Vi giver dig 20 års erfaring om lingeri, lige ned i indbakken.

HELT GRATIS

Ved tilmelding til vores nyhedsbrev får du 15% på dit næste køb, dog ikke på gavekort og i forvejen nedsatte varer.
Tilmeld dig i dag
Levering 1-3 hverdage. Gratis indpakning. Fri fragt over 500kr.
< 1 >

Maidenform

Maidenform er en af landets førende producenter indenfor lingeri. Det var datidens flade lingeri design der skabte grundlaget for ejerne at kaste sig ud i noget mere støttende men samtidig ligge vægt på de naturlige former som kvinder har. Kæmpe udvalg af Maidenform shapewear til kvinder - Find størrelser fra Small til 4XL hos Sofie Lingeri.

Maidenform Shapewear - BH'er og shorts

Maidenform er en af landets førende producenter af brystholder og andre artikler indenfor lingeri. Det var en pioner inden for udvikling af brystholder som producerede og solgte i mange år flere bh'er end noget andet firma. Ud over sit flagskib Maidenform-mærke markedsfører virksomheden også Lilyette-bh'er i fuld figur og Flexees shapewear.
Maidenform er en producent af undertøj til kvinder, som blev grundlagt i 1922 af Ida Rosenthal og hendes mand, William Rosenthal. De gjorde oprør mod datidens flade brystdesign og producerede i stedet både kjoler og støtteundertøj, især bh'er, der fremhævede den naturlige form af en kvindes figur, deraf navnet Maidenform.
Maidenform blev et børsnoteret selskab i juli 2005. Maidenform blev et førende shapewear-brand med over 40% af markedsandelen.