxl. Kåberne fås i korte og lange modeller, alt efter dit behov. Ligeledes med lynlås, eller som almindelig "slå om" model. Kåberne kan være med hætte eller med en helt almindelig krave, til den mere pyntede udgave. Jensen Danmark har uden tvivl det helt rigtige til dig, som kan dække dit hyggebehov.