Vi giver dig 20 års erfaring om lingeri, lige ned i indbakken.

HELT GRATIS

Ved tilmelding til vores nyhedsbrev får du 15% på dit næste køb, dog ikke på gavekort og i forvejen nedsatte varer.
Tilmeld dig i dag
Levering 1-3 hverdage. Gratis indpakning. Fri fragt over 500kr.

Black Friday Hos Sofie Lingeri
Køb billigt undertøj og lækkert lingeri på Black Friday 2023

På Black Friday er der mulighed for at spare mange penge på mange forskellige populære varer, og det gælder naturligvis også for lingeri og undertøj. Her hos Sofie Lingerie finder du et bredt udvalg af alle de populære lingeri-mærker, du kender. Det gælder for eksempel Triumph og Calvin Klein – men også mange andre spændende brands, som repræsenterer noget af det bedste inden for design, funktionalitet og ikke mindst en uovertruffen pasform. Det gælder uanset, om du er mest til det klassiske romantiske udtryk, moderne og feminin minimalisme eller innovativt modedesign.


Shop undertøj i dagene omkring Black Friday med 25 % rabat

Hos Sofie Lingeri har vi derfor noget for enhver smag, når det kommer til undertøj og lingeri. Men du vil for eksempel også kunne finde badetøj, pyjamas, strømper og andre accessories. Alt sammen eftertragtede varer, som du i dagene omkring Black Friday 2023 – fra torsdag den 16. november til søndag den 27. november – kan købe til en særligt nedsat pris.


Så kig dig omkring i vores Black Friday-tilbud på undertøj og lingeri, hvor du vil kunne finde helt fantastiske særtilbud online og i vores butikker, som du ikke må gå glip af.


Fantastiske Black Friday-tilbud på bl.a. trusser, nattøj og badetøj

Blandt vores omfattende Black Friday-tilbud på undertøj vil du kunne finde alle de skønne items, du overhovedet kan forestille dig. Det gælder alt fra forførende lingeri til almindelige hverdags-trusser i bambus eller uld og BH'er i høj kvalitet. For fælles for alle de varer, du finder her i vores online sortiment, er at det er kvalitetsvarer, som hver især giver dig den komfort og den stil, som du ønsker i godt undertøj. Derfor vil du kunne finde dine feminine basisgenstande til din undertøjsgarderobe i bedste kvalitet – men også eksklusive design fra nogle af de mest prominente brands inden for lingeri-verdenen. Det gælder for eksempel brands som Marie Jo, Empreinte, Chantelle, Aubaude, Wiki og Primadonna.


Her er der altså mange gode muligheder for at få noget lækkert til undertøjsskuffen gennem vores Black Friday-tilbud. De gælder naturligvis på den store dag, hvor der sikkert er meget, du skal holde øje med – men også i de omkringliggende dage. På den måde har du lidt ekstra tid til at udforske vores omfattende udvalg i vores velassorterede lingeri-shop mere grundigt online.


Køb undertøj til julegaver billigt på Black Friday

Traditionen tro løber Black Friday af stablen på den fjerde fredag i november, der i år falder på fredag den 24. november. Derfor er der rigtigt gode muligheder for også at spare gode penge på dine julegaver, hvis der skal bløde pakker under træet i år. Du slipper samtidig for at skulle rundt i mange forskellige butikker for at finde de rigtige varer til de bedste priser. For vi har som sagt alt, hvad du skal bruge, til den rigtige pris online.


Hurtig forsendelse og gratis gaveindpakning

Som altid sender vi det undertøj, som du har købt hos os i forbindelse med Black Friday med lynhurtig levering, så du kan være sikker på, at de varer, du eventuelt har købt som julegaver, når frem i god tid. Vi sørger endda for at pakke dine købte varer ind som gave, ligesom vi gør i vores fysiske butikker, hvis du ønsker det, så du selv er fri for at stå med gavepapir og -bånd, så ingen opdager deres gave for tidligt. Slutteligt sender vi også med fri fragt, hvis du bestiller for mere end 500 kroner i vores online-shop.


Så brug eventuelt vores gode Black Friday-tilbud på undertøj og lingeri m.m. til at gøre det let og billigere for dig at holde jul i år.


Find inspiration i vores univers af lækkert undertøj

Kunne du tænke dig at holde dig opdateret om flere gode tilbud og udsalg i løbet af året? Så gå ind og tilmeld dig vores nyhedsbrev. Ud over at modtage notifikationer om nyheder i vores kollektion af lingeri, vil du også være blandt de første til at modtage flere fantastiske tilbud.


Du finder tilmeldingsknappen nederst på denne side.