Vi giver dig 20 års erfaring om lingeri, lige ned i indbakken.

HELT GRATIS

Ved tilmelding til vores nyhedsbrev får du 15% på dit næste køb, dog ikke på gavekort og i forvejen nedsatte varer.
Tilmeld dig i dag
Levering 1-3 hverdage. Gratis indpakning. Fri fragt over 500kr.
< 1 >

Simone Pérèle Bh'er

Lingeri fra Simone Pérèle oser af fransk luksus. De designer elegant, sexet og yderst behageligt undertøj med smukke detaljer til den moderne kvinde. Det verdenskendte brand Simone Pérèle designer det smukkeste lingeri, hvor du finder alt lige fra Simone Pérèle bh og trusser til Lingeri fra Simone Pérèle oser af fransk luksus. De designer elegant, sexet og yderst behageligt undertøj med smukke detaljer til den moderne kvinde. Det verdenskendte mærke Simone Pérèle designer det smukkeste lingeri, hvor du finder alt lige fra Simone Pérèle bh og trusser til hofteholdere og bodystockings.

Simone Pérèle bh


Simone Pérèle designer bh'er, der ikke kun er smukke - de er også fantastisk behagelige at have på, og der er flere forskellige styles at vælge imellem, når du vælger at gå den franske vej, mens du er på jagt efter din nye yndlingsbh.


Simone havde en drøm om at skabe og designe undertøj for at få enhver kvinde til at føle sig feminin, men samtidig med fokus på den naturlige form og følelsen af komfort. Det eksotiske undertøj til kvinder er lavet i materialer af allerhøjeste kvalitet og ser samtidigt smukt og eksklusivt ud.
Simone Pérèle har øje for detaljerne, hvilket kan ses i det smukke broderi, de elegante bånd og sofistikerede blonder på lingeriet fra det eksklusive franske undertøjsbrand.

Undertøj fra Simone Pérèle


Undertøj fra
Simone Pérèle er ikke bare undertøj - det er Simones mission at skabe styles, hvor en kvinde ikke behøver at vælge mellem stil, sensationel følelse og sin egen personlige komfort.

Simone Pérèle udsalg kan du også finde her på hjemmesiden. Til tider kan du finde Simone Pérèle udsalg på vores side med
udsalg, hvor du kan finde smukt lingeri med lækre rabatter på.

Lingeri fra Simone Pérèle er klassisk, sofistikeret, elegant, sexet og meget, meget mere. Kig forbi en af vores butikker og se vores brede udvalg af lingeri fra Simone Pérèle, eller gå på opdagelse her på webshoppen, hvor du kan få hele overblikket over det store, skønne udvalg fra Simone Pérèle, vi har.

Bodystockings og hofteholdere fra Simone Pérèle


Den klassiske, sexede og elegante franske stil går igen i alt lingeri fra
Simone Pérèle. Bodystockings fra Simone Pérèle byder på en skøn komfort, mens de er yderst smukke med små, gennemtænkte detaljer.

En hofteholder fra Simone Pérèle giver dig praktiske hæfteåbninger, samtidig med designet er klassisk. De små detaljer med blonder og sløjfer komplimenterer hinanden smukt - her vil du både føle dig rigtig godt tilpas samtidig med, du har en hofteholder på, der er sexet og smuk.

Bodystockings og hofteholdere kan gøre noget godt både for os selv og vores outfit. De smukke detaljer, de elegante blonder og den fantastiske komfort gør, at lingeriet både er flot og behageligt - det er fransk kvalitet fra Simone Pérèle, som vi kender det.