Vi giver dig 20 års erfaring om lingeri, lige ned i indbakken.

HELT GRATIS

Ved tilmelding til vores nyhedsbrev får du 15% på dit næste køb, dog ikke på gavekort og i forvejen nedsatte varer.
Tilmeld dig i dag
Levering 1-3 hverdage. Gratis indpakning. Fri fragt over 500kr.

Maidenform

Maidenform er en af landets førende producenter indenfor lingeri. Det var datidens flade lingeri design der skabte grundlaget for ejerne at kaste sig ud i noget mere støttende men samtidig ligge vægt på de naturlige former som kvinder har. Kæmpe udvalg af Maidenform shapewear til kvinder - Find størrelser fra Small til 4XL hos Sofie Lingeri.

Maidenform

Maidenform er en af landets førende producenter af brystholder og andre artikler indenfor lingeri. Det var en pioner inden for udvikling af brystholder som producerede og solgte i mange år flere bh'er end noget andet firma. Ud over sit flagskib Maidenform-mærke markedsfører virksomheden også Lilyette-bh'er i fuld figur og Flexees shapewear.
Maidenform er en producent af undertøj til kvinder, som blev grundlagt i 1922 af Ida Rosenthal og hendes mand, William Rosenthal. De gjorde oprør mod datidens flade brystdesign og producerede i stedet både kjoler og støtteundertøj, især bh'er, der fremhævede den naturlige form af en kvindes figur, deraf navnet Maidenform.
Maidenform blev et børsnoteret selskab i juli 2005. Maidenform blev et førende shapewear-brand med over 40% af markedsandelen.