Vi giver dig 20 års erfaring om lingeri, lige ned i indbakken.

HELT GRATIS

Ved tilmelding til vores nyhedsbrev får du 15% på dit næste køb, dog ikke på gavekort og i forvejen nedsatte varer.
Tilmeld dig i dag
Levering 1-3 hverdage. Gratis indpakning. Fri fragt over 500kr.
< 1 >

Seafolly Bikini Overdele

Hos Sofie Lingeri er vi glade for at kunne præsentere et bredt udvalg af de friske design fra australske Seafolly, som er kendt for at være et mærke, der giver dig mulighed for at udtrykke din meget personlige stil. Det gælder for eksempel gennem badetøj, badedragt, bikini eller andet, der både fås i en afslappet stil og med smart tryk. Fælles for alt badetøjet er det ufravigelige fokus på kvaliteten og muligheden for at finde lige det, du skal bruge til dine gode ture til stranden. Så kig dig omkring i vores online sortiment, hvor du finder det skønne badetøj fra Seafolly i alle gængse størrelser.Friske design og høj kvalitet

Mærket Seafolly opstod i midt-70'erne i Australien, hvor brandet gjorde et markant indtryk med sit meget levende udtryk og nogle positivt overraskende styles, som er designet til at sprede glæde på alle de varme sommerdage på stranden, i svømmehallen eller ved poolen. Faktisk begyndte Seafolly som en lille familieejet butik i Sydney, som blev drevet af Peter og Yvonne Halas, og hvis vision var at skabe en stil i noget moderne badetøj, som på smukkeste vis skulle indkapsle den unikke følelse af at hænge ud på de australske strande i de glade 70'ere hvor discoen var på sit højeste og farve og stil gerne måtte være iøjnefaldende.


Derfor strøg badetøjet fra Seafolly hurtigt til tops, da det var lidt af et modstykke til det kedelige og konservative, som indtil da havde været kendetegnende for de den mere klassiske bikini eller badedragt. Bikinis og deslige blev derfor symbolet på den moderne kvinde i Australien, hvorfra det lige så stille begyndte at brede sig til resten af den vestlige verden.


Designet til let at kunne mixes og matches

Ud over de iøjnefaldende men stilfulde design er både Seafollys bikini og badedragt mv. fremstillet til at kunne holde. Det er et resultat af brandets specielle historie begyndende i den lille lokale shop, hvor det var vigtigt at tilbyde noget holdbart badetøj og bikinis, som kunne holde til at blive udsat for den stærke sol samt klorvandet i poolen og det salte havvand. Her forstod Seafolly helt fra begyndelsen, at det var vigtigt at fremstille noget stilfuldt badetøj i en kvalitet, der gør, at selv hyppig brug ikke forringer produktet.


Innovativ tilgang med respekt for kvinders forskellighed

Et af de øvrige kendetegn fra Seafolly, som måske er mere udbredt den dag i dag, er at de var nogle af de første til at tilbyde bikini, som kunne mixes og matches præcis, som man havde lyst til. Det var et stort fremskridt og en stor gave til det faktum, at kvinder har meget forskellige typer kroppe – for nu kunne man for eksempel finde en hipster-bund og en top til sin bikini i de helt perfekte størrelser, så komforten steg bemærkelsesværdigt.


Inspireret af den flotte australske natur

Stilen i de flotte og levende print fra Seafolly er en hyldest til den smukke natur, Australien har at byde på. Derfor vil du blandt andet kunne finde tropiske print, som naturligvis er lige anvendelige og stilfulde i den danske sommer, i svømmehallen eller når du er på ferie. Men der er også mere simple design at vælge mellem, hvis du er en af dem, der foretrækker et lidt mere enkelt og moderne udtryk i flotte snit.Gå på opdagelse i alle de spændende styles og muligheder fra Seafolly

Hos Sofie Lingeri synes vi, at Seafolly er et historisk mærke, hvis aftryk i stil og omtanke for kvinders forskellige kropstyper fortjener anerkendelse og respekt. Og hvis du også selv er til liv og glade dage og mangler en bikini til at udstråle det tydeligt – ja, så kan du måske finde noget, der er rigtigt smart til dig til en fornuftig pris her i den aktuelle kollektion fra Seafolly. Husk, at vi sender dine varer med fri fragt, hvis du bestiller for mere end 500 kroner, og vi sørger samtidig for hurtig levering, så du kan komme du og bade med stil inden længe.