Vi giver dig 20 års erfaring om lingeri, lige ned i indbakken.

HELT GRATIS

Ved tilmelding til vores nyhedsbrev får du 15% på dit næste køb, dog ikke på gavekort og i forvejen nedsatte varer.
Tilmeld dig i dag
Levering 1-3 hverdage. Gratis indpakning. Fri fragt over 500kr.
< >

PrimaDonna Twist

PrimaDonna Twist bliver produceret af firmaet Van De Velde, et belgisk mærke, et lingerimærke som er lig med luksus. PrimaDonna Twist kom senere til, en videreudvikling af mærket PrimaDonna.
Leder du efter samme kvalitet og pasform som hos PrimaDonna tilbyder men med et ungdommeligt og lidt mere moderne udseende så prøv PrimaDonna Twist, du får den samme fantastiske pasform men med blødere skåle og mere vovede farver. Twist kollektionen består primært af flotte og feminine Bh´er med fine broderidetaljer, der gøres flittig brug af print og transparente stoffer. PrimaDonna har lingeri der strækker sig fra B skål op til J skål i mange forskellige stilarter, deres kvalitet er af højeste klasse, og alt ved deres Bh'er er gennemarbejdet ned til mindste detalje. Læs mere om PrimaDonna Twist nederst på siden.
< >

PrimaDonna Twist er en videreudvikling af mærket PrimaDonna, og designer, ligesom PrimaDonna, lingeri til kvinder med former og større barme. PrimaDonna Twist adskiller sig ved at være mere rene i udtrykket. Deres designs har et mere ungdommeligt og moderne design. PrimaDonna Twist er designet med fine broderier, print og transparente stoffer. I sortimentet finder du nedtonede styles, lige såvel som farverige styles. Her kan du finde styles der passer til både hverdag og fest.

PrimaDonna Twist bh'er er designet til at løfte og støtte den større barm. PrimaDonna Twist modeller har brede ryg- og sidestykker, og højere midterpartier, som giver det bedste hold. Den klassiske fuldskåls bh som er konstrueret af 3 dele, som løfter, samler og støtter barmen. Sidestykkerne er designet bredere for bedre support. Denne form dækker hele barmen, samt giver en diskret kavalergang. Du finder også balconette bh'en. Bh'en er konstrueret og støtter ligesom fuldskålen, men midterstykket og skæringen på skålene er lavere, og den viser derfor mere barm, end fuldskålen. Du kan ligeledes finde formstøbte bh'er, med hjerteformede skåle, for en smuk rund silhuet.

Så hvad enten det er med en enkelt farve eller med de smukkeste farver, sat sammen i de flotteste og mest eksklusive blonder, ligeledes helt uden blonder, så er der PrimaDonna bh'er til enhver smag og lejlighed.

Pigerne hos Sofie Lingeri har 20 års erfaring med salg af lingeri fra PrimaDonna, og der er stadigvæk med i superligaen indenfor lingeri.

PrimaDonna producerer ligeledes flere forskellige modeller inden for deres lingeri og dertil selvfølgelig tilsvarende trusser, ligeledes i mange modeller som String, Tai, hipster, midi og maxi.

Sofie Lingeri har ligeledes PrimaDonna badetøj, bikini og badedragter.